Klaar om je ware zelf te ontdekken? IK BEN! Wat nu een verschil maakt: uitbreiding toestaan / 27 oktober 2017 / Sandra Walter

Klaar om je ware zelf te ontdekken? IK BEN!
Wat nu een verschil maakt: uitbreiding toestaan
27 oktober 2017 / Sandra Walter
Zegeningen Geliefde Licht Stam ~
Onvoorwaardelijke Liefde, de autonomie van de Goddelijke Kosmische Moeder vibratie, overstroomt de planeet. Het is een functie van de ultieme evenwichtige activiteit van fotonisch Licht die onze werkelijkheden in harmonie herschikt. Het vergrotende licht schijnt in alle partikels van bewustzijn en vertegenwoordigt het collectieve en het individuele met een keuze van ervaring. Het draait het volume omhoog, subtiel en onzichtbaar over alle gedachten, wat je gelooft, emoties om ze te transformeren. Hogere keuzes, zoals belichaming en Ascentie, worden ook vergroot, en dat is waarom het proces in een hoge versnelling is geschopt.
Laat jezelf deze intieme momenten ervaren met de Bron door de mystieke Zonne Kosmische GeChristende verbinding naar zijn volste verbreding. Vertrouw erop dat je verbonden blijft met dit exquisiete licht via de zuivere frequenties van de GeChristende tijdslijnen.
Natuurlijke, organische DMT activatie (Dimethyltryptamine, de “Spirit molecule” die een waterval van derde oog visioenen produceert) is een zij effect van DNA activatie en belichaming. Opgeheven stemming, zich uitbreidend naar medelevende gedachte patronen, en stralende derde oog landschappen kunnen er ook zijn. Daar de visuelen grandioos kunnen zijn en een snelvuur lijken, ondersteunen ze het opduiken van de GeChristende frequentie via ons Hart centrum. Voel dat het je DNA stuurt naar een nieuwe projectie van het Zelf in deze rijken.

Het grenzeloos worden kan het denk-niveau uitdagen; de lagere werkelijkheden zijn niet toepasbaar voor deze verhoogde ervaring en toch schijnt het fractal in deze werkelijkheden. Denk eraan dat elke activatie, elke doorgang van verbreding, je uitrekt naar je zelf-gekozen grenzen. Als je deze ervaringen verwelkomt met regelmatige meditatie, op een lijn gezet gedrag en gedachten en dagelijkse praktijk, zullen deze meer frequent worden.
Ervaring.>Verbreding.>Stabiliseer op een Hoger Niveau.>Integratie bereikt.>
Voorbereiding op een volgende ervaring.

Hoe meer je jezelf opent als een kanaal van zuiver Bron Licht, van zuivere onvoorwaardelijke liefde, en dat demonstreert in niet-oordelend, medelevende gedachte en woord en daad, hoe meer deze frequenties je belichamingsproces kunnen helpen.
Denk eraan dat de GeChristende tijdslijnen niet voelen als tijdslijnen…verleden, heden en toekomst worden gevoeld als stralend, plooibaar, Nu. De schittering van deze hogere tijdslijnen initiëren ons in de niet lineaire ervaringen zodat we ons bewustzijn kunnen transformeren met de Hogere Zelf ervaring. Dit houdt veelvoudige multidimensionale niveaus in van het Zelf en uiteindelijk de Godheid; zuiver Bron bewustzijn.
Voornaamste Tijdslijn toegang staat ware belichaming toe van het Hogere Zelf, het GeChristende Zelf, en de zuiver Bron bewustzijn aanwezigheid. Dit neemt bewust focus, mediteer op het Goddelijke samengaan van alle niveaus, lagen en uitdrukkingen van het Zelf. Laat je keuzen die hogere Liefde ervaring weerspiegelen. Demonstreer je Nieuwe Aarde aanwezigheid nu, en de energie zal die daden bekrachtigen.
Tijdslijn Vertragingen: Een onder, Twee te Gaan
Onze vorige Poort focus nam ons mee naar een trillingsgrens, die vertragingen schiep in de collectieve tijdslijnen. Je voelde dit waarschijnlijk de vorige vrijdag. Het in de kern schudden, ongewoon sterke sensaties van ongerustheid of emotionele stress. Dit was het vrijlaten van een sterke tijdslijn blokkade. Dat opent gelijktijdig de Hoge Trilling naar hogere tijdslijn energieën en stroomt direct in de lagere tijdslijnen, duwen naar harmonie, onthulling en transparantie.
Onze collectieve actie om getalm te beëindigen in de Licht Stam zal doorgaan om deze activiteit te helpen. Volgens de Hogere Niveaus zijn er twee meer (dat is een heel klein getal) doorbraken waarbij we kunnen helpen de tijdslussen aan de kant te zetten die de ervaring vertragen van Voornaamste tijdslijnen voor iedereen erbij betrokken.
Als je een van de mooie Wezens bent die de Voornaamste tijdslijn toegang ervaart, dan heeft je licht quotiënt een hogere inslag op de collectieve ervaring. Dit is de bedoeling van belichaming; om het MENSelijke hart rooster te overstromen, de Nieuwe Aarde roosters en het collectieve bewustzijn met zuiver onvoorwaardelijk LiefdeLicht. Dat laat verbreding toe op alle niveaus van bewustzijn, daar we Nu functioneren in Eenheid Bewustzijns dynamieken.
In dienst aan het collectief, raken we de tweede tijdslijnen aan om door de tijdlussen heen te breken en door de vertragingstactieken. Dit verhoogt ook de hogere tijdslijn ervaring als MENSen naar voren gaan met creatieve ondernemingen. Laat je Hart grenzeloos zijn, en de GeChristende energie zal stromen. In het kort. Handel alsof je totale vrijheid hebt om naar voren te gaan met je passie (want dat heb je.)
Spirituele voorspraak is Goddelijk. We houden het eenvoudig en in verbinding met de Goddelijke Vrouwelijke instroom. Juist nu, neem zo veel mogelijk stappen (alsjeblieft, een zal helpen) om naar voren te gaan met je creatieve uitdrukking, nieuw dienstwerk, alles dat je hebt vertraagd. Een kleine energetische verschuiving van ieder van ons duwt de energetische envelop om door te breken door elke overblijvende blokkade naar de hoogste tijdslijnen en resultaten voor ieder die die wenst – in het NU.
Wereld Eenheid Meditaties op ZONdag
Laten we onze collectief bekrachtigde WEZENheid  gebruiken voor de terugkeer van vrede en het Christus bewustzijn, en de hoogste trajecten voor ieder die het aangaat. Het GeChristende energieveld tijdens deze meditaties is tastbaar, helend en activerend. Voeg je licht er bij, elk Hart is getuige.
Kom bij ons op ZONdag om 8:11am, 11:11am en om 5:11 am. Details en een vrije geleide meditatie kan hier gevonden worden.  HERE.
We Houden van Jullie, We Zegenen Jullie, We Danken Jullie voor je dienst en toewijding aan de MENSheid, aan Gaia en de Bron.
Lees het Volle Artikel HERE
In Liefde, Licht en Dienst,
Sandra