Leeuwenpoort 8 – 8….riemen vast….extra downloads op je levenspad….. / Door Tara

Leeuwenpoort 8 – 8….riemen vast….extra downloads op je levenspad…..

Door Tara

Niets blijft hetzelfde…alles verandert in ons leven in snel tempo, de grootste veranderingen zitten in onszelf….

Zondag 8 augustus 2021 is de opening van de Leeuwenpoort. Via deze energiepoort dalen extra licht frequenties via onze hoogste chakra’s in ons menselijke bewustzijn. Dit heeft als doel onze eigen frequentie te verhogen. Het geeft ons via deze energiepoort meer ruimte om een nieuwe doorstart te maken en het oude achter ons te laten. Het valt dit jaar samen met de ‘nieuwe maan’ en dit alles maakt dat we extra open en (over) gevoelig zijn.

Deze bovenstaande afbeelding van 1 van mijn schilderijen, had ik een paar dagen geleden in het ‘zicht’ gezet op mijn slaapkamer. Het resoneerde erg met wat ik van binnen voelde. Gisterenavond scheen de avondzon op de afbeelding en het raakte mij, zodat ik er een foto van maakte. Het viel mij op de dat zon scheen op het thymus chakra. En dat licht kwam bij mij zelf op dat moment ook heel sereen, liefdevol en zacht in mijn hart binnen. En zo werkt het nu ook, al overheerst onrust even dit serene gevoel. Deze lichtfrequenties verhogen onze trillingen en werken altijd ten goede. De inwerking van deze energie, kunnen we al een paar weken voor en na 8 augustus voelen.

Ik voel me ook overgevoelig en moe. Het voelt alsof er heel veel in mijzelf in beweging is, waar ik niet gelijk een beeld bij heb en waar ik geen controle over heb. Onze chakra’s staan nu meer open, daardoor komt alles ook veel ‘harder’ binnen. Dat maakt je overgevoelig voor alle prikkels van buitenaf en iedereen om je heen. Dat voelt als extra druk in je hoofd. En als je inzoomt op al deze gevoelens, kun je nergens een touw aan vast knopen. Je denken daarmee verbinden en er een reden voor zoeken, put je uit. En daarom kan je beter alles met rust laten en zoveel mogelijk ook rust nemen. Jezelf richten op de natuur en goede dingen, die je blij en ontspannen maken.

Ik kan ver uitweiden over deze energie van de leeuwenpoort maar ik blijf heel dicht bij huis, bij mijn hart zoals de afbeelding ook laat zien. Deze stroming zet veel in onszelf in beweging, tijdens deze downloads van licht. Alles met als doel het innerlijke ziele licht in onszelf te activeren. Wat ons hart meer opent voor onszelf en waardoor er meer waarheden aan het licht komen, vanuit hogere dimensies die verbonden zijn met onze Hogere Zelf.

(Toelichting schilderij. ) De thymus chakra ligt tussen het hart en de keel. Dit chakra heeft een turquoise kleur. Het is een verbindende chakra of energiewiel, om de liefde van het hartchakra samen met de creatieve communicatie via de keelchakra tot uitdrukking te brengen. Dit is 1 aspect van deze leeuwenpoort, wat voor veel lichtwerkers aan het doorbreken is. Werkelijk gaan staan voor wie je bent. Vanuit je hart, via de verbinding van de open thymus chakra uitspreken en vorm geven aan wie je ten diepste zelf bent….

Deze energie van de leeuwenpoort maakt ook zichtbaar, wat nog verborgen is.
Zowel nog oude stukjes blokkade, die je nog tegenhouden om rechtuit vanuit je hart te verwoorden of vorm te geven, waar je nu echt voor wilt gaan staan.

Ik ben eens rustig gaan zitten om te voelen wat er aan de hand is. Ik probeerde ergens een reden te vinden voor de onrust, die ik al een paar dagen voel. Maar diep onder deze gevoelens voelde het allemaal wel okay. Maar in mijn leven als mens leek er een soort van kortsluiting in mijn gevoelens en hoofd te zijn, wat ook wel symptomen geeft die lastig zijn. Maar dit alles heeft er mee te maken, dat we afgestemd worden via deze ‘instroom’ op nieuwe codes die ons DNA extra activeren.

Deze lijst met uitgebreide ascentie symptomen voeg ik toe, zoals ik in mijn mailen mocht lezen en mezelf ook wel in bepaalde gevoelens herken. Misschien heb je nergens last van maar anders kan het je een geruststelling geven als je hierin jezelf herkent. Bepaalde symptomen kunnen ook langere tijd aanwezig zijn, in deze overbrugging van de 3de naar de 5de Dimensie.

Het geheugen lijkt wel een zeef, omdat er veel  nieuwe ‘bedrading ’ in ons hoofd wordt aangelegd.  Dat kan een gedesoriënteerd stuurloos gevoel geven.
Alsof je met je ziel onder je arm op zoek bent maar niet weet welke richting te gaan
Onverwerkte emoties waar je al mee aan het werk was, komen nu sterker naar voren
Voor verwerking heb je veel behoefte aan extra rust en slaap,
Oververmoeidheid, opgebrand gevoel
Griepachtige verschijnselen, spierkrampen
Zoete trek, honger hebben, of juist tegenzin in eten.
Duizelig, hoofdpijn
Emotioneler, overal gemakkelijk wat achter zoeken
Niet lekker in je vel, huilen, boos worden
Gemakkelijker prikkelbaar, als het allemaal te veel wordt, kort lontje
Graag alleen zijn met jezelf
Je zal ook zeker momenten van dankbaarheid en geluk voelen.

Probeer tijd voor jouzelf te nemen om de ‘pauzeknop’ in te drukken, als je een druk leven hebt…
Stem je af op de mogelijkheden die zich voordoen, om te kunnen groeien. Richt je aandacht vooral op mooie inzichten over jouzelf. Want door deze downloads mag je meer bewust worden om te gaan doen, wat je misschien al zo lang wilt doen. Denk daarbij niet te groot en zet plezier in de dingen die je doet voorop.

Deze dagen kan het zijn  dat je een onbalans voelt. En dat kan nog wel een paar weken nawerken, om in jouzelf weer een nieuwe balans te vinden. Alles gaat weer voorbij en je wordt geholpen door vele universele krachten.

Niet voor niets mocht ik die engel bij de volle maan opmerken. (Vorige lichtflits.)  Deze hulp is bij ons aanwezig. We worden geëerd en erg gewaardeerd vanuit het licht, in hetgeen waar jij zo je best voor doet en wat wij allemaal doen. luister naar je eigen gevoelens en intuïtie.
Blijf bij jouzelf….blijf trouw aan je jezelf….en hou van jezelf. Het komt goed, ook met jou als het even niet zo lekker loopt…

 

Geloof in het licht wat je zelf bent, liefs Tara.

Ik deel mijn belevenissen in mijn nieuwsbrieven, die ik met regelmaat schrijf. Ze zijn een weerspiegeling vanuit mijn geestelijk werk, in verbinding met mijn  (blauwe straal) ziel maar ook als gewoon erg gevoelig mens, tussen die vele ‘anderen’.  Als je interesse hebt kun je via mijn website contact met mij opnemen.

www.inspirerendekaarten.nl