Zijn Wij Klaar Om Ons Uit De Matrix Los Te Maken? / Door: Meg Benedicte

Zijn Wij Klaar Om Ons Uit De Matrix Los Te Maken?

Door: Meg Benedicte – 1 Januari 2022

Met de terugkeer van de 4e film sinds de populaire Matrix-triologie, Matrix Resurrections, denken we opnieuw na over de ware aard van de werkelijkheid. De schrijvers van de films geven de wereld een inkijkje in hoe virtuele programmering voor werkelijkheid kan worden aangezien. Het ziet er echt uit, het voelt echt aan, het wordt als echt gerekend. En toch wordt de visuele sensatie van de werkelijkheid geformuleerd door digitale code. Het roept de vraag op…zijn we al klaar om ons los te maken uit de Matrix?

In de Matrix films moet Neo kiezen tussen het nemen van de rode pil of de blauwe pil. Het is een binaire realiteit, het één of het ander. Dit is een symptoom van het lagere dimensionale binaire virtuele programma. Binair bestaat uit twee delen, een keuze tussen slechts twee alternatieven, een systeem waarin er precies twee mogelijke toestanden zijn.

In binaire codering zijn er slechts twee mogelijke waarden voor elk cijfer – 0 en 1. In binair geslachtsonderscheid bestaat er alleen vrouwelijk en mannelijk. In de 3D/4D werelden is er een strijd tussen goed en kwaad, licht versus donker. In de verhitte Matrix-taal van vandaag ben je ofwel ‘wakker’ of een ‘volgeling’.

Het is de binaire ‘of/of’ mentaliteit waarmee het ego in de lagere dimensies functioneert. Het binaire programma voedt de egocentrische projectie van de ‘ik tegen de wereld’ werkelijkheid. Dit bestendigt een voortdurende cyclus van egoïstische bewering versus slachtofferschap. De Matrix programmering sluit de egodenkgeest op in een beperkend binair perspectief – slechts twee opties om uit te kiezen. En daar zit het addertje!

Zolang we de werkelijkheid zien door de binaire ‘ogen van het ego’, spartelen we in de strijdmodus. Onze wereld is een constant duwen-trekken van chaotische verstoring en oppositie. In de lagere 3D/4D werkelijkheid, is het leven een voortdurende stroom van egoïstische binaire keuzes. Velen geloven dat ze ‘wakker’ zijn, maar benaderen verlichting nog steeds als een wedstrijd voor spirituele superioriteit, als de Matrix-goeroe. Jullie ‘wakkerheid’ is nog steeds een binair virtueel programma.

Dus hoe kunnen we ons losmaken van de Matrix? Gebaseerd op kwantumfysica, is het fundament van het holo-versum bewustzijn. Het is het basisingrediënt van intelligent ontwerp. Het vindt zijn oorsprong in het veld, niet in de hersenen. Bewustzijn stroomt door de neurale paden en vormt een holografische projectie van de werkelijkheid die wij ervaren.

Spirituele verlichting vereist een hogere staat van bewustzijn, voorbij de grenzen van binaire programmering. Het eenwordingsproces van het deeltje en de golf, zorgt voor een opwaardering naar de kwantumtoestand van oneindige potentiële uitkomsten. Door de samensmelting van het menselijk ego en de aanwezigheid van de Ziel (deeltje/golf), overstijgen we het lagere dimensionale binaire programma en breiden we uit naar kwantum mogelijkheden. We komen los van de 3D/4D Matrix virtuele realiteit en omvatten het uitgestrekte veld van alle tijdlijnen. We beginnen te zien door de ‘ogen van de Ziel’. Het is hier dat de Nieuwe Aarde Tijdlijn op ons wacht!

Met liefde, Meg

Copyright (c) 2021 Meg Benedicte * Alle rechten voorbehouden * U mag dit materiaal kopiëren en verspreiden zolang u het op geen enkele manier wijzigt, de inhoud volledig blijft en u deze copyright-vermelding opneemt. https://megbenedicte.com/

Vertaling: Martien / voor wakkeremensen.org