Onze Groeiende Verbondenheid Met Dieren / Door: Terry Andrews.

Onze Groeiende Verbondenheid Met Dieren

Door: Terry Andrews – 23 Januari 2023

De afgelopen week was er een heleboel energie die ons beïnvloedde, vooral ons hoofd, derde oog, sinussen, kaken, oren en tanden. En velen voelden zich erg emotioneel – verdrietig, down, of gewoon niet lekker. Sommigen van ons voelden dat ons zenuwstelsel in de war was. Maar vanmorgen (zaterdag in mijn deel van de wereld) werd ik wakker met een enorme rust en een opluchting van die intensiteit. Zo fijn om te ervaren. Zoals iemand zei: de zon is Waterman binnengegaan, en de energie is anders.

Ik wil het eerste dat vanmorgen gebeurde met u delen. Ik voelde me zo ontspannen dat ik niet eens wilde opstaan, en toen verscheen dit woord in grote letters voor me, zoals dit:

W A R M T E

Het voelde zo gezellig en uitnodigend. Terwijl ik me afvroeg wat dat te betekenen had, sprong mijn kat op het bed om zich bij me te voegen. Ik stak mijn hand uit om hem een klopje te geven en hij was lekker warm. Blijkbaar had hij bij het vuur gezeten. Hij had me dus telepathisch die boodschap gestuurd, en het woord warmte was ongeveer even groot als hijzelf. Blijkbaar liet hij me weten dat hij zich helemaal warm en gelukkig voelde. Ik heb eerder berichten van hem ontvangen. Hij stuurt me bijvoorbeeld een berichtje dat hij bij de voordeur staat en binnen wil komen. Maar voor het grootste deel hebben we een methode gebruikt die ik Show me ben gaan noemen. Hij komt naar me toe en staart me aan en ik zeg laat me zien (wat je wilt) en hij leidt me naar zijn etensbakje of de voordeur of de deur van een kamer die per ongeluk was afgesloten en die hij wil inspecteren. Of zijn krabdoos, waar hij op gaat zitten als hij geborsteld wil worden. Het was dus spannend om een echt woord van hem te krijgen over zijn ervaring. En omdat hij het woord warm misschien niet kent, werd dat op de een of andere manier voor mij vertaald. Heel interessant en ook mysterieus hoe dit allemaal werkt.

Hij liet me weten dat hij bij het vuur zat en het lekker warm had.

Onze verbinding en ons vermogen om met dieren te communiceren blijft groeien. En natuurlijk groeien en evolueren wij net als zij. Dit gebeurt zelfs met wilde dieren. Deze week verscheen er uit het niets een meeuw bij mijn huis, landde op mijn terras, liep naar de schuifdeur en begon met zijn snavel te kloppen. Blijkbaar wilde hij iets te eten, maar ik moedig ze niet graag aan, want als je er één voert, heb je er al gauw 30. Maar hij zag mij duidelijk en wist van het verband tussen mensen en voedsel. Gelukkig ging hij weg toen hij de kat zag.

Een meeuw dook op, landde op het dek, liep naar me toe en klopte met zijn snavel op de deur.

 

Wij blijven onze werelden manifesteren/creëren. En sommigen van ons zijn op een belangrijk punt gekomen in dit proces, waar we actief veel meer van de oude wereld uit ons ervaringsgebied loslaten. We erkennen dat er eenvoudigweg een gebrek aan afstemming is, ook al zouden we willen dat dat wel zo was. Maar ook dit maakt deel uit van het proces van onze evolutie. En alleen door te blijven bewegen naar het nieuwe zullen wij de nieuwe ervaring creëren, evenals de paden voor hen die op weg zijn. Wij zijn nu instrumenteel. Door ons te bewegen in al dit nieuwe vestigen wij het. Velen creëren nog steeds in de oude wereld. Om in het nieuwe te creëren gaan wij een staat van vertrouwen en niet-weten binnen. Wij vragen om leiding. Wij luisteren. We stromen. We leren door te doen.

Hier is een voorbeeld. Donderdag besloot ik iets te gaan doen, maar toen ik op weg ging, was de snelweg in die richting geblokkeerd. En toen gaf het lampje op mijn dashboard aan dat een van mijn banden bijna leeg was. Dus ging ik de andere kant op om de band te laten maken en kwam toen thuis. Als we niet gesteund worden om iets te doen, is het het beste om met die energie mee te gaan en er niet tegen te vechten. Dit is één manier waarop wij begeleiding ontvangen. We ontwikkelen een gevoel voor wanneer we een energie die in de weg zit moeten negeren en wanneer we gewoon moeten meegaan met wat er gebeurt.

Ons vermogen om met de nieuwe energie te werken groeit. Merk op dat u nu aan iets kunt denken en dat het dan gewoon gebeurt. Wij creëren heel wat op deze manier. Wij hebben zo veel innerlijk werk gedaan om op dit punt te komen en wij zien onze creaties verschijnen. Het gaat moeiteloos, en er wordt nu veel op deze manier gedaan. Wij geven ook energetische steun aan degenen die helpen veranderingen aan te brengen in de buitenwereld, waar veel plaatsvindt. Gestaag creëren wij ons nieuwe rijk en zien het ontstaan.

Terry Andrews

Vertaling: Reinier