Mushaba Platinum Light Anakhanda Shaka Mushaba / 3 januari 2020

Mushaba Platinum Light
Anakhanda Shaka Mushaba
3 januari 2020
Zoveel mensen ondergaan momenteel veel problemen. Het is echter een moeilijke tijd; het is een tijd waarin verandering nog sneller begint te versnellen. Het aardse rijk is door een aantal recente veranderingen hard op weg om sneller naar een hogere dimensie te gaan dan verwacht. De reden is dat er veel recentelijke clearing en herijking heeft plaatsgevonden, vooral in het tweede universum. Sommige planeten zijn opgelost en teruggeroepen naar de bron en sommige zijn naar het niets gestuurd. Dit creëerde veel open ruimte in het tweede universum en nu bewegen de planeten dichter naar elkaar toe en richten zich op elkaar om die open ruimte in te vullen die ooit aan andere planeten toebehoorde. Dus de Aarde beweegt zich nu naar hogere dimensies met een hogere snelheid. Velen van jullie kunnen dit op veel verschillende manieren in je leven invullen. Mensen zullen er ook op verschillende manieren op reageren. Sommige mensen zullen plotseling overlijden en soms zonder duidelijke reden. Sommige mensen worden ziek of voelen zich misselijk in de maag en ook hoofdpijn en duizeligheid. Sommige mensen zullen plotseling genezen van een ziekte. Dan zul je mensen vinden die boos en kieskeurig worden zonder duidelijke reden. Geduld kan kort zijn. Het gevoel erg moe of lui te zijn kan ook een bijwerking zijn. Je zult het zien in het dierenrijk als ze zich een beetje anders beginnen te gedragen. Je zou over enkele afwijkingen in de natuur over heel de planeet kunt zien of horen.

Nu, bij mensen op Aarde, naast wat al werd gezegd over hoe ze kunnen worden beïnvloed, zullen sommige mensen plotseling dromen hebben die ze nooit eerder hadden gehad of inzichten en ervaringen hebben die ze nooit eerder hadden gehad. Sommigen zullen vaardigheden beginnen te vertonen op een kleiner niveau en zullen dan exponentieel groeien. Dan lijken sommige mensen er gewoon uit te breken, wat dat ‘het’ ook is en zullen zich waarheden gaan realiseren die hen misschien zijn ontgaan en de waarheid gaan zien voor wat het werkelijk is en niet wat zij dachten dat het zou moeten zijn. Veel dingen zullen duidelijk en evident worden en het zal veel moeilijker zijn voor mensen om dingen te verbergen en dingen geheim te houden. Je zult zien dat koppels meer in harmonie en intuïtief met elkaar worden of zich van elkaar verwijderen, maar vrediger en met meer begrip over het waarom. Dan heb je mensen die net hun motivatie leken te hebben verloren om dingen te doen en die motivatie zal zeer sterk terugkeren. Sommige oude dingen zullen opnieuw worden ontstoken en sommige zullen in een nieuw licht worden gezien. Veel nieuwe ideeën zullen komen. Degenen die zich al een tijdje afvragen “wat is mijn doel nu en wat moet ik doen met mijn leven en mijn toekomst?” Deze vragen zullen glashelder worden beantwoord.
Je zult beginnen in te zien dat bepaalde dingen gewoon niet meer werken of niet zo effectief zijn als ze ooit waren. Veel van de oude manieren en zelfs antieke manieren zullen niet langer passen. Het is niet slecht of niet goed, het is gewoon dat het zijn tijd heeft overleefd en een nieuwe aanpak en nieuwe kennis en wijsheid is nu beschikbaar. Het is meer dan ooit tijd om vooruit en naar buiten te kijken naar nieuwe en grote dingen. Iedereen die met een missie naar de Aarde is gekomen, die missie is veranderd in iets anders en iets nieuws dat niet werd verwacht. De oude wegen of de vroegere wegen moeten worden vrijgegeven en tot rust worden gebracht omdat hun tijd is afgelopen en het een nieuwe tijd is waarvan de tijd is gekomen. Niets is krachtiger dan een idee, een weg, een nieuw begrip waarvan de tijd is gekomen om te ‘ZIJN’. In onze laatste bericht hebben we je verteld dat we het zouden hebben over de Mushaba Energies. We zullen hier op dit moment niet veel op ingaan en het opslaan voor een totale aparte overdracht/boodschap. Echter, we zullen dit zeggen: deze energie die “Mushaba” wordt genoemd, heeft vele componenten. Het heeft de Force, The Light, The Light Fire, The Love Essence en vele niveaus van energieën. Het staat bekend als de stem van de schepping en wanneer het woord Mushaba wordt gesproken, beeft alles van vreugde. Mushaba staat voor eenheid, vrijheid, empowerment, goddelijke liefde, transformatie en verandering en andere kwaliteiten waar we later op in gaan. Het draagt een zeer krachtige waarheid en integriteit in zijn samenstelling. Iedereen of iets dat niet van de bovenstaande kwaliteiten is, vertegenwoordigt niet de Mushaba Energieën. Deze energie is niet van of maakt niet deel uit van de schepping, maar komt van vóór de schepping, buiten de schepping. Schepping is slechts een van de componenten van het bestaan en er zijn er veel. Veel creaties waarvan sommige bestaan buiten en voorbij alles wat je je kunt voorstellen. De meesten zouden denken dat er alleen schepping is en niets anders bestaat. Net zoals velen geloven dat God en Godin de ultieme kracht is en denken dat God en Schepper hetzelfde wezen zijn en niet twee verschillende wezens. Echter, dat is momenteel niet relevant.
We laten je in vrede en liefde,
De Council of Creation
* In geneeskunde en wetenschap, net als in het leven, zijn we allemaal ‘gevangenen van onze training’ en neigen we ernaar