Het Jaar van DE VUUR AAP van Life Harmonized / 22 januari 2016

Het Jaar van DE VUUR AAP
van Life Harmonized / 22 januari 2016
Een ander Gelukkig Nieuwjaar staat voor de deur. Op 8 februari, zullen meer dan 1 miljard mensen Het Jaar van de Vuur Aap vieren en verwelkomen. Het Jaar van het Vuur Aap is de energie van het bereiken van jullie onmogelijke Visioenen in een Jaar van Onbeperkte mogelijkheden! Waarom?
Het primaire element is aan het veranderen: 2016 is een VUUR Jaar!
Vuur is het element dat de snelste transformatie creëert. Vuur transformeert energie en informatie van de ene naar de andere vorm. In een vuur element jaar, zien we vaak enorme globale veranderingen, nieuwe initiatieven en vele nieuwe innovaties en oplossingen die snelle veranderingen creëren.
2016 is één van de meest krachtige jaren die jullie zullen ervaren in je leven. Waarom? Omdat het collectieve menselijk bewustzijn groeit, mensen stijgen boven de oude systemen, regels en voorschriften uit en meer mensen zijn gericht op persoonlijke ontwikkeling, bevoegdheden en het naar buiten brengen van hun gaven en talenten.

Wanneer jullie gebruik maken van het jaar van het Vuur element, kun je de transformatieve kracht benutten om je leven te evalueren en alles veranderen dat jou niet langer dient: geld, liefde, gezondheid en wellness, ontspanning, spiritualiteit, en nog veel meer zijn van jou om je eigen mogelijkheden te creëren.

Ik wens jullie een overvloedige en magische 2016!
Mashhur Anam
Vertaald: wakkeremensen.blogspot.nl