Januari Energieën: Innerlijke Kracht / Door Jamye Price

Januari Energieën: Innerlijke Kracht

Door Jamye Price – 1 Januari 2022

INNERLIJKE KRACHT IS ONEINDIG

Nu we het jaar van Creatieve Harmonieën beginnen, wordt ons gevraagd om onze Innerlijke Kracht te richten op het afstemmen op de hogere octaaf die het leven biedt. Terwijl de januari-energieën van Innerlijke Kracht het jaar inluiden, zal het een voortdurende en fundamentele focus zijn die de details zal ondersteunen die elke maand volgen.

Om in harmonie te blijven wanneer het leven een andere toon aanslaat is concentratie nodig en een luisterend oor voor de niet voor de hand liggende mogelijkheden die een cirkel compleet maken. Het vereist de bereidheid om een tegengestelde toon te laten horen die voortbouwt op de spanning en de ontlading die constant in het leven aanwezig is. De staat van verandering.

In jou ligt een sleutel tot de stroom van het leven, de bredere harmonische die de fractale noot in zich draagt. Het spiraalt omhoog en naar buiten, of omlaag en naar buiten, afhankelijk van je perspectief.

Het is jouw Innerlijke Kracht die je helpt navigeren door de pieken en dalen, de golven van de muziek.

In het visioen van 2022, (zie video voor meer details) werd mij de spiraalvormige stroom getoond, daarna de Barbury graancirkel. Ik hoorde “het binnengaan van de muil van de draak.” Al jaren zegt Areon, de Lyraanse Raad van de Tijd, dat de spiraal zich aan het spannen is. Dit is een cyclus, geen aards moment; dus nog ongeveer 3 jaar zullen we in deze geïntensiveerde stroom zijn.

Als de spiraal zich aanspant, zoals elke centrifuge, creëert het een versterking van sterke banden (liefde) en spint/scheidt het zwakke banden zoals angst en controle. We zien een toenemende polarisatie waar de banden zwak zijn.

LAAT DE VERANDERING PLAATSVINDEN

Hier betreden we de muil van de draak, of de ruimte waar verandering intensiever wordt.

De voorbereiding op verandering is getand in een kwetsbare huid. Vrees niet, lief leven, er is geen einde voor jou, alleen een binnenin.

Want waar je gaat, word je. Het leven wordt ook. Want het innerlijke van de draak is ook in jou.

Het is het oneindige en eindige dat elkaar altijd raakt, en eenvoudige wiskunde trotseert. Het is het innerlijke en het uiterlijke dat elkaar altijd raken. Maar jouw innerlijke kracht is de poortwachter die het pad bepaalt.

De driehoek is de cirkel draaiend gestopt in de tijd. Het is de cirkel die in lijn breekt.

De driehoek is een katalysator voor je innerlijke kracht om vast te houden, terwijl het de beweging spint die het gewaagde verandert.

Wat zal je buigen en breken in de stroom van het leven? De gekauwden en de uitgespuwden konden hun kracht niet vasthouden, niet wetende welke brede steun er wacht in het laatste uur. Er is een diepe stilte in het lawaai dat jezelf versterkt. Er is een diepe verbinding in de pauze die alleen door bewegende tijd wordt opgebouwd.

Jouw innerlijke kracht is het circuit dat voltooid is. Het is geen schakelaar, maar een greppel die verbergt wat er achter ligt. Het is een ruimte tussen neuronen voor de signalen van het Leven om te springen. Jouw Innerlijke Kracht springt lijnen als ze in tweeën breken (in). Jullie Innerlijke Kracht vliegt vrij wanneer het ook [sic] jou wordt.

Jouw Innerlijke Kracht spiraalt omhoog en naar buiten terwijl het dieper naar beneden gaat, wetende dat golven de top zijn van de beweging die ogen betovert met geluid.

Als je de muil van de draak binnengaat, voel je de natte hitte van kracht. Als je de bek van de draak binnengaat, test je jouw eigen getrouwe toren. Het lijkt alsof het jij tegen de reus is, maar het is jouw moment om te ontdekken hoe reuzen worden.

SPIRALENDE VERANDERING

De driehoek draait, maar eigenlijk wordt hij gesponnen. Want de cirkel is de beweging die de Tijd is begonnen. Jouw Innerlijke Kracht is om het zelf vast te houden wanneer de lijn breekt. Verzet je niet tegen het hervormen, laat het een nieuwe spiraal spinnen.

Als je door de spiraal beweegt, spin je een nieuwe. Jouw Innerlijke Kracht is een zoektocht die alleen door jou wordt beantwoord. Om de bek van de draak binnen te gaan, draai je door tong en tanden.

Laat de spiraal van de aarde je bewegen in de spiraal van het Leven. Het geschenk van de tijd is in altijd, als de verandering zich breed richt. Gabriël’s hoorn bereidt zich voor om het getij van een nieuwe stroom aan te kondigen.

De driehoek draait en breekt in het nieuw. Maar de cirkel van macht is altijd in jou. De beweging van de tijd spiraalt je tegen de muur die een nieuw uitzicht biedt. Je bent niet beperkt, hoewel onderdrukt, toch ondersteund van de val.

Degenen die sterk genoeg zijn om te observeren hoe het uitzicht zich verbreedt, vinden een akkoord in de chaos dat hen een hand biedt. De dissonantie van harmonie overweldigt en trekt. Je zult geen controle zien, je zult angst zien, maar Tijd ruimt altijd. Het lost het oude op in het nieuwe, terwijl kracht duidelijk wordt.

Afgebroken tot elementaire basis, is het geheim tot Leven. Dat in jou alles is. In jou is het Leven.

Creëer door verandering, want je bent niet voor niets opgeslokt. Jij bent de adem van vuur die transformeert wat het leven heeft voortgebracht.

Houd je innerlijke kracht vast, lieve draak. Want wat het einde lijkt, draait opnieuw. En jij begint.

 

Door Jamye Price

 

 

Vertaling: Martien / voor wakkeremensen.org

♥  ♥  ♥

Uw bijdrage ter ondersteuning van ons werk
is belangrijk en wordt door ons zeer gewaardeerd.

Wanneer u ons werk waardeert, overweeg dan
 ons te ondersteunen door middel van een vrijwillige donatie.
Meer informatie over het doneren kunt u HIER vinden.

In Liefde en Licht, Ine & Martien