Vanuit de Akashic Archieven Juni 2015 Boodschap / Gechanneld door: Jen Eramith MA

Vanuit de Akashic Archieven
Juni 2015 Boodschap
Gechanneld door: Jen Eramith MA

Wat voor energie en ervaringen kunnen wij in Juni 2015 verwachten?

Er is een grote, rijke overvloedige energie deze maand. Het gevoel is dat de maand langer duurt dan het aantal dagen dat het aan zou geven. Iedere dag, ieder uur, en ieder moment is vermeerderd.
Je mag bij jezelf gewaarworden de tijd uit het oog te verliezen en zo betrokken te raken in een activiteit dat het moment groter aanvoelt dan het op de klok zou toeschijnen te zijn. Dit is een goede tijd om zoals een kind te zijn op de manier dat jij je tot de tijd verhoudt. Denk eraan om volledig aanwezig te zijn en echt te genieten van wat je aan het doen bent, in plaats van te lijden door gehaastheid of te proberen je te haasten. Doe alles dat je kunt om dat gevoel van tijdloosheid en totale focus te cultiveren. Versterk de vaardigheden die je helpen aanwezig te zijn – ademhalen, luisteren, meditatie en focus.  
De energie deze maand is ook zeer vruchtbaar. Het is een goede tijd om nieuwe dingen te beginnen. Het is een goede tijd om ideeën te delen waarvan je hoopt dat die in de toekomst in vervulling zullen gaan. Het is een zeer goede tijd om wegen/manieren te verkennen die je uit kunt bouwen.
De energie deze maand is stabiel en stabiliserend. Het zal bruikbaar zijn om te focussen op wat jou in je leven geborgen houdt. Voed de relaties, de routines, de gewoontes, en de geloofssystemen die helpen jou te stabiliseren en die helpen dat je van de wereld zin maakt. Dit is een goede tijd om in een spirituele uitoefening te investeren. Het is een goede tijd om in de mensen om je heen te investeren en in wat het ook maar is dat je in je woning, je werkomgeving, in je alledaagse leven nodig hebt, om je stabiel en geborgen/veilig te voelen.
Zijn er specifieke activiteiten die wij kunnen gebruiken om deze energie het beste toe te passen?
Er is een kleine oefening die ongelooflijk gunstig zou zijn deze maand. Pauzeer eenvoudig op een regelmatige basis gedurende je dag om de Aarde onder je voeten te voelen. Neem een diepe ademteug en voel het gevoel van de verbinding. Schenk aandacht aan de manier waarop de zwaartekracht je op één plaats vastzet, en sta dat toe om de aardende kracht en een stabiliserende invloed op je geest te worden. Dit is zeer eenvoudig, maar als je zachtjes je aandacht plaats op je fysieke verbinding met de Aarde, en je energie toestaat omlaag te gaan alsof je wortelen zoals een boom hebt, zal je gewaarworden dat al het andere op z’n plaats valt.
Deze oefening is iets dat je de hele dag kunt doen als je dat wenst. Het is een kleine, eenvoudige oefening die specifiek goed past bij de energie zoals het deze maand bestaat. Het is voedend/koesterend en dit zal jullie helpen de energie vanuit de Aarde omhoog te trekken om jullie te helpen groeien in de prachtige, overvloedige energie die door deze maand heen beweegt.
Is er ook maar iets dat we zouden moeten vermijden deze maand?
Jullie mogen gewaarworden dat mensen overdrijven of deze maand teveel beloven. Het is alsof iedereen verloren raakt in de overvloed en het gevoel van uitgebreidheid. Mensen mogen meer zeggen dan zij bedoelen om te zeggen. Als een spreker, ben gematigd. Beloof of verbind je niet teveel betreffende wat je kunt doen. Als een luisteraar, ben onderscheidend. Houd in overweging dat wat je hoort niet volledig hoeft te geschieden, maar dat je het oorspronkelijke voornemen van wat gezegd wordt kunt geloven. De mensen proberen niet om je te misleiden, maar zij mogen dingen zeggen die zij niet zo bedoelen. Het is alsof iedereen zo groot wordt dat jullie jezelf teveel mogen beloven. Kies gematigdheid in zowel het spreken als het luisteren — niet om jullie vreugde en vergroting/expansie te reduceren, maar eenvoudig om met jullie voeten op de grond te blijven staan terwijl alles zo snel aan het uitdijen is.
Langs die lijn, vermijd om al je eieren in één mandje te leggen, zogezegd. Raak deze maand niet afhankelijk van de beloften van andere mensen. Het is belangrijk dat je geaard blijft met een brede houding. Adopteer een gevoel van verbinding en stabiliteit voor vele aardende invloeden in plaats van al jouw behoeften op slechts een paar verbindingen te laten rusten.
Is er ook maar iets anders dat de Opzichters ons willen vertellen over Juni 2015
Ja. Het zal zeer belangrijk voor jullie zijn om plezier te hebben deze maand. De energie ondersteunt pret, vreugde, Liefde en plezier. Deze dingen zullen jullie helpen meer aanwezig te zijn en helpen jullie je volledig te engageren in de zegeningen van de maand. Tezelfdertijd, is deze maand bedoeld om productief te zijn. De overvloed is bedoeld om naar productiviteit en voltooiing/uitvoering te leiden. Dus hebben jullie een tweevoudig doel welke gemakkelijk te vervullen zal zijn deze maand als jullie jezelf toewijden aan zowel plezier als focus. Dit is een goede tijd om hard te werken en hard te spelen, of om groot te werken en groot te spelen.  
De sleutel om je met beide druk bezet te houden is om je te focussen en aanwezig te zijn bij wat je aan het doen bent wanneer je het doet. Als je werkt, kan je werk groot zijn. En als je speelt, kan je spel groot zijn. Zonder een focus op het huidige moment voelt dan iedere ervaring klein, omdat een deel van jou ervan afgeleid is.
De energie deze maand is echt een zegening. De zegening garandeert niet dat het leven gemakkelijk of gelukkig zal zijn, maar er is ruimte voor jullie om gemakkelijker en gelukkiger dan gewoonlijk te zijn. Hoe gemakkelijk en gelukkig je wordt zal aan jou zijn. Verzeker je ervan om naar kansen/mogelijkheden te kijken/zoeken om die overvloed te gebruiken. Verzeker je ervan dat je de krachten in je leven die jou je klein laten voelen uitroeit. Het is aan jou om je leven aan te passen om deze energie te gebruiken. De energie is gewoon daar en wacht op jou, hopende dat je ermee zult spelen deze maand.
Vertaling: Cobie de Haan – http://www.denkmetjehart.blogspot.nl/
This Message was channeled from the Akashic Records by Jen Eramith MA through Akashic Transformations. It may be shared with individuals provided that the content is complete; all credit is given to the author; and it is distributed for no financial or other compensation to anyone other than Jen Eramith and Akashic Transformations. Please include this message with all redistribution.https://akt.memberclicks.net/