Twee krachtige middelen voor activatie van de Pijnappelklier / mei 2015/Geplaatst 15 januari 2016

Twee krachtige middelen voor activatie van de Pijnappelklier
 mei 2015/Geplaatst 15 januari 2016
Van de talloze oefeningen en technieken die worden gebruikt om de pijnappelklier te helpen ontwaken en activeren, bestaan er geen middelen met zoveel vermogen om u naar de hoogste niveaus van het menselijk bewustzijn te helpen dan de volgende twee hulpmiddelen. Aangezien er geen snelle oplossingen of snelkoppelingen zijn naar het activeren en versterken van de pijnappelklier, zijn de genoemde technieken zelfdiscipline, toewijding en een brandend verlangen naar verlicht gezondheid en bewustzijn.

Meditatie
Meditatie is de kunst van het beheersen van de geest door middel van de ontwikkeling en versterking van iemands bewustzijn. Omdat het onderbewustzijn voortdurend willekeurig gedachten dumpt in de bewuste geest en zo het bewustzijn en aandacht kan kapen, is het essentieel dat men het vermogen ontwikkelt om de gedachten te beheersen, zodat deze kunnen worden gestuurd in de richting die ze werkelijk op willen.

Zoals de barrières tussen het onderbewustzijn en de bewuste geest geleidelijk worden opgelost, door de handeling van meditatie, krijgt men meer en meer een progressieve grip op het bewustzijn, die op zijn beurt jou in staat stelt om jouw wilskracht precies te richten op wat je echt wilt bereiken in je leven.

Omdat onze geest/brein voortdurend in actie is, in zowel ons wakende leven als in ons droomleven, is het een orgaan van het lichaam, dat doorgaans wordt beroofd van voldoende tijd om te rusten en te herstellen. In meditatie, zoekt men ernaar de geest te ontspannen door middel van het bewustzijn en intentie te zet­ten op ‘stilte’. Deze toestand maakt het mogelijk de gedachten en zorgen te stoppen en gewoon in rust te zijn voor de duur van de meditatie. Als en wanneer gedachten opkomen tijdens de me­ditatie, is het de missie van de mediterende om niet deel te nemen aan de gedachte, maar om het te bekijken vanuit een derde persoon perspectief, zonder zich ermee te identificeren.
Door het beoefenen van deze handeling, krijgt men meer meesterschap over het onderbewustzijn en een beter perspec­tief op de eigen ongewenste mentale programma’s die kunnen worden uitgevoerd als een soort feedback loop. Zodra men vordert in meditatie en de geest meer en meer stilte krijgt, zal spanning in de geest van overactief denken, worden vermin­derd en de grijze stof van de hersenen wordt meer zacht en flexibel. Op zijn beurt wordt de pijnappelklier, die zich in het midden van de rechter en linker hemisferen van de hersenen bevindt geactiveerd om te werken met meer energetische ont­vankelijkheid en transmutatie.
Vasten
Wat hebben Jezus, Mozes, Boeddha en Socrates allemaal met elkaar gemeen? Antwoord: Ze hielden zich allemaal bezig met de praktijk van het vasten. Het kan geen verrassing zijn dat een van de beste manieren om mentale helderheid te verbete­ren, en de hersenen, lichaam en ziel te verjongen is, door deel te nemen aan een periode van vasten.
Spijsverteringsstelsels worden voortdurend gebombardeerd door het voedsel dat we de hele dag door eten, en als gevolg daarvan spelen ze een nooit eindigend spel van catch-up om oud voedsel te elimineren en nieuwe voeding te verteren. In deze staat van constante spijsvertering krijgen onze lichamen nooit een kans om te rusten en goed te ontgiften. Wanneer een vastenperiode uiteindelijk wordt uitgevoerd, wordt een enorm gewicht van het lichaam genomen, waardoor grote hoeveel­heden energie vrijkomen. Deze nieuwe energie wordt gebruikt om menselijk groeihormoon die de productie van nieuwe neu­ronen en hersencellen stimuleert te produceren.

Een studie van het Intermountain Medical Center toonde aan dat mensen die deelnamen aan een 24-uurs periode van vasten, hadden een stijging van 1300% tot 2000% aan menselijk groeihormoon als gevolg. Het grootste voordeel voor de her­senen door te vasten is de ontgifting. Aangezien het lichaam niet langer moet werken om nieuwe toxines te elimineren, kunnen oudere opgeslagen giftige stoffen worden opgeruimd die zich in de hersenen en het lichaam in de loop van iemands leven hebben opgehoopt. Terwijl het vasten vordert is het li­chaam in staat om alles wat niet essentieel is voor de goede werking ervan te verbruiken.
Dit zijn inclusief bacteriën, vi­russen, opgehoopte afvalstoffen zoals chemicaliën, zware me­talen, pesticiden, fluoride en andere giftige stoffen, die nu verder kunnen worden geëlimineerd uit het lichaam.
lemand die voor het eerst gaat vasten, kan beginnen door het overslaan van een maaltijd tijdens de dag. Van daaruit kan men overgaan naar sapvasten en /of bronwater vasten. Men­sen die lijden aan ziekten of die medicatie gebruiken dienen altijd eerst een (natuur)arts of natuurgeneeskundig therapeut te raadplegen alvorens deel te nemen aan een periode van vasten.
Ondersteunend
Supplementen die de pijnappelklier kunnen helpen ontgiften en stimuleren: chorella, spirulina, koriander, zeoliet, ginseng, mumijo, vitamine D3, cystine, bla4groen en natuurzuivere le­verolie. Voedsel (van biologische kwaliteit): cacao, gojibessen, watermeloen, bananen, honing, kokosolie, hennepzaad, zee­wier en nonisap.
Bronnen:
The Heart of the Buddha’s Teaching