Spiritual Wisdom: Baby Walk-ins. /Geplaatst: 1 december 2015

Spiritual Wisdom:
Baby Walk-ins.
Geplaatst: 1 december 2015
Er zijn veel nieuwetijdskinderen hier op Aarde en dit zijn de Sterrenkinderen en de Indigokinderen en de Kristalkinderen. Zij zijn hier op Aarde om deze EVOLUTIEGROEI ook mee te kunnen maken en deze evolutie ook te gaan begrijpen. Dit begrijpen alleen al verhoogt een bewustzijn, daardoor wordt ook tegelijkertijd een DNA ermee opgewaardeerd. Deze nieuwetijdskinderen willen alleen maar een Aards lichaam, want ze willen niet incarneren hier op Aarde. Ze willen hun DNA niet met andere rassen vermengen; ze willen hun eigen identiteit behouden.

Baby Walk-ins zijn niet op Aarde GEÏNCARNEERD, zij hebben alleen een lichaam nodig. Deze baby Walk-ins hadden al een hoger bewustzijn, voordat zij naar de Aarde kwamen. Vaak worden baby walk-ins buitenbeentjes genoemd, en nu weten wij waarom dit zo is, zij zijn anders doordat zij als kind zijnde al wijzer waren, ze zagen alles van hun ouders of anderen wat verkeerd was. Ze hebben vaak problemen met familieleden, omdat zij eerlijk zijn. Zij zijn kwetsbaarder, omdat ze deze wereld ook zo hard is. Dit maakt het ook duidelijker dat baby walk-ins zich vaak hier op Aarde niet thuis voelen of dat ze niet in dit lichaam thuis voelen. Zij hebben vaak fysieke problemen, maar ook mentale problemen. Ze voelen zich vaak zo eenzaam en verdrietig en worden niet begrepen, maar nu weten ze waarom. Door dit te gaan begrijpen, kunnen zij dit ook een plaatsje geven en niet anderen de schuld ervan geven, nee zij hebben dit zelf zo gewild.

Er zijn volwassen Walk-ins op Aarde ze zijn niet op Aarde gereïncarneerd. Zij hebben alleen een Aards lichaam nodig voor over hun eigen lichtlichaam heen. De hogere zelf vraagt dan aan een op Aarde zijnde persoon zijn of haar hogere zelf of ze hun aardse lichaam mogen overnemen en dit gebeurd alleen maar als iemand ziek is, of als deze persoon niet meer wil leven. Walk-Ins hebben al een hoger bewustzijn, maar ze hebben haast, want zij willen ook deze evolutiegroei gaan begrijpen en hun DNA opwaarderen. Hun DNA moet zuiver blijven en daarom hebben ze alleen een zwaarder aards lichaam nodig over hun eigen licht lichaam heen om zo op aarde te kunnen verblijven. Zij zijn op Aarde voor een MISSIE en zij zijn Lichtwerkers om andere mensen te helpen om ook in een hoger bewustzijn te komen.
De baby walk-ins hebben alleen maar een actieve baarmoeder nodig en dan kunnen de voorbereidingen beginnen. Het hogere zelf helpt met alles en zo gauw als het tijd is dat dit ”lege” babylichaampje wordt geboren, kan de nieuwe ”oude” ZIEL met HOGERE ZELF en GEEST in dat babylichaampje indalen. Die ouders weten dit natuurlijk niet dat dit toen zo gebeurd is en vaak scheiden deze mensen, vaak is het niet eens de bedoeling geweest dat zij samen zouden blijven en dit gebeurt nu ook steeds meer. Dus heb dan ook geen schuldgevoelens.
Voor een aards babylichaampje is alleen sperma/zaad voor nodig om een baarmoeder actief te maken. Een ”zaad donor” is dus niet altijd de ”verwekker” van een baby, dit kan alleen zijn om een baarmoeder op te wekken. De nieuwetijdskinderen hebben alleen maar een omhulsel nodig, en dan daalt een ziel neer in dit lege omhulsel / babylichaampje. Dit wordt al lang zo gedaan, omdat er zoveel verschillende rassen op Aarde zijn en ze willen hun DNA niet vermengen. Voor de baby walk-ins, hun ”vader” hoeft dus niet altijd de verwekker te zijn. Dit kunnen ze zelf voelen als er geen zielsverwantschap is.
Als de Aarde terug is in haar 5de Dimensie en dit gebeurt als wij zo doorgaan en eerder dan wij dit verwacht hadden kunnen wij hier op Aarde verblijven met onze eigen lichtlichamen. De Aarde is nu nog te zwaar en daarom hebben wij hier ook zwaardere lichamen nodig over onze eigen lichtlichaam, om hier te verblijven.
Bij kopiëren van deze informaties vermeld a.u.b deze BRON:
(Ontvangen via Hs voor wakkeremensen.blogspot.nl)