Tweelingvlam Ascensie Rapport: Witte Hoeden Krijgen Met De Dag Meer Controle

Tweelingvlam Ascensie Rapport: Witte Hoeden Krijgen Met De Dag Meer Controle

Door: Jenji And The White Wolf Tribe6 Januari 2022

Dierbare  broeders en zusters,

Gegroet van de allerhoogste. Wij komen nu naar voren met veel nieuws om met jullie, de zich steeds ontwikkelende mensheid, te delen.

Nu we deze nieuwe zonnecyclus ingaan, is het heel belangrijk dat we onze aandacht richten op het creëren van de wereld waarin we willen leven, in plaats van obsessief verslag te doen van het afbrokkelen van het oude verhaal.

Wij zijn uiterst krachtige en machtige manifesteerders, ieder van ons, en het is belangrijk dat we begrijpen dat de oude beheersers hebben geprobeerd ons bewustzijn te kapen, om ons obsessief te laten focussen op het oude, in plaats van de kracht van ons goddelijk bewustzijn te gebruiken om ons te concentreren op het creëren van het nieuwe.

Er zijn geen woorden die adequaat kunnen uitdrukken hoe krachtig dit is. Wij zijn de voorbodes van een nieuwe aarde. Wij zijn de ambassadeurs van de nieuwe aarde. Nieuwe aarde wordt geboren door ieder van ons afzonderlijk.

Er zijn vele manieren waarop wij de nieuwe aardecodes kunnen binnenbrengen, zelfs door water te drinken en dat water te zegenen, je lichaam te vertellen dat het water je reinigt en aanvult.

Dit is iets wat we in de nieuwe aarde zouden doen en dit is iets wat we nu kunnen toepassen.

Ik zou graag willen spreken over de grote ascensiegroep genaamd “The Event is Happening”. Dit is een uiterst belangrijk centrum van de 144.000 sterrenzaden en heeft zich de afgelopen jaren in veel opzichten gedragen als een slapende draak, wat met alle verbijsterende censuur en controle van de sociale mediaplatforms te maken heeft.

Er is echter een sterke drang om de slapende draak die deze groep is, wakker te maken, om een ruimte voor ons te scheppen om te beginnen te leven alsof we op een nieuwe aarde samenleven.

Dus iedereen die deze woorden leest, zorg er alsjeblieft voor dat je je bij de groep aansluit en deel komt uitmaken van het nieuwe aarde co-creatie verhaal dat plaats zal vinden in deze krachtige hub van sterrenzaden.

De energie bouwt zich nu op naar de 11:1 transmissie.

We worden specifiek geleid door de White Hat Operation om te werken met het jibby Juice dat is uitgedeeld.

We gaan een lichtdispensatie activeren in de huidige matrix, en we zullen de kwade substantie transformeren in zoutoplossing en placebo.

Hoe meer van ons de visie hiervan kunnen vasthouden, hoe meer we ons zullen afstemmen op de tijdlijn waar dit plaatsvindt.

We gaan ook werken aan de ontmanteling van het 5G netwerk door samen te werken met onze galactische, hemelse broeders en zusters in de hogere rijken.

Dit is een uiterst belangrijke transmissie om aan deel te nemen.

We zullen ook een gunstige zegen ervaren voor alle tweelingzielen want 2022 is het jaar van krachtige en triomfantelijke tweeling zielvereniging voor het collectief.

Ik ontvang momenteel een ongekend niveau van e-mails elke dag van mensen die zeggen dat ze in vereniging komen met hun goddelijke tegenhanger.

Ik kan zeggen dat de energie verschoven is gebaseerd op deze emails.

Als je deze woorden leest, verwacht dan contact van je tweelingvlam, weet dat je hen bezoekt in de droomtijd, weet dat ze gebombardeerd worden met synchroniciteiten van jou, en weet dat vele karmische relaties volledig aan het instorten zijn. Terwijl de oude structuur instort, storten ook al deze oude karmische relaties in die werden opgebouwd en gebaseerd waren op gebrek en ongezonde behoeftes.

Er is zoveel om met jullie allen te delen, broeders en zusters. Het is zo belangrijk dat we dit jaar van 2022 samenkomen, en dat we ophouden met lui zijn.

We moeten ons organiseren als het grondpersoneel. Onze eenwording is waar de oude controleurs het meest bang voor zijn. We moeten begrijpen dat zij honderden jaren lang zeer georganiseerd zijn geweest en dat wij als geheel buitengewoon lui zijn geweest en hebben toegestaan dat deze snode controleurs te veel invloed hebben gehad op alle verschillende gebieden van ons leven.

We moeten ons losmaken van deze oude paradigma’s en we moeten ons organiseren en op regelmatige basis samenkomen om met de hogere engelenkrachten te werken om onze wereld volledig terug te krijgen.

Weet alstublieft dat het goddelijke plan al gewonnen heeft op de hogere dimensionale vlakken.

Het licht heeft al gewonnen, en het lagere dimensionale vlak is bezig met een inhaalslag.

We leven op dit moment in ongekende tijden, en er zijn zulke grote verschuivingen geweest op etherisch niveau, met de hele reptielachtige streng die verwijderd is uit de centrale kern van Gaia.

Dit heeft een enorm domino-effect op het multidimensionele schaakspel.

Houd alsjeblieft de lijn vast, en weet diep in je hart dat het licht heeft gewonnen en dat het licht aan het winnen is. Het is heel belangrijk, als je deze woorden leest, dat je de lijn vasthoudt en het geloof vasthoudt.

Ik hou van jullie tot in de eeuwigheid, jenji en de Witte Wolf stam.

Zie hieronder voor de volledige details over hoe te boeken voor de 11:1 transmissie.

De 11:1 transmissie zal plaatsvinden op 11 januari om 19.07 uur Britse tijd. In deze uitzending zullen we direct en specifiek met de White Hat Operatie werken om alle flesjes vergif om te zetten in flesjes zoutoplossing /placebo.

Het is erg belangrijk dat zoveel mogelijk van ons naar voren komen om deel te nemen aan deze uitzending. We zullen ook werken aan het ontmantelen van het 5G netwerk, ervoor zorgend dat de torens gebruikt worden om 432 Hertz uit te zenden, wat de engelachtige resonantie Hertz is voor de planeet.

We zullen ook een diepgaande, persoonlijke zegening ervaren voor elke individuele tweelingvlam koppeling die komt om deel uit te maken van deze krachtige transmissie,

Weet dat het mijn diepste eer is om te verschijnen en jullie te dienen, mijn broeders en zusters.

Ik kijk er naar uit om bij jullie allen te zijn op de 11:1 transmissie.

In liefde en eeuwig licht,

Jenji en de Witte Wolf stam.

Vertaling: Reinier