Spiritual Wisdom: Denk- en zienswijze herstellen. / Geplaatst: 25 januari 2016

Spiritual Wisdom:
Denk- en zienswijze herstellen.
Geplaatst: 25 januari 2016
Tekst: Ieder mens heeft recht op een gelukkig leven, EIS je eigen bestaansrecht op en je hebt je binnenste IK nódig om compleet + gelukkig + geestelijk sterk te zijn. Iedereen heeft een ZIEL dit is je binnenspiegel en laat je instinctief voelen en weten met je hart. Iedereen heeft een GEEST, dit is je binnenmotor en die heb je nódig dus luister naar je intuïtief weten en geloof en vertrouw in je geest, want vertrouwen is de juiste sleutel naar je eigen geluk en gezondheid. Vertrouw op je binnenste KERN, daar zit je eigen ziekenhuisje en bescherming in. EIS je eigen immuniteitsrecht op. Herstel zo je eigen denk- en zienswijze en vertrouw op je instinct + intuïtie dit zijn de sleutels terug naar je eigen verborgen waarheid.
In de psychologie onderzoekt men problemen via de ziel. Je ziel + hart is je binnenspiegel en je innerlijk kind voelt ook alles wat je zelf gevoeld of beleefd hebt. Dus richt je aandacht weer naar je binnenkant, begrijp ook dat IN je binnenste alles voor jezelf aanwezig is om werkelijk zelfstandig te kunnen functioneren. Daarom herstel je eigen zelf vertrouwen dan zijn er geen angstgevoelens meer. Daarom herstel je eigen hartgevoelens, hard zijn is niet nodig, sterk zijn wel. Liefde is als balsem voor je hart + ziel en dan ben je ook niet kwetsbaar meer, want je bent dan beschermd want liefde is positieve energie, geef dit aan jezelf.

De meeste mensen hebben problemen met hun 5de hart- en hun 7de keelchakra. Denk ook aan je ZIEL en je innerlijk kind, ook die hebben warme hartgevoelens nodig. Denk ook aan je GEEST je motor en je verstand en je intuïtief weten en je geheugen wordt er ook veel beter door, vertrouw op je binnenkant en wordt er bewust van. Verleg je grenzen in jezelf, iedereen heeft een andere denk- en zienswijze nodig om ook op een logische manier gevoelens te kunnen uiten, duw je gevoelens niet langer weg en neem je eigen ruimte in want anders blijf je problemen houden. Je 7de keelchakra komt in balans als je ook eerlijk durft te UITEN en schreeuw niet. Je kunt nooit iets ‘invullen’ voor een ander, iedereen is een individu. Luister naar anderen en sta niet steeds met je eigen mening klaar. Luisteren kan soms belangrijker zijn om dan de juiste realiteit te kunnen inzien voor jezelf. Muggenziften en negativiteit zijn verloren tijd, zet de puntjes op je eigen i en ontdek dan ook dat je eigen mogelijkheden in jezelf hebt zitten.
Leef eerlijk en op een logische manier dan wordt je eigen leven ook steeds lichter. De 5de hartchakra komt in balans als je eigen denk- en zienswijze verandert en dit brengt je dichter bij jezelf en bij elkaar en het brengt hartgevoelens teweeg. Als je pijn voelt, zit die pijn IN je zelf, vertrouw op jezelf dan hoef je niet meer bang te zijn. Ga niet IN je eigen of iemands anders zijn problemen of proces zitten, maar sta erboven want dan zie je het probleem ook veel beter. Je leert van elkaar om op een logische manier van gedachten te wisselen en wederzijdse onderwerpen aan te snijden om ook voor jezelf steeds meer inzichten te krijgen. Inzichten is een zienswijze zonder dat je eigen denken in kringetjes rond blijft draaien. Veranderen mag iedereen voor zichzelf doen, daarom LET nu weer meer OP jezelf, het gaat om jezelf en anderen mogen ook weer voor zichzelf zorgen.
De Mensheid heeft al te lang aan de zijkant van het leven zelf gestaan, er was geen andere denk- en zienswijze mogelijk want iedereen was naar buiten gericht. Zodra je iets gaat begrijpen, herstelt er steeds weer iets in jezelf.
Je blijft naïef en onbewust als je vast blijft houden dus geloven dat er maar 7 hoofd-chakra’s zijn. Als je dit werkelijk zou uitzoeken dan weet je ook dat je een 10 hoofd-chakrasysteem in je zelf nódig hebt en dit is dus ook bewust worden. Er zijn geestelijke disfunctieproblemen, omdat de meeste mensen niets weten over hun eigen innerlijk zelf en van de 10 chakra’s dus niets weten wat er in hun zelf zit. Onderzoek dit voor jezelf dan weet je ook hoe je binnenste in elkaar zit, dit is bewust worden en dit weten heb je nodig voor een gezond en gelukkig leven. Alles wat je doet is voor jezelf en dan wordt je leven steeds mooier en lichter.
Er zijn serieuze geestelijke klachten ”belevenisstoringen” en die problemen zijn ontstaan doordat je 9de chakra te ver openstaat. Op het midden van je hoofd zit je fontanel en als die chakra te open blijft staan krijg je geestelijke problemen. Als je 9de chakra ”fontanel” zich niet sluit komt dit, omdat je dit leven niet hebt geaccepteerd. Dan ben je ook niet geaard. Als je 9de chakra te dicht is, dan wordt je leven zwaar en kun je nergens van genieten omdat je niet in contact bent met jezelf en met het leven en word je geestelijk ziek en daar na lichamelijk ziek en zo kom je ook steeds zwaarder in de problemen te zitten.
Begrijp dat geestelijk of spiritueel weten nodig is, want begrijpen wordt dan weten en dan kun je ook gezond en gelukkig zijn en word je ook beschermd en gedragen door je innerlijke zelfkrachten. EIS ook je immuniteit op voor bescherming en EIS ook je bestaansrecht op, dit zorgt voor eenheid IN jezelf en zo wordt je leven een stuk lichter. Je bent nu op Aarde, accepteer NU dit leven dan komt je 9de chakra je fontanel op een natuurlijke manier in balans je doet dit voor jezelf en je spirituele familie.
Bij kopiëren van deze informaties vermeld a.u.b. deze BRON:
(Ontvangen via Hs voor wakkeremensen.blogspot.nl)