Lady Kadjina spreekt / Geplaatst: 15 september 2015

Lady Kadjina spreekt
Geplaatst: 15 september 2015

 Wayne: Geleerden gaan een muon-detector in een piramide bij Teotihuacan (http://news.bbc.co.uk/2/hi/science/nature/3710735.stm) neerzetten om te bepalen of er kamers gebouwd zijn in de piramide. Zullen zij kamers vinden net als in de Egyptische piramides en wat is hun nut?

Met een glimlach kunnen we zeggen dat dit nog een bewijs is van de uitvoering van de Ontsluierings Wet. En ja, ze zullen verschillende kamers vinden. Zij zullen bewijs vinden van veel dingen net als in de piramiden van Egypte. Ze zullen een gemeenschappelijke taal vinden en verschillende gelijksoortige technieken die gebruikt werden. De bouw en configuratie in relatie tot de sterren zullen zeker opvallen.

Het doel van deze kamers is ceremonies en inwijdingen. Even terzijde, er zijn veel piramiden op deze planeet die nog niet gevonden zijn en het doel van deze piramiden is gelijk aan de anderen. Een van de andere doelen is de communicatie tussen de aarde en verschillende rassen in andere universums.
Wayne: Er zijn verschillende rapporten uit Mexico over UFO’s net als de “Phoenix Lichten”. Sommigen suggereren dat dit US leger vaartuigen zijn die hun verdwijn mogelijkheden demonstreren; anderen suggereren dat dit buitenaardsen zijn die bezig zijn met het afstemmen van de energie in de omgeving van de Baai van Campeche. (http://www.fox11az.com/news/state/stories/KMSB-20040519-fambp-phoenixlights.1db18284a.html;
Kun je ons vertellen wat dat waren en wat ze daar deden?

Deze zijn inderdaad buitenaards. Maar dit is niet de Galactische Federatie van Licht. De Galactische Federatie houdt zich afzijdig en manifesteren zich niet zo veel op de Aarde. Dit zijn meer buitenaardsen die ook even willen kijken om het zo te zeggen. Het is goed om te zien dat officiële organisaties nu rapporten maken over deze activiteiten.

In principe, willen ze de mensen laten weten dat ze echt zijn, dat ze bestaan, en dat er leven is ver van deze planeet Aarde. Houd in gedachten dat degenen van de 4e en 5e dimensie geen 3e dimensie schepen nodig hebben. En jullie zullen meer en meer van dit soort fenomenen gaan zien.

Het is echt tijd voor het Ontmaskeren op elk niveau. De Galactische Federatie van Licht kijkt uit naar een volledige ontsluiting en openbaring van alle gebeurtenissen op Aarde, vooral op het gebied van politiek. We zouden graag willen dat alle mensen zich eens echt gingen interesseren voor alles wat er gebeurt op planeet Aarde.

Wayne: Er komen meer en meer rapporten over vreemde dingen in relatie tot het magnetisch veld van de aarde en de omloop van de maan. Sommigen suggereren dat het komt door het wiebelen van de Aarde wat dan weer veroorzaakt wordt door de toegenomen elektromagnetische activiteit op aarde (HAARP, GWEN, ELF). Wat kun je hierover zeggen en wat zijn de waarschijnlijke invloeden en resultaten in de nabije toekomst?

Het vertragen van de planeet Aarde is deel van een natuurlijk proces. Dit is niet de eerste keer dat de planeet Aarde heeft vertraagd. Zoals we al eerder gezegd hebben, zullen veel van jullie nog in dit leven meemaken dat de aarde tot een complete stilstand komt en zullen jullie de zon zien opkomen in het westen en ondergaan in het oosten. Dat is zoals het was in de tijd van Mozes. En dit is wat er gebeurde gedurende de strijd van Josua om Jericho. En dit gebeuren voor de planeet Aarde kan zo voorzichtig plaatsvinden als het wiegen van een baby. En er was ook geen grote holocaust ten tijde van Joshua, en zal er ook deze keer niet zijn.

Wayne: Ik kreeg van een vrouw in Colorado lichtsymbolen om me te verankeren aan Moeder Aarde en deze symbolen leken heel sterk op symbolen van de Wingmakers.(http://www.wingmakers.com).Kun je hier iets meer over vertellen?

De tijd is gekomen voor de mensen om de taal van het Licht te leren. Deze taal drukt zich uit in stem en in symbolen, in tonen en ook in bepaalde vormen van drummen en in het gebruik van kristallijnen schalen. En als deze taal naar boven komt, zullen er vele gelijksoortige manieren van uitdrukken zijn, en de Wingmakers zijn een groep die uit de kosmos komen en zijn doen hun deel en er zijn vele andere groepen die ook uit de kosmos komen.

Wayne: Vraag van een lezer: Dit blijft steeds door mijn hoofd gaan. Stel dat er miljoenen Native Amerikanen waren voordat de Europeanen kwamen met hun ziekten en hen allemaal doodden. Dat wordt onderwezen op school. Maar waar zijn hun zielen nu? Zijn zij geïncarneerd in het “witte” ras om zo te zeggen, of iets anders?

Nu, deze Native Amerikanen waren andere rassen voordat ze indianen werden, en veel van hen zijn inderdaad teruggekomen als Amerikanen, en anderen zijn in andere landen teruggekomen. Velen van deze indianen kwamen weer uit Lemuria en Atlantis, net als jullie.

Even terzijde, velen van jullie voelen alsof jullie door allerlei stappen en initiaties gevoerd worden. En inderdaad, dat is zo. De reden is dat jullie voorbereid worden om jullie broeders en zusters en volk te leiden door de komende tijd van overgang. Zonder jullie, zou er grote chaos en verwarring zijn. We hebben al verteld dat op deze tijd en hier ook zielen zijn van het oude Griekenland, en dat we die Patriotten noemen, hoog begaafde mensen die kunnen helpen om de verschillende politieke systemen te stabiliseren, sociaal economisch etc. als ze beginnen af te brokkelen en te verschrompelen.
——————————————————————————–

Het originele Engelse artikel kun je vinden op http://www.citiesoflight.net/kadjina.html

(Ontvangen via Hs voor wakkeremensen.blogspot.nl)