In De Maart Waanzin Marcheren / Door: Vidya Frazier –

 

In De Maart Waanzin Marcheren

Door: Vidya Frazier –7 Maart 2023

We zijn nog maar net in Maart, en het is alsof de wereld plotseling op een veel snellere tijdlijn is gesprongen, op weg naar nog grotere waanzin.

Enge agenda’s worden uitgevoerd. Dingen waarvan we vroeger dachten dat ze ooit zouden kunnen gebeuren, beginnen nu al te gebeuren in verschillende delen van de wereld – zoals chips onder de huid, steden van 15 minuten, banken die failliet gaan en legaal gebruik maken van “bail-ins” om overeind te blijven, transhumane experimenten en bepaalde soorten paspoorten waarvoor beperkingen gelden.

En natuurlijk zijn er de zeer gevaarlijke chemische lozingen die hebben plaatsgevonden, meerdere spoorwegongelukken, gigantische aardbevingen, voortdurende oorlog, en kolossale weersomstandigheden, zoals onlangs in Californië. En wat te denken van de oorlogsdreigingen met Rusland en China? Deze dingen zijn allemaal plotseling hier, en gebeuren al.

Het Belang Van Bewust Blijven

Nu denken we misschien dat geen van deze gebeurtenissen of situaties ons zullen bereiken in ons deel van de wereld; het is misschien nog rustig waar wij wonen. Maar wie weet het echt?

Stap voor stap, met het hele tijdperk van covide mandaten en lockdowns die we onlangs hebben meegemaakt, zijn we geprogrammeerd om meer controle, onderdrukking en chaos in ons leven te accepteren. Hoezeer hebben we het allemaal toegelaten en zijn we er gewoon in meegegaan?

Op de een of andere manier lijkt het erop dat we nu echt moeten gaan zitten en opletten – en erop voorbereid moeten zijn dat we misschien een aantal belangrijke beslissingen in ons leven moeten nemen. Dit is geen oproep tot angst – maar wel tot meer aandacht en focus. Als je eigenlijk hebt geprobeerd om de wereldgebeurtenissen te negeren en je gewoon op liefde en licht te blijven concentreren, is dit misschien niet langer verstandig.

Individuele Levensveranderingen

Maar dan is het natuurlijk niet altijd zo gemakkelijk om dit te doen, want er kunnen zich ook enorme veranderingen voordoen in je individuele leven. Je kunt je realiseren dat grote stukken van je leven plotseling wegvallen, soms heel abrupt. Of zelfs stukken van je identiteit. Dit kan uiterst ongemakkelijk en angstig zijn.

Als dit bij jou gebeurt, is het belangrijk je te realiseren dat het kan voelen alsof je “getest” wordt of dat er iets mis is met je dat je moet herstellen. Dit is vaak de standaardopvatting van spiritueel ingestelde mensen. En misschien zit er enige waarheid in deze opvatting.

 

Het Heeft Allemaal Een Doel

Maar het kan ook nuttig zijn om te beseffen dat wat wegvalt of van je wordt afgenomen waarschijnlijk iets is dat je tegenhoudt om in een hogere frequentie te stappen. Dit beseffen kan veel stress uit een situatie halen.

Je kunt ontdekken dat wat weggaat of weggehaald wordt, waarschijnlijk iets is dat verbonden is met een trauma uit het verleden, of dat het iets is dat in een dichtere frequentie bestaat dan die waar je nu naartoe verschuift. Je kunt begrijpen dat het weg moet vallen, zodat je meer van je Hogere Zelf kunt belichamen, dat nu in je lichaam afdaalt en zich daar verankert.

Het kan verder helpen om te beseffen dat welke uitdagende ervaring je ook hebt, het waarschijnlijk ook gebeurt om je te versterken, om je te helpen in de kracht en wijsheid in je te stappen waarvan je je misschien niet eens bewust bent. Deze tijden vereisen dat dit proces plaatsvindt, zodat je kunt omgaan met wat je te wachten staat.

Vertrouwen En Spontaniteit

En toch kan het nog steeds voelen alsof een krachtige energetische golf je in een onbekende en beangstigende richting duwt. Of alsof je in een totale vrije val bent – of je wordt opgehangen boven een grote leegte, met geen idee waar je gaat landen.

Soms bevind je je in een intense situatie waarin je geen tijd hebt om over je volgende stap na te denken of er een weloverwogen beslissing over te nemen. Je moet gewoon handelen en erop vertrouwen dat je de goede kant op gaat. Je merkt dat je steeds spontaner moet zijn in alles wat je moet doen.

Hoe eng dit ook mag zijn, wees je ervan bewust dat dit de manier is waarop je van nature reageert op situaties wanneer je in vijfde-dimensionaal bewustzijn bent: je vertrouwt erop dat wat voor je ligt, is wat er op dat moment moet gebeuren. Je neemt spontaan beslissingen, gebaseerd op innerlijke leiding, wetende dat je op de best mogelijke manier geleid wordt door je Hogere Zelf.

Natuurlijk, aangezien dit bijzonder uitdagende tijden zijn, en je misschien alleen vanuit een hoger vierde-dimensionaal bewustzijn opereert, kun je ook wat angst en vrees hebben om op dit soort situaties te reageren. Maar als je blijft vertrouwen op wat hoe dan ook, zul je er later waarschijnlijk achter komen dat je al die tijd de beste beslissingen hebt genomen.

Het is belangrijk te beseffen dat we nu allemaal in training zijn in deze cruciale overgangstijd. Alles wat zich voordoet bereidt ons voor op de evolutionaire sprong in bewustzijn waarvoor wij hier in dit leven zijn gekomen. Het is niet gemakkelijk of leuk – maar soms voelt het als overweldiging en waanzin, en dat is nodig om de eonen van gecontroleerde programmering en trauma’s die we hebben meegemaakt van ons af te schudden.

We moeten gewoon doorgaan, de ene stap na de andere, vertrouwend op het pad waarop we ons bevinden – en ook de tijd nemen om zoveel mogelijk te rusten en te slapen.

Vragen Stellen Bij Bepaalde Nieuwe Tijds Leerstellingen

Iets anders waarvan je je in deze tijden bewust moet zijn, is dat het verstandig kan zijn om vraagtekens te zetten bij sommige van de nieuwetijdsleringen die je in de loop der jaren hebt opgevangen en gewoon als waarheid hebt aanvaard – vooral als ze niet echt stroken met je eigen ervaring of innerlijke leiding. We gaan nu een nieuw tijdperk binnen waarin veel van deze leringen misschien niet meer relevant zijn.

En misschien, nog belangrijker, zul je je realiseren dat er in de loop der eeuwen bepaalde duistere agenda’s in deze leringen zijn geslopen, net als in de religies van de wereld en zoveel andere instellingen waarmee we hebben geleefd. Hoe prachtig en nuttig veel van deze nieuwetijdsleringen ook mogen zijn, je kunt ontdekken dat er ideeën in zijn opgenomen die eigenlijk dienen om je te verzwakken en je te laten geloven dat je jezelf voortdurend moet veranderen en repareren omdat je inherent gebrekkig bent.

Of ze nu opzettelijk of onopzettelijk in deze leringen verweven zijn, deze ideeën zijn er – en ze dienen om mensen te verzwakken en te ontkrachten en nog meer lijden te veroorzaken. In elk geval kan het belangrijk voor je zijn om dit alles te overwegen, nu je bewustzijn in frequentie stijgt en je je duidelijker bewust wordt van hoe betrouwbaar je eigen innerlijke leiding is geworden om je door deze tumultueuze tijden te leiden. Je hoeft misschien niet meer zozeer te vertrouwen op externe leringen en leraren.

Misschien ben je geïnteresseerd in het beluisteren van mijn laatste youtube over dit onderwerp:

( Klik op het plaatje om het te horen)

Als u wilt reageren op deze blog, ga dan naar
http://vidyafrazier.com/navigating-march-madness/

Bedankt.

* * * * *

Vertaling: wakkeremensen.org