Waarschuwingstekens uit het universum 4 februari 2015 / by Andrea Schulman

Waarschuwingstekens uit het universum
4 februari 2015 / by Andrea Schulman

Veel mensen geloven dat dingen hen “toevallig” overkomen, maar als we ons nauwer verbinden met onze intuïtie wordt ons getoond dat alles wat ons overkomt onze eigen creatie is. We zijn ons misschien niet volledig bewust van wat we creëren van moment tot moment, maar gelukkig biedt het universum ons vele tekenen om ons te laten weten wanneer we op de goede weg zijn, en (nog belangrijker) wanneer we op het verkeerde pad zijn.
Over het algemeen verschijnen waarschuwingssignalen van het universum in de vorm van ongewenste omstandigheden en gebeurtenissen. Deze borden zijn een indicatie dat je energie wordt geleid naar (of momenteel vastzit in) een lage trillingsfrequentie. Je gedachten, gevoelens en handelingen zijn negatief gefocust, en dit creëert ongewenste omstandigheden.

Omgekeerd, wanneer je gedachten, gevoelens en handelingen bewegen met een hoge trillingsfrequentie, zal het leven in een perfecte lijn opwaarts gaan. Je zult een uitstekende timing en veel geluk hebben de hele dag. Dit is waarom het zo belangrijk is om je trilling te verhogen door bewust positieve gedachten te kiezen.

Hoewel we de mogelijkheid hebben te resoneren op een hoge trillingsfrequentie, is het moeilijk voor ons om de hele tijd verhoogd te blijven. Dit komt omdat onze zielen hier op aarde vastzitten in een fysieke dimensie, die veel dichter en langzamer is dan de hogere, etherische dimensies. De eenvoudige make-up van onze planeet en lichamen is samengesteld uit veel lagere vibrerende energie dan die van onze zielen.
Hierdoor zullen we waarschijnlijk tegen ongewenste omstandigheden oplopen van tijd tot tijd, maar dat is ok. Zolang we gehoor geven aan deze waarschuwingssignalen (zonder dat we toestaan dat onze ego’s gefixeerd zijn op hen!) Kunnen we weer snel op de rails zijn.
Als jullie je door je dag verplaatsen, is het een goed idee om kennis te nemen van de waarschuwingssignalen van het universum . Hier zijn een paar voorbeelden van tekens om je bewust van te zijn:
Je teen stoten
Vast komen te zitten in het verkeer
Het ontvangen van vuile blikken of hatelijke opmerkingen van anderen
blessures
Onverwachte uitgaven of facturen in de post
Ongemakkelijke buikgevoel
Argumenten met uw dierbaren
ziek worden
hoofdpijn
Het verliezen of het breken van je bezittingen
Onaangename geuren, geluiden of smaken
Elk van deze tekens is een indicatie dat het nodig is om jezelf te centreren en je frequentie aan te passen. Wanneer je een van deze signalen tegenkomt , stop dan alsjeblieft! Blijf niet werken aan die taak, of in dat gesprek, of ben niet geobsedeerd over die gedachte die je had omdat het je niet brengt waar je wilt zijn.
Haal in plaats daarvan, diep adem, distantieer je van de situatie, of neem zelfs een minuut om te mediteren als je daartoe in staat bent. Als je deze waarschuwingstekens snel vangt en er direct te reageert, zal de eenvoudige handeling van het centreren van jezelf het negatieve momentum stoppen.
Als laatste opmerking, probeer niet geobsedeerd te zijn over een waarschuwingsteken. Erover praten, denken en het steeds opnieuw afspelen ervan in je gedachten is een trefzekere manier om je trillingsfrequentie te verlagen. Neem het voor wat het is, een eenvoudige “stopbord,” en ga verder vanaf dat punt. Zorg goed voor je vibratie; geef alleen aandacht aan de gedachten, gevoelens en handelingen die resoneren met de natuurlijke frequentie van je ziel.
Vertaald: wakkeremensen.blogspot.nl