Het Tijdperk van Aquarius is in Volle Ernst Begonnen!! 2/ 8 Juni 2015 / Lisa Gawlas

Het Tijdperk van Aquarius is in Volle Ernst Begonnen!!

28 Juni 2015 / Lisa Gawlas

Wat een manier om een grootse finale te hebben van de groep “Super Powers Cursus”!! Terwijl ik de hypnose deed voor het vierde segment voor de groep, wat twee snippers van oorspronkelijke Amerikaanse powwow muziek omvatte, keek ik plotseling naar de lucht en deze werd consequent alsmaar donkerder. Toen de hypnose beëindigd was en wij de ervaringen met elkaar deelden, gebeurde de eerste heropstart. Al mijn elektriciteit (inclusief mijn wifi modum) ging uit gedurende een paar seconden en keerde toen weer terug. Ik kon de donder horen gebeuren verderop in Jemez Springs (ongeveer 4 km verderop de weg) en wist dat het onze kant op kwam. De wind begon te waaien, orkaan kracht winden (zo hoog als 100 km per uur) en een lawine van hagel volgde, toen gutsende regen. Met het weerlicht ging mijn elektriciteit er weer af. Op dit tijdstip, had ik de groep al gewaarschuwd, als deze storm dichterbij komt, moet ik gaan en ik deed dat, het weerlichten verzekerde dat! Gedurende de volgende twee uren viel de regen met een 2,5 cm per uur, de hagel, het weerlichten, de donder en deze winden … ooohhhh deze winden! De wind is mijn favoriete ding met alle stormen.
Het weer alert op mijn telefoon verklaarde dat deze plotselinge intense onweersbui alleen in ons gebied gebeurde, over ongeveer 32 km in de omtrek. Voor mij, voelde het aan of alle elementen gekomen waren om feest te vieren, om deel te nemen aan de afsluiting (ceremonie)  van deze 2 groepen gedurende de gebeurtenis van 2 maanden. Een gebeurtenis zo groot, zo compleet dat het twee keer opnieuw opgestart moest worden. Het volgende alert waarschuwde voor plotselinge overstromingen. Een overstromen van emotie van de Aarde zelf, de gronden van het nieuwe leven vierend en hydraterend.

Aan mij werd de meest verbazingwekkende zegening gegeven van het zien wat onze toekomst vasthoudt, de verbazingwekkende veranderingen die jullie naar deze wereld zullen brengen als een nieuwe en altijd durende manier van leven. Het ene ding dat ik me realiseerde, volledig en klinkklaar, ongeacht waar wij momenteel over denken als verbazingwekkende spirituele vaardigheden, gaat het zelfs meer verbazingwekkend worden, meer beschikbaar voor diegenen die toegewijd zijn aan het vergroten van hun spirituele territorium op deze Aarde en veel meer levensveranderend, levensverbeterend dan ooit tevoren.
Ieder persoon in de leidende kromming van Licht heeft aldus iets unieks binnenin zich om in/naar deze werkelijkheid te brengen, om in gebruik en begrip te perfectioneren en dan naar buiten mee te delen/te onderwijzen voor het gebruik voor iedereen. Het zal intense innerlijke focus en externe uitoefening vereisen, alle knikken eruit werkend zoals alle nieuwe projecten vereisen.
Toen ik deze ochtend wakker werd, was mijn team hun eerste boodschap van belang om hier mee te delen, de intense focus die deze fase van onze evolutie vereist. Zij gaven mij een parallel om te delen, met gebruikmaking van het vergelijk van de uitvinders van de telefoon, de televisie, uiteenlopende levensverbeterende aspecten van de wetenschap en de natuurkunde, en diverse keren van het raster af geleefd te hebben zonder riolering, die gevierde ziel genaamd John Harrington en Thomas Crapper, de uitvinders van de doorspoelbare toiletten binnenshuis!! (Vandaar de zinsnede, naar de John gaan of naar de Crapper gaan.)
Om dergelijke levensveranderende, levensverbeterende technologie tot leven te brengen, moesten zij zich toewijden aan hun iedere moment om de details uit te werken, prototypes in elkaar te zetten, de knikken te fiksen en uiteindelijk, hun inspiraties perfectioneren in/naar de functionele werkelijkheid. Hetzelfde geldt voor wat wij noemen ons energiewerk. We hebben zelfs nog niet het oppervlak aangeraakt van onze gigant grote bekwaamheden binnenin en die innerlijke toewijding dat nu van ons leven geëist wordt, om de manier waarop wij in het leven leven te veranderen, op alle niveaus te verbeteren voor het grotere goede van allen.
In de informatie die meegedeeld werd via de 6 briljante lezingen van gisteren, kan is slechts eerst zeggen, heilige hemel het lichtveld versterkte met een goede 100 watt!! De groei van het Licht moet diens werk gedaan hebben, omdat het veld/gebied weer zichtbaar is. Echter, de ring van witte loodslichten rondom het lichaam is nog steeds zeer heersend. Er kwam zoveel informatie door bij alle lezingen van gisteren, dat ik daar zal beginnen, ik kan me niet meer herinneren wie wat voor info vrijgaf, dus zal ik het samenvatten in een verhaal!!
Spirit heeft gezegd dat deze specifieke aanvraag belangrijker was dan wij beseften (of zou ik moeten zeggen, dan ik me realiseerde) Het beëindigde het tijdperk van Vissen en opende volledig naar het Tijdperk van Aquarius. De Waterdrager is in leven en aanwezig!!! Specifiek hier in de Jemes (lol). Natuurlijk is er bij spirituele beëindigingen en aanvangen een overlapping van energieën dus deze beëindiging begon in December 2012 terwijl het Tijdperk van Aquarius diens aanwezigheid in onze wereld tegelijkertijd begon.   
Dus we zijn volledig het Tijdperk van Aquarius binnengegaan, en ik heb een prachtige website gevonden met een titel dat het gewoon helemaal zegt over dit wonderbaarlijke tijdperk waar wij in zijn:
Ik ben het Water van het Leven, Uit mezelf groei ik. Hoe meer je van mij drinkt, Hoe voller ik zal stromen.
Uit mezelf, groei ik!!! Precies!!! Jullie en ik (wij) gecombineerd zijn de nieuwe rivieren van het leven. Delend, samenvoegend, stromend!
We zijn nog steeds bezig met uit de zaad barstende open fase van onszelf te komen en dit proces zal tussen 3 en 10 dagen zijn, voor ieder persoon, uniek in diens kiemtijd (lol). Sorry, ik weet niet hoe het te benoemen. Op dezelfde wijze, zal het stagelopen (zo je wilt) doorheen het “centrum van 2017” gaan. Ik zet dat tussen aanhalingstekens omdat ik die exacte zinsnede via verscheidene van de lezingen hoorde gisteren.
Ook, een ander ding dat dus voor ons allemaal belangrijk is om te beseffen, is dat het gehele ascentie gebeuren HIER IS. WIJ zijn het levende voertuig van geascendeerde energie. We hebben genoeg van onze container opgeruimd om het hogere Licht van spirit bij alles dat we doen vast te houden en te gebruiken. De Aarde heeft de ascenderende vibratie bereikt om de geascendeerden (wij) toe te staan Aanwezig op de Aarde te zijn, levend in het lichaam, actief in de materie en zichtbaar voor diegenen met harten die kunnen zien.
We zijn nu in de tijd van uitbreiding. Echter, wederom, verkondigd via verscheidene van de lezingen gisteren, betekent dat niet dat uitdagingen voor altijd gedaan worden. Zelfs niet in de buurt. Wij zijn in het rijk van de geascendeerde dualiteit, stel je dat dan toch voor!! Wij werken de dingen in/naar perfectie door de uitdagingen. Niet door hen te vermijden of te proberen hen te omzeilen, maar door hen recht in de ogen te kijken voor wat zij werkelijk zijn, een kolossale groei om van te leren, om een nieuwe manier binnen te brengen en de oude achter te laten. De kans om opgewonden te raken door hun aanwezigheid omdat wij groei kennen … WIJ KENNEN groei en iets nieuws is aanstaande dat een snelle loslating van de nieuwe energie en het potentieel zal vrijgeven als wij de uitdaging overwinnen.
Er zijn zoveel glimpen die ik met jullie allemaal wil delen over de nieuwe bekwaamheden en visuelen waargenomen via de lezingen gisteren, maar mijn arme verstand is zoals pap vandaag en ik schijn het niet te kunnen intomen in/naar woorden, nog niet. Plus, ik wil dat wat ik wel heb als beschikbare brein materie voor de 6 nieuwe dansen (lezingen) in het veld/gebied van Licht, die voor vandaag ingepland staan.
Dus met die opmerking, ga ik afsluiten. Mijn speeltijd komt naderbij en mijn goede heer, ik ben het meer dan ooit nodig.
Ik houd van jullie allemaal, vier jullie allemaal en zie het AL in een ieder van jullie!!!
 ((((KNUFFELS)))) van vloeibare uitbreiding voor ALLEN!!!