Een Grid om de aarde

Wat is een Grid?

Een Grid om de aarde, wat is dat dan precies?

Een Grid, zoals we het hier bedoelen, is een beschermend veld, om een bepaalde ruimte een bepaalde energie te geven en dat degene die in dat veld is, de mogelijkheid geeft de ongewenste energie niet in zich op te nemen.
Dat wil zeggen, het veld geeft een filter mogelijkheid om alleen de gewenste energie te ontvangen: de andere energieën worden getransformeerd en liefdevol weerkaatst.

Het is eigenlijk een hele bolvormige sfeer, maar de ene helft staat boven de grond en de andere helft onder de grond

Grids kun je dus gebruiken om een ruimte te beschermen, maar ook om een ruimte een hogere energie te geven. Een Grid is dus een ontvangend en transformerend systeem. Anders dan de Graal, waar we het dadelijk over gaan hebben, concentreert een grid zich op de omsloten ruimte.


Een Graal is ook een ontvangend systeem, maar de filter is gericht in de schaal, om de wereld buiten de kom te voorzien van bepaalde energie, de kom (de scheidingswand) filtert de energie uit van wat gewenst is en wat niet van toepassing is.
De grote graal die in Drenthe is neergezet, heeft als doelstelling de energie van het Goddelijk Vrouwelijk (Divine Feminine), over de wereld te laten stromen. De andere koepel (Grid), was naar binnen gericht om het Goddelijk Mannelijke de Aarde in te stralen.