Sandra Walter Verdieping van de Volgende Golf: Schenk Aandacht / 2 Maart 2016

Sandra Walter
Verdieping van de Volgende Golf: Schenk Aandacht

2 Maart 2016

Zegeningen Geliefde Lichtstam,
De consequente boodschap voor de laatste paar artikelen zijn focus, focus, focus geweest. Als jouw tijdlijn keuze de belichaming is, kan het aanzienlijk versterkt worden door deze aankomende Zonsverduistering (8/9 Maart). De Zonne Kosmische Christus, Zonne Energetica. Zonne Logos. Zonne zwaartekracht verschuivingen. Zonne Raster migratie en versnelling. Zon Bewustzijn. Het Zonne Hartcentrum. ZON Goden. Het Gouden Ras. Gaia als een Spirituele ZON. De vermenging gebeurt in de Zon. Ontvang deze boodschap, Geliefden. Ga terug en bekijk opnieuw wat er zich aan het ontvouwen is als het Zonne aspect voor jou net begint door de sluiers heen te breken.
Je maakt Ziel-niveau, Zonne-niveau kosmische beslissingen in dit Nu moment, wat de uitkomst van je Ascentieproces beïnvloedt. Merk alsjeblieft de nadruk op het multi-niveau op gedurende de laatste paar maanden – het is Nu wat de Herrijzenisfase beëindigt voor vele Wegwijzers. De artikelen, interviews en de Ascentie Pad klassen hebben dat proces in detail, gedurende het afgelopen jaar, beschreven. Onze Wegwijzers zijn nu klaar voor een grote verschuiving in de Dienstverlening, bewustzijnsniveau, en laten werkelijk de weg zien van hoe een belichaming eruit ziet en aanvoelt.

Zonsverduistering – Al Diep in Voorbereiding
De week voorafgaand aan de Zonsverduistering op 8/9 Maart, is een passage van diepe keuzes, het Zonne aspect van Zelf, en de focus op de volledige Eenwording met de hoogste uitkomsten mogelijk. Het legt de ontvouwing van deze keuzes in de vorm neer, gedurende de volgende paar maanden. Zuiver wat voor overblijvende gedachten van angst, zorgen of twijfel dan ook – je zult je compleet over moeten geven aan het hogere bewustzijn, als de belichaming je persoonlijke zoektocht is. De verduistering verstrekt zuiver magnetisme, en wij mogen het voor ons voordeel gebruiken.
Deze fase eist je consequente wisselwerking met de hogere tijdlijn van Ascentie – Liefde, Dienstverlening, de vermenging van het Hogere en Lagere Zelf, de belichaming van het Kristallijnen bewustzijn. Sommigen hebben glimpen ontvangen van hoe dat zal zijn; een complete trillingsverschuiving en bewuste gedachte, gevoel en dienstverlening. Wij zijn hier volledig tot toe in staat, Geliefden.
Hoe te Dienen: Hoogste Uitkomsten
Velen vragen over de beste manier om Gaia te dienen tijdens deze passage. Hoor dit, voel dit: Deze maand gaat over het lanceren van ons in/naar de belichaming van het volgende bewustzijnsniveau. Het zet onze hoogste intenties in beweging van zuivere buizen/kanalen van de Bron te zijn. Het werken met het Zonne aspect van Gaia’s rasters helpt je eigen belichaming van het Zonne aspect. Echter, verwaarloos niet je persoonlijke transformatie door je volledig op het Rasterwerk/Poortwerk te focussen vóór de Equinox. Gaia zal meer voordeel opdoen dan wie dan ook van onze belichaming; het gaat niet over ons persoonlijk.
De boodschap is consequent: De belichaming zal alles veranderen, focus je nu op de Herrijzenis van het Ware Zelf. We zullen overvloedig veel te doen hebben als de golf binnenkomt. De prioriteit van het moment is zuivere Mens-als-Bron buizen/kanalen, aldus de symbiotische relatie tussen Gaia’s dimensionale verschuiving en de menselijke verschuiving in het bewustzijn tegelijkertijd kunnen stijgen. Het is symbiotisch; verwaarloos het ene niet voor het andere.
Voor diegenen die worstelen met beslissingen of vrijstelling van hun overtuigingen/keuzes: Het zou het collectief dienen om dat deze maand los te laten. Geef het op. Vergeet de geaarde zorgen van de financiën, de politiek, en het stimuleren van de grote slechte negatieve werkelijkheid. De verdeeldheid van de werkelijkheden versterkt als de volgende golf midden-Maart binnenkomt. In onze spirituele volwassenheid, laat ons begrijpen dat dramatische ervaringen in het bewustzijn, die binnenin onze Licht Stam gebeuren, zich niet voor zouden doen tenzij een verdeeldheid in ervaringen naderbij aan het komen was. Vibreer met het positieve, vind de Liefde, vergeef alles, creëer vriendelijkheid. Nu. Het bewijs is binnenin je eigen gezuiverde hart, niet de poppenkast van het laag-vibrerende externe.
Wij bidden allemaal dat het Licht, de fotonische energieën van deze cyclus, voor iedereen uiteindelijk een nieuw paradigma zullen creëren. Echter, iemand moet als eerste in/naar die onbekende staat van bewustzijn gaan en de Stam de Weg Wijzen – van een geaarde, geïntegreerde en hart-gecentreerde evenwichtige staat van Zijnheid. Dat is wat wij creëren in de Herrijzenisfase. We herverbinden ons Hogere Zelf consequent met het lagere Zelf, verenigen met het Multidimensionale Zelf, onze Zonne Zelf, de Goddelijke Moeder-Vader Bron, en demonstreren dat het Christus Bewustzijn een bereikbare, permanente staat van Zijn kan zijn.
Een Volgend Verblijf in de Grot
De Herrijzenisfase, terwijl diep ondersteund door het hoog-vibrerende collectief, is nog steeds een diepe persoonlijke ervaring. Wat voor wilde en prachtige uitoefeningen je ook hebt voor het verdiepen van jouw verbinding, zijn deze een belangrijke paar weken om je volledig aan te sluiten bij het spirituele Zelf. Zoals altijd, is dit geen ascetisme; het is een Christelijk, evenwichtig pad van het vermengen van Spirit met de vorm. Echter, als je toestemming nodig hebt om op een diepgaande manier in de bron van Spirit te duiken, laat dit dan dienen als dat duwtje. Het is het perfecte tijdstip om dit te doen, onze beslissingen worden hier en nu versterkt, en de energie zal behoorlijk stimulerend zijn (voor sommigen afleidend) na de Equinox (20 Maart om 04:30 uur). Het is het beste om te luisteren naar het advies van de Hogere rijken en het goede werk te doen. Heb een prachtige paar weken van transformatie en Zelf-realisatie, Geliefden. Ik houd jullie in mijn hart.
Vertaling: Cobie de Haan – http://www.denkmetjehart.blogspot.nl/
Copyright © 2016 Creative Evolution, All rights reserved.
The writing and materials on this site may be shared under the guidelines of this Creative Commons License. If you would like to use any of the work on this website, in whole or in part, you must attribute Copyright to Sandra Walter and link back to sandrawalter.com