Gaia, onze Aarde Moeder Dank Je Wel / 21 Juni 2015 / Julie Miller

Gaia, onze Aarde Moeder
Dank Je Wel
21 Juni 2015 / Julie Miller
Prachtige kinderen, hoe enthousiast jullie allemaal zijn op jullie eigen unieke en speciale manier om het leven te ontdekken en diens beloningen te oogsten.
Terwijl jullie rond dartelen en afgeleid worden door veel, willend om te zijn of te doen wat anderen doen, kijk binnenin jullie zelf en zie de prachtige zaden die jullie geplant hebben; zij hebben jullie aandacht nodig aldus zij mogen groeien en jullie mogen helpen om te worden wie jullie bedoeld zijn te zijn. Het is wonderbaarlijk om te observeren wat anderen doen, maar niet om je Zelf in het proces te verliezen.
Een ieder van jullie heeft een unieke reis voor zich. Sommigen van jullie zullen de paden met elkaar kruisen gedurende een onbekende hoeveelheid aan tijd. Terwijl de seizoenen buiten veranderen, zijn seizoenen ook overvloedig binnenin jullie. Schreeuw niet om de gemorste melk, of raak ontdaan omdat iets niet uitwerkte zoals je plande of hoopte. Alles om je heen, alles dat je ervaren hebt helpt jouw zaden sterker en prachtiger te worden. Dus wanneer je bepaalde kennis verkregen hebt, en al je vele aspecten omhelst hebt, groeien deze zaden op, dierbare harten, om de mooiste en meest geharde bloemen te worden.
De warmte die gegenereerd wordt door jullie nooit-eindigende gevende hart is hun voedsel. Niet opgevend, maar volhardend en wanneer de weg voor jullie er vreugdeloos uitziet onderhoudt het hen.
Jullie zijn niet bedoeld om voor lange tijd klem of stagnerend te blijven. Het Licht dat binnenin jullie hart is raakt alleen laag als je het toestaat. Wanneer je de idealen van anderen volgt, in plaats van jou hart te volgen, verminder jij je Licht. Oprecht jegens je hart blijven, oprecht jegens jou, zal dat Licht voor altijd helder brandend houden dierbare harten. Weet wie je bent, geloof in je gehele zelf, niet slechts de knappe delen die je netjes en opgewekt voor iedereen om te zien maken, maar in alles dat van jou … JOU maakt. Jij bent net zo overvloedig als de Aarde waar je op loopt, door de energie en het Licht dat je deelt dat komt vanuit je zuivere, onvoorwaardelijke liefhebbende hart.
Wanneer jij jouw waarheid omhelst, deel je dit overvloedige Licht en deze energie met iedereen, zelfs diegenen die je niet kent … zij zullen een fladderen van energie voelen dat anders maar goed is, en dit fladderen van energie dat door jou uitgestraald wordt helpt mee om de energie van anderen te verhogen, en reduceert lage disharmonische energie, en voor het moment dat jij je daarmee bezighoudt, is er Licht, Liefde en is er genezing en deze genezing, dierbare harten, straalt niet alleen uit voor diegenen die nabij jullie zijn, maar jullie volledige zelf profiteert ervan.
Streef er niet naar om te worden wat je bewonderenswaardig in anderen vindt. Zoek inspiratie vanuit je Zelf, want jij bent gevuld tot het punt van overstromen met inspiratie. Ben aangemoedigd door wat je ontdekt over je Zelf, sta wat voor zwakheid dan ook toe waar je van aangezicht tot aangezicht mee komt en keer het in/naar een sterke zijde. Laat deze zaden die binnenin ontkiemd zijn groeien in een prachtige tuin van Onvoorwaardelijk mededogen, Onvoorwaardelijke Liefde en waardering voor al het leven, inclusief dat van jezelf.      
Dank je wel voor je bij mij aan te sluiten voor de Zomer Zonnewende van dit jaar. 
IK BEN Gaia, jullie Earth Mother
Vertaling: Cobie de Haan – http://www.denkmetjehart.blogspot.nl/

http://spiritualnetworks.com/Julie/blog/