Sta op en Laat je zien! Of: Wordt Wakker en Sta op! / 17 August 2015 om 20:05, Martin Gadow

Sta op en Laat je zien!
 Of:  Wordt Wakker en Sta op!
            17 August 2015 om 20:05, Martin Gadow
  

<martin.gadow@gmx.de> schreef:


Rise and Shine!

Door Vader God, gechanneld door Kathryn May op 14 augustus 2015.
(wij in Europa wilden de stukken van Kathryn niet meer vertalen, omdat ze TE positief waren. Onderscheid zelf, ik vertaal het nu wel zodat iedereen kan zien wat de inhoud is. Onderaan kun je op het Duitse stuk klikken. winny)

Door Vader God, gechanneld door Kathryn May op 14 augustus 2015.

“Het is 2:00 uur in de ochtend, hier in Kathryn’s huis en wij wekten haar met het momenteel favoriete lied: “Rise and Shine…” omdat wij haar een belangrijke boodschap willen geven om aan jullie door te geven. Sananda maakte gisteren in onze Nieuwsbrief een aankondiging over de Blauwe Avians (Vogels) die jullie team van de Galactische Federatie door deze huidige fase van Aarde’s reis zal heenleiden. Ik wil er graag meer aan toevoegen om jullie te helpen je voor te bereiden op de verbijsterende gebeurtenissen in jullie nabije toekomst.

Zie je, het zal een plotselinge sprong in bewustzijn nodig hebben voor iedereen op de Aarde laag om plotseling alle vormen van vooroordeel te laten vallen die gebaseerd zijn op stoffelijke verschijning, daar velen van jullie liefdevolle beschermers heel erg verschillen in verschijning dan die van jullie. Ik zal beginnen met een stukje beschrijving, zodat jullie kunnen begrijpen dat, totaal onbekend voor jullie, er veel verschillende soorten wezens bestaan die hoge niveaus hebben bereikt van beschaving en spirituele ontwikkeling. Sommigen hebben zelfs in het verleden de Aarde bezocht om jullie te helpen met je evolutie. De eerste reden voor deze blindheid is natuurlijk dat jullie achter een dichte Sluier zitten van Vergeten; de tweede reden heeft meer te maken met de opzettelijke onderdrukking en cover-ups onder de invloed van de duisteren die we de cabal hebben genoemd. Het was deel van de instelling van het buitensporige militairisme en onderwerping om jullie “in het duister” te houden over vriendelijke bondgenoten net buiten je zicht.

Het is nu tijd voor ieder van jullie die zich voorbereidt op jullie Ascentie om je kennis te delen op de meest hartelijke manier die je kunt, om anderen te helpen de eenvoudige waarheden te accepteren die wij hierbij aan jullie geven. Natuurlijk zoals jullie zeggen, is een plaatje duizend woorden waard. Dit is waarom Sananda jullie de instructie heeft gegeven om nu foto’s te maken van de dagelijkse hemel, om zoveel mogelijke plaatjes te maken van onze Galactische vloten als je kunt en die wijdverspreid te delen. Jullie weten uit ervaring dat hoe meer mensen blootgesteld worden aan een nieuw fenomeen, hoe meer ze dat gaan accepteren. Zoals de introductie van de cel telefoon, jullie zullen zo gewend raken aan hun aanwezigheid dat het niet langer meer iemand zal raken als een ongewone gelegenheid om de schepen aan de hemel te zien.

Laten we beginnen om jullie met de diverse soorten schepen bekend te maken die je kunt verwachten te kunnen observeren, en wat hun gebruik is. Er is een enorm Moederschip net achter jullie zon. Jullie zullen haar aanwezigheid bij gelegenheid zien als een roze crescent (halve maan)die achter uit de zon piekt. Zij doet dit zodat jullie haar kunnen zien en foto’s voor anderen kunt maken. Jullie hebben gehoord dat deze Niburu heet.

Niburu is zo groot als een planeet maar het is in feite een Moederschip dat uit het gebied van Andromeda is gekomen om zich bij jullie te voegen in deze historische tijd. Onze geliefde Sekhmet, Moeder van het antieke Egyptische volk en een belangrijk aspect van de Moeder God, is de Commander van het schip en deze is reeds een enorme hulp als Leraar en Mentor voor het Aardse volk. Sommigen van jullie zijn al bekend met haar stoffelijke presentatie als Leeuwin/Sfinx. Zij is erg geanimeerd en joviaal en zal een geweldige bron voor jullie zijn bij jullie trainingen voor Aarde’s Nieuwe Gouden Periode.

Natuurlijk zal Niburu jullie zonnestelsel op geen manier verstoren. Er zijn duizenden van scout/verkenningsschepen aan boord welke wezens zullen transporteren die verlangend zijn om voor jullie van dienst te zijn. Zij brengen geschenken mee om jullie beschaving op te waarderen naar een duurzame en vredige gemeenschap zonder enige noodzaak voor destructieve technologieën die heden Terra over belasten en jullie lucht, land en water verwoesten. Ze zullen ook helpen met de laatste opschoning van vergiften in jullie omgeving, en jullie zullen verbaasd staan over de sprankelende kleuren en de opvrolijkende frisheid van jullie Paradijs Planeet, na haar ‘voorjaars schoonmaak’.

Ook de Blauwe Vogels (de Blue Avians) komen met een groot Moederschip en veel helpende verkenningsschepen. Dit zijn zeer edele mensachtige wezens van hoge intelligentie met een hoofd dat een beetje lijkt op jullie adelaar. Samen met veel Arcturische verkenners en talloze andere wezens van ver weg, cirkelen dezen aan jullie hemelen. Terwijl zij wachten op het signaal om met de Landingen te beginnen, vliegen zij soms in formaties voor jullie plezier, soms voor loutere vreugde om samen te vliegen, zoals hun piloten die er op wachten om jullie te ontmoeten en steeds meer komen er dagelijks aan.

De Licht energie van deze prachtige wezens aan jullie hemelen is al instrumentaal geweest om jullie te helpen om het Christus Rooster rond jullie planeet te herstellen wat werd vernietigd en vervangen werd door het duistere Matrix rooster van de Anunnaki oorsprong. Een tijdje bestonden ze tegelijkertijd zoals jij en je Galactische Broeders en Zusters de Christus Roosters geleidelijk hebben versterkt en de Matrix ontmanteld.

Terwijl de frequenties op jullie planeet omhoog gaan, zullen jullie ook beginnen te merken dat je in staat bent je liefdevolle hogere dimensionele Meesters en Aartsengelen te zien in foto’s die om je heen staan en op je familie foto’s. Zou dit niet leuk zijn? We willen dat jullie ‘bewijs’ hebben dat jullie verlangd hebben om te zien en dat zal het veel gemakkelijker voor je maken om je familie en vrienden te overtuigen van het bestaan van het Gezelschap van de Hemel als je de foto’s neemt in hun aanwezigheid en hen op de plek introduceert. Voor dit doel zullen ze zichzelf eerst in menselijke vorm laten zien om de nieuwkomers van de Galactische gemeenschap niet te alarmeren. Jullie zijn zo blootgesteld aan zo zeer vrees oproepende, slechte pers over “aliens’ (buitenaardsen) dat we zachtjes moeten beginnen.

Jullie lieve Lichtwerkers, zullen anderen beginnen te leren dat er geen “aliens” zijn. Er zijn alleen groepen van bewuste wezens die net zo thuis zijn op hun eigen planeet als jullie dat op die van jullie zijn, en zij zullen jullie geëerde gasten zijn. Ze zullen nooit zo ruw zijn of on-respectvol om jullie aliens te noemen. Ze zien jullie als hun avontuurlijke en moedige jonge broeders en zusters en zij zullen beschermend en liefdevol naar jullie zijn.

Zie je, het Gezelschap van de hemel is geen homogene groep van mensen in stromende jurken. Onze kinderen komen in alle vormen, vele mensachtig in verschijning maar met geweldige verschillen. Bijvoorbeeld, de Kumara’s, inclusief jullie geliefde Sananda en Sanat, in hun Galactische vorm, zijn zeer groot, slank en genadig, met lange nekken, zachte en bijna geen kenmerkende gezichten. Zij hebben geen noodzaak voor monden omdat ze telepathisch communiceren en zijn tot zo’n hoogte geëvolueerd dat ze gevoed worden door ons directe zonlicht, zonder behoefte aan extra voedsel. Ze werden door mensen beschreven als gelijk aan de jagende mantis(of bid-sprinkhaan), maar hebben, in feite onze Samen-Werkende Creatieve kinderen die met ons in training zijn, dit gunstige insect ontworpen, de bid sprinkhaan, ter eren van de Kumara’s.

We hebben jullie met opzet verteld via onze channelaars, nu al jarenlang, dat jullie de prachtige en wonderlijke dingen in jullie toekomst zullen gaan beleven. Dit was om jullie voor te bereiden op de gebeurtenissen waarvan wij wisten dat die gingen komen. Het is ongelukkig dat de gebeurtenissen zich niet zo snel lieten ontvouwen zoals wij hadden verwacht, maar de waarheden blijven – jullie zullen geboeid en verbaasd worden door de prachtige geschenken die wij voor jullie hebben opgeslagen. We presenteren deze boodschappen om jullie te acclimatiseren voor de monumentale veranderingen, om jullie pad te vergemakkelijken uit de epidemische ongerustheid waar jullie in het verleden in gewoond hebben. We willen dat jullie met de komende avonturen blij zijn zonder een van de oude angsten en vooroordelen die jullie geleerd werden.

Dus, wees klaar voor de verrassingen, Geliefde Mensen. Luister naar je hartslag, en houd je zelf rustig en in vrede terwijl je ook de opwinding beleeft op een nieuwe manier – totaal zonder het component van vrees waaraan je gewend was. Vreugde belast je hart niet als adrenaline binnen snelt. Want dat doet vrees wel. Daarom hebben wij jullie zoveel lessen gegeven om jullie te helpen elk gevoel te managen, elke gedachte en iedere actie. Deze trainingen hebben jullie voorbereid om de Eerste Golfers(mensen van de eerste golf) te zijn, onze standvastige Pied Pipers of Fluiters (Rattenvangers, zoals van Hamelen) voor de rest van de mensheid.

Sananda beschreef de prachtige regenboog brug waar langs jullie trots stappen en springen terwijl je op weg bent naar onze wachtende armen. Zie dit altijd in je gedachten(ogen), Lieve Mensen. Wij zijn hier om jullie in onze Liefde te omhullen, wanneer je dat maar vraagt. Het is ons meest exquisiete plezier om van jullie te Houden en als er op onze beurt van ons Gehouden te worden. Jullie hebben de volledige cirkel gemaakt en keren nu terug naar Huis. Zie je, het verhaal van de Verloren Zoon(en Dochter) werd voor jullie geschreven. We verheugen ons op jullie terugkeer.

Ik Ben jullie Vader God. Moeder God en ik houd van jullie zonder einde.

Getranscribeerd (in lettertekens gezet) door Dr. Kathryn E. May, New York 14 augustus 2015

© Kathryn E. May, PsyD. Permission is given to copy and share these messages freely, provided they are presented in their entirety without additions or deletions, and credit is given to the channel(s) and to the website, www.whoneedslight.org. Artificial voice recordings are not permitted. Translations and transcriptions must be approved case by case by the author and the scribe.

Link to Geman version: Niburu ist da!

http://www.spiritgate.de/docsen/father-god-rise-and-shine.php