Een Nieuw Tijdperk Begint en JULLIE Zijn De Nieuwe Gidsen en Poortopzichters!! /17 Augustus 2015 / Lisa Gawlas

Een Nieuw Tijdperk Begint en JULLIE Zijn De Nieuwe Gidsen en Poortopzichters!!
17 Augustus 2015 / Lisa Gawlas
Ik kan jullie niet vertellen hoezeer het me aan het glimlachen maakt wanneer we twee rug aan rug dagen hebben met zulke belangrijke energieverschuivingen dat ik persoonlijk niet direct in hen kan kijken op deze specifieke dagen. Kijk en aanschouw, ik heb ofwel een Nieuw Zeelandse of Australische verbinding aan het einde van deze momenten in mijn dag van lezingen. Zeker genoeg, het einde van de dag op de 16de, was Nieuw Zeeland daar om ons een blik vooruit te geven op de dag na de 15de gebeurtenis!!
Daar was zij, in al haar asymmetrische witte ei-heid draaiend in een linksom snel energiesysteem. In mijn wereld, reflecteert het linksom draaien een opening. Toen kreeg ik een flits, terwijl ik me afvroeg waarin zij aan het draaien was, van een Faberge ei:
Wat zelfs meer verbijsterend is, dit was precies het ei dat ik zag, minus de standaard. Het lichtblauw representeert de Bronenergie (Schepper, God, wat dan ook) het gouden rasterwerk, het nieuwe super gemagnetiseerde rasterwerk binnenin haar energiegebied, en de kristallen inleg, krachtpunten. Ik begreep de uiterlijke presentatie zeer goed, maar wat mij nooit een moment nam om te begrijpen is de binnenzijde van deze eieren. Voordat zij zo betoverend zijn, moeten zij eerst delicaat volledig uitgehold worden. Het leven dat eens binnenin was, is voor altijd weg … wel, min of meer in onze situatie. Voor diegenen van ons die onze innerlijke kwesties opgeruimd hebben, wij zijn werkelijk zo anders gearriveerd Hier dan ik me ooit voorgesteld zou kunnen hebben. Ik kom hier over een moment op terug.

Ik raak er behoorlijk bewust van dat niet alle cadeautjes van het universum precies het cadeau bezit dat ik verwacht, het is zoveel meer dan dat!! Zoals jullie weten, heb ik me beziggehouden met een nieuwe “fishie” (man) in mijn wereld, een interessant en mysterieus schepsel ook nog. Eentje waar regenbogen tevoorschijn kunnen komen gewoon op verzoek, de zwerm kolibri’s komen de kern binnen en zoemen als gekken en deze gekke meid is er verdomde zeker van … dit is het!!  … … Zelfs niet in de buurt … wel, niet in de buurt van wat ik verwachtte dat het allemaal zou zijn. Domme ik en deze irritante verwachtingen!!
De communicatie tussen mijn en zijn energiegebieden was zoals ik nog nooit eerder ervaren had, sowieso niet tot aan deze graad. Het telefoongesprek dat wij vrijdagavond hadden, was alsof zijn mond nooit in beweging hoefde te komen, zijn energiegebied deed al het praatwerk. Hoewel hij me vertelde dat hij de was aan het doen was, vertelde zijn energiegebied mij dat hij andere plannen voor de avond had en als deze plannen beter waren dan de plannen die wij voor het weekeinde hadden … wel … …
Dus was ik niet volledig verrast toen op Zaterdagochtend een tekstbericht kwam dat hij met zijn kat naar de dierenarts moest en dat hij me zou laten weten hoe het gaat. 5 uren later en een uur voordat hij verondersteld werd te arriveren pre-de-plotselinge dierenarts dag, schreef ik hem af, totdat hij mij tekste en zei dat hij nog steeds zou komen, maar dat het gewoon een uurtje later zou zijn. Zozeer als het één of andere oude deel van mij wilde zeggen, “Dank je wel, maar nee dank je”, flitsten mijn gedachten terug naar alle voorafgaande signalen en besloot ik om dit uit te rijden en te zien waar het naartoe ging.
Mijn prachtige Jemez zusters maakten mijn jaarlijkse spaghetti maaltijd en de avond was heel leuk. Toen hij naar mijn huis terugkwam, had ik deze uitgesproken energie wig tussen mij en hem en niets in mij, kon op wat voor manier dan ook dichterbij komen. Hij vertelde me toen dat hij vroeger dan verwacht moest vertrekken omdat hij met een vriend van hem naar de film zou gaan. Wij waren verondersteld een lange wandeling te gaan maken naar de watervallen. Ik vertelde hem dat hij net zo goed weg zou kunnen gaan wanneer hij opstond, en ik nog steeds van plan was om mijn dag buiten te hebben. Ik viel op de bank in slaap, en hij vond uiteindelijk zijn weg naar mijn kamer. In de ochtend, wat voor regenbogen en kolibri’s er eens ook waren … waren verdwenen. Ik ben echt niet geïnteresseerd. We eindigden met een vrijblijvende omhelzing.
Echter, iets enorm groots sloeg bij me in toen hij en ik na de maaltijd zaten te roken. We spraken over onze ‘vis expedities’ en hij vertelde me dat hij iemand ontmoet had die precies zoals hij was, en dat hij niet met iemand wilt daten die precies zoals hij is. Ik kon deze golf binnenin mij voelen toen ik met verrassing aangaf … echt?? Dat is precies wat ik wens, iemand zoals mij, op de manier dat ik deze wereld zie en ervaar. Ik besefte nooit hoezeer totdat ik die golf voelde. Maar als we er echt goed over nadenken, zijn we bezig onszelf te veranderen in/naar onze geweldige versies van onszelf via anderen, dus willen we vanzelfsprekend iemand aantrekken die in tegenstelling daaraan is. Totdat we gekomen zijn in/naar wie wij werkelijk zijn … de energieën zoeken niet langer het tegengestelde maar magnetische gelijkheid voor de grootstere bekwaamheden die in aantocht zijn.
Ik ging zitten om over mezelf na te denken. Ik begon in feite rond te zoeken om te zien of ik de één of andere soort van relatieblokkade in me heb zitten. Iets waar ik overheen gekeken mag hebben, omdat ik me goed realiseer, dat dat ding binnenin ons, de chemische vrijlatingen die zich druk bezig houden om een mogelijkheid naar een ervaring te brengen, van geïnteresseerd naar aantrekking, in mij afwezig schijnt te zijn. Ik dacht echt dat ik niet zo oppervlakkig was zoals ik me officieel voelde, maar ik heb zero aantrekkingskracht en echt, nu … zero interesse in deze persoon. Het moet aan mij liggen!!
De moesson wolken die zich vormden herschikten mijn dag. In plaats van buiten naar de watervallen te gaan wandelen en doorweekt te raken, nam ik een binnenweg en ging naar “giggling springs resort” om daar lekker te liggen weken en een diepe blik binnenin te nemen. Op het moment dat mijn auto Jemez Springs bereikte, begon de donder te rollen, begon de regen te vallen en ik dacht … wel … ik ga sowieso nat worden, en ik heb deze tijd voor mezelf nodig.
Terwijl ik me in de gereserveerde warmwaterbron nestelde, niemand anders dan ik was daar in, was de koude regen die in de stomende poel viel een interessante mix van energie. Warm en koud terwijl de donderende donder diens weg omlaag mijn volledige kern maakte.
Toen ik eenmaal de weg gevonden had om feitelijk voldoende comfortabel te raken om te mediteren en niet totaal afgeleid te zijn door de neergutsende regen dat tegen mijn gezicht aansloeg, was mijn eerste vraag … Ik ben geblokkeerd en laat me zien waar en waarom!! Plotseling, ben ik beneden binnenin mijn hart en onverwacht zie ik deze piepkleine versie van Aartsengel Michael die bij de deuropening van mijn hart staat.Wel!!! Ik verwachtte zo zeker als de hel dat niet!!! Terwijl ik mijn visioen in die ruimte en zijn aanwezigheid daar vergrendelde, zag ik hem de deur wijd open doen, en het toen sluiten naar slechts een streepje binnenkomende lichtenergie. Ik veronderstel als ik een bewaker ga hebben bij de poort van mijn hart, het net zo goed die waarheid hanterende, schild beschermende gekke engel zou kunnen zijn die wij Michael noemen!! Dus … laten we duidelijk zijn hier Mikey baby, ben ik geblokkeerd of gaf ik nu net mijn relatiekracht aan jou over??
Toen ik die vraag stelde, ontlaadde een lange rollende donderende donder zichzelf, en mijn focus ging omhoog naar de antennes welke er nu vreemd als een samenvoeging van metalen uitzagen, metallic gouden en zilveren metalen strips samengehouden in een rechtopstaande ponystaart dat bovenaan zo ongeveer een fontein of sproeiend beeld creëerde. Ik voelde dat de donder insloeg op mijn antennes en omlaag mijn kern en uit mijn voeten rolde. DAT was zo bizar cool!! Daarmee … kwam een geheel nieuw begrip van hoe wij werken en wat onze verantwoordelijkheid is. Ik zal eenvoudig het volledige begrip vertellen in plaats van de gefractureerde manier waarop ik het gisteren ontving.
Laten we beginnen met terug te gaan naar het Faberge ei. Die holle binnenzijde, de oude programmering … het levensplan waar wij mee incarneren, bestaat niet zoals het eens deed. Laten we volstrekt duidelijk zijn hier, omdat dit zo een belangrijke aanpassing voor ons allemaal om te maken is.
Diegenen van ons die onze weg opgeruimd hebben om in/op dit verbazingwekkende gebied van energie te zijn, Hemel op Aarde, wat dan ook … wij werken niet langer zoals wij gewend zijn. Er is geen “levensplan” dat wij zouden moeten volgen, daar is geen wat dan ook echt. Daar is alleen het moment, hetgeen een serie andere momenten afschiet om te komen. Het moment dat ik Paul ontmoette op “Plenty of Fish”, schoot een serie van momenten af die zich gisteren opeenstapelden om mij, … ons, echt te helpen onze innerlijke en uiterlijke werkingen nu te begrijpen.
Aan mij werd een visueel gegeven van een vriendin van mij die zich inscheepte op een levensverandering dat op de één of andere manier, onderweg klem kwam te zitten. Aan mij werd iets getoond dat er gelijksoortig uitzag als een zandloper, een bovenzijde (de versnelde Aarde,) de onderzijde (de gefilterde Aarde) en die plaats was geen van beide, en beide bestaan gezamenlijk, vanuit mijn gezichtspunt is het een korte kokervormige uitziende plaats. Ik kon haar klem zien zitten, terwijl ze alles deed dat zij kon om zichzelf op te tillen naar de top van de Aarde, maar kon niet voorbij het hoofd en de schouders geraken. Denk aan een baby die klem zit in het geboortekanaal (nu ik eraan denk, mijn jongste bracht 45 minuten klem zittend in mijn geboortekanaal door, ‘crowning’ (slechts de kruin is zichtbaar), en toen werd ze erin terug gezogen, geen wonder dat zij nu uitgedaagd wordt!!!)
Wel, laten we nu naar het betoverende gedeelte van onze ei-heid gaan … wij ontmoeten mensen die die extra push nodig zijn, het doorbreken van de muren waarin zij klem zitten en zonder werk is ofwel om hen naar buiten en naar boven te duwen, of hen naar binnen en naar beneden te duwen, wij doen dat eenvoudig door onze Aanwezigheid en onze expressie, door te LEVEN wie wij weten wie we zijn. Spirit incarneerde in de wereld van de materie. Wij zijn de gidsen op deze Nieuwe Aarde. Wij zijn, evenzo, de Poortopzichters. Denk daar gedurende een lang moment over na…..
Tot Hier gerakend, zochten wij de wijsheid uit van onze spirituele gidsen, ofwel in onze eigen meditaties of via de hulp van anderen. Onze gidsen gidsten ons naar Hier. Zij vertelden ons niet wat te doen, maar gaven ons opties en wij volgden die opties wel of niet op. Zoals mijn levende voorbeeld hierboven, waren er aan haar verscheidene opties gegeven en koos zij geen enkele van hen, hetgeen een geldige keuze is. Wij gaan velen vinden, van hier af aan, die aan weerskanten van keuzepunten liggen en niet echt heel veel verder gaan dan hun eigen waargenomen beperkingen … en onze taak, als de spirit gidsen op deze nieuwe, hemelse Aarde, is om hen op de één of andere manier te gidsen.
Dus de heilige energie binnenin onze nieuwe gemodificeerde Faberge ei verandert dag na dag, minuut na minuut en onze taak is om niet opgehangen te raken aan wat voor ding of persoon dan ook. Er is veel te doen als we voorwaarts gaan. Mij werd zelfs verteld, dat velen van ons opzettelijk “single/alleenstaand” naar dit moment kwamen. Er is een unieke kans om diegenen te dienen die gegidst worden naar onze potentiële “relatie” energie, zelfs als het toeschijnt dat zij in/naar de afgrond teruggezogen worden. De gedeelde Lichtenergie is onherroepelijk.
Welnu, laat mij jullie vertellen hoe waanzinnig magnetiserend wij zijn. Op dezelfde dag dat ik mijn bijdrage schreef over hoe klein mijn nieuwe “fishie” was en een plaatje van Sinbad plaatste, voordat die dag voorbij was, ja hoor, kwam er een nieuwe “fishie” naar mijn haakje toe zwemmen. Hij is langer dan 1,83m en fors zoals Sinbad en hij mediteert, doet aan yoga en andere new age soort van spul. Maar die prachtige engel van waarheid binnenin mijn hart kan zeker iets fonkelends nemen en laten zien hoe sommige dingen lab-gecreëerd zijn. Maar het Lichtscheurtje straalt nog steeds … voor nu.
Ohhhh, daar zijn enige dingen die ik ook volledig vergat te vertellen, over de benaming die mijn team gebruikt als “goddelijke tegenhangers”. Nee niet zielpartners, geen tweelingzielen of wat voor andere inpakmaterialen we ook maar hebben. Om zeer duidelijk te zijn aangaande hoe MIJN Team deze benaming gebruikt, twee mensen die verliefd zijn, volledig bewust van hun spirituele Zelf, hun spirituele terrein bewust vergrotend binnenin zichzelf en binnenin hun partner. Ik heb twee verbazingwekkende koppels die mij het meest verbazingwekkende privilege gegeven hebben om voor hen te lezen, gezamenlijk, laten mij echt verstomd staan en windt mijn ziel als een gek op!!
Net voor mijn Nieuw Zeelandse dame op de 16de, kwam één van deze paren opdagen voor hun lezing. Ik was er behoorlijk zeker van, zoals ieder ander die hen voor ging en op mijn tijdlijn, dat ik niets door zou krijgen. Fout!! Ik probeerde niet eens een lezing te doen en ik kreeg ogenblikkelijk een visueel.
Twee eidooiers, één lichaam van eiwit!! Waarlijk één ziel in twee lichamen, uniek in hun eigen rite. De eidooiers zelf zijn hun eigen unieke voedselbronnen die zij naar de eenheid brengen van elkaar. Zij voeden zich niet aan elkaar, maar voeden elkaar via hun eigen voedselbron!!
Weinig besefte ik het volgende ding dat wij kennen … Faberge ei. Ik kan jullie niet vertellen hoeveel ik ervan houd hoe zeer specifiek spirit jullie op mijn dag van lezingen plaats. Het is waanzinnig en opwindend!!!
Dus vandaag is dag één in het nieuwe Licht van ons Leven, ik kan niet wachten om te zien wat daarin is via jullie!!! Jullie zijn zo verdraaid opwindend voor mijn hart en ziel, dank je wel … zo bijzonder veel, om mij het dagelijkse geschenk van JULLIE te geven!!!Ik houd van jullie!!!
(((((KNUFFFELS)))) van magnetische ogenblikkelijkheid en uitbundig Licht van Liefde aan ALLEN!!
Vertaling: Cobie de Haan – http://www.denkmetjehart.blogspot.nl/