Wie of wat is God? / door: Rosita Megchelenbrink / geplaatst 6 november 2017

Wie of wat is God?
door: Rosita Megchelenbrink / geplaatst 6 november 2017
God, de Bron, de Schepper bestaat uit alle zielen die op Aarde nóóit een enkele negatieve gedachte meer hebben gehad, omdat ze zó bewust waren en hiermee in de hogere energietrilling van de Gouden energie (15e dimensie) terecht waren gekomen.

Zielen die op aarde veel anderen door hun verlichte aura hebben aangeraakt, zodat ze ook konden helen van hun negatieve gedachtes, om dáárna zelf die Aarde te verlaten en zich als ziel hebben samen gesmolten bij het bewust-ZIJNs niveau van het pure, zuivere Licht.

Net zoals de engelen ook niet uit één ziel bestaan.

Roep je bijvoorbeeld de groene helende energie van aartsengel Raphaël aan, dan roep je een hele grote groep zielen aan die in deze bewustzijnstrilling leven om mensen op aarde te kunnen helpen bij hun heling (helen van hun negatieve gedachtes).

Én net zoals de Opgestegen Meesters ook niet uit één ziel bestaan.

Ook bv. Jezus bestaat niet uit één ziel, maar uit een hele schare zielen die op aarde de geestelijke wedergeboorte (5e dimensie) ervaren hebben en het fysieke ‘jasje’ hebben verlaten om vanaf de ‘andere zijde’ mensen op Aarde te kunnen helpen en begeleiden.

Rosita Megchelenbrink

Pagina Facebook: Golden Energy Center
Pagina Facebook: Verlichting