Hallo Hogere vibraties, daaag brug 17 januari 2015 / door Dana Mrkich

Hallo Hogere vibraties, daaag brug
17 januari 2015 / door Dana Mrkich
Emotioneel en energetisch bevinden we ons in een zone van alles of niets, en dat geldt voor heel 2015, niet alleen voor wanneer er een zonnevlam is, ook al zal dat de zaken wel vooruit helpen!

Wat dit betekent is het volgende: we werden gewend aan het tegelijkertijd in twee frequenties leven. We waren heel lang op een brug tussen twee werelden. Maar nu is die brug er niet meer zoals vroeger, ook al is ze er nog altijd in een of andere vorm, en het is zeker geen brug meer waarop we kunnen blijven. Ze kan ons niet meer dragen, ondersteunen of houden.

Je zal dus ervaren dat je in toenemende mate voelt dat je in een hoger vibrerende plek ‘moet zijn’ met je gedachten, perspectieven, gevoelens, waarop je wil focussen en wat je wil geloven, wat je bekijkt en leest, wat je eet, wat je doet en zegt, waarmee en met wie je jezelf omringt, enzovoort. Je zal het onmiddellijk voelen wanneer je iets doet/leest/zegt/maakt vanuit een lager vibrationele plek/perspectief.


Dat betekent niet dat je over bepaalde zaken niet kan lezen, of bepaalde voeding niet kan eten. Het gaat helemaal over wat juist aanvoelt VOOR JOU. Het gaat over hoe je je voelt wanneer je erover leest, het eet of het doet. Geluk, vreugde, bekrachtiging en vrijheid behoren tot de natuurlijke staat van zijn van de ziel, en we worden allen opgeroepen om in die staten te leven. Niet op een ‘hoofd in het zand/ontkennings-‘ manier, maar op een ‘wanneer mijn hoofd, hart en ziel helder zijn, kan ik helder zien, helder reageren, helder handelen’ – soort manier.

Er is ZO veel te zeggen over deze nieuwe energieën, en ik heb zoveel nieuwe energie-boodschappen die er sneller uitstromen dan ik kan typen en posten.
Hoe gaat het met jullie?
Dana
Vert. Fran Tielemans