Vandaag is Magha Puja – De Verheven Heilige Dag van de Boeddha – 5 Maart 2015 / Bob Fickes

Vandaag is Magha Puja – De Verheven Heilige Dag van de Boeddha
5 Maart 2015 / Bob Fickes

Vandaag is één van de meest gunstige dagen in de recente geschiedenis voor het creëren van een Nieuw Leven in Verlichting. Dit is de dag toen het Oneindige Licht van alle Meesters neerscheen op de Aarde om alle zielen in/naar een hoger niveau van bewustzijn te tillen. Vandaag staat de Volle maan in dezelfde locatie als het was toen Boeddha zijn eerste onderricht gaf aan 1250 Arahats (Verlichte Meesters) 2500 jaren geleden.
Boeddha had zijn Verlichting bereikt onder de Bodhi Boom en ging door met mediteren gedurende tien maanden voordat hij zijn eerste Onderricht gaf. De Volle Maan in de maand van Magha (ruwweg onze Februari of begin Maart) was een tijd wanneer de spirituele energie krachtiger was dan iedere andere maand van het jaar. De Volle Maan van Magha viel ook op een Donderdag, de Dag van de Goeroe. Arahats van over de gehele wereld kwamen naar waar Boeddha aan het mediteren was om hun respect te schenken aan de Grootste levende Meester op Aarde in die tijd. Toen Boeddha zijn ogen vanuit de meditatie opende, was hij verrast om 1250 Verlichte Meesters rondom hem heen verzameld te zien. Het Universum creëerde deze spontane gebeurtenis aldus Boeddha zijn eerste Onderricht aan de wereld kon geven.
Vandaag wanneer de Zon in Vissen is (het teken van diepe spirituele energie en krachtige emotionele energie) en de Volle Maan in Maagd (het teken van het Geestelijke georiënteerde praktische denken) zal er een sterke energie zijn die ons in een strijd duwt tussen ons hart en onze geest om beslissingen te maken die ons leven voor altijd kunnen veranderen. De Volle Maan valt ook op een donderdag net zoals het dat deed tijdens de tijd van Boeddha. Dit is een krachtige dag om een stap te nemen waar je hart en je Innerlijke Meester op gewacht hebben voor jou om te nemen, maar waarvoor je geest naar jou geschreeuwd heeft het niet te doen.
Vandaag ontvangt je Innerlijke Meester Oneindige Liefde en licht van alle Geascendeerde Meesters inclusief Sananda (de Meester die zowel als Boeddha als Jezus incarneerde) en Sanat Kumara. Dit is een zeer belangrijke dag van je leven om de stap te nemen en te zien wat er gebeurt. Je geest mag gevuld zijn met gedachten van twijfels en redenen waarom je de stap niet zou moeten nemen, maar je hart is sterk en de Meesters zijn bij je. Vertrouw jezelf en zie wat er gebeurt. Vandaag is de dag om te beslissen te doen wat je hart weet dat goed voor je is en een positieve verandering brengt naar alles dat je doet. Eer je Innerlijke Meester en sta je Verlichte Bewustzijn toe om je leven te transformeren.


Vertaling: Cobie de Haan – http://www.denkmetjehart.blogspot.nl/