De Uitdagingen van de Transformatie Aangaan / Door: Sharon Lyn Shepard

De Uitdagingen van de Transformatie Aangaan

Door: Sharon Lyn Shepard – 15 Juli 2021

Vandaag de dag staan de media bol van het afschuwelijke nieuws en het blijft zichzelf maar opeenstapelen. Hun taak lijkt niet langer het nieuws te verslaan. Eerder om meer drama te veroorzaken om hun woorden te verkopen. Het is zo uitputtend geworden dat ik het allemaal heb uitgezet. Een blik op een paar krantenkoppen per dag is alles wat ik nodig heb om op de hoogte te blijven van wat er in de wereld gebeurt. Op die manier kan ik zelf beslissen wat belangrijk is in mijn leven, en niet de hypnose van de media.

Verborgen in de achtergrond van al deze hype, heb ik stukjes nieuws gevonden die me opwinden. Dit zijn niet de overheersende krantenkoppen, maar als je onder de oppervlakte kijkt, kun je ze vinden. De primaire krantenkoppen die mijn aandacht trekken zijn de wetenschappelijke artikelen.

Wist u dat?

  • Dat ons hele zonnestelsel, dat rond zijn eigen centrale zon cirkelt, zich bevindt op een totaal andere plaats in het heelal dan 100 jaar geleden. Elke dag worden er nieuwe planeten, dwergplaneten, astroïden, kometen en naamloze hemellichamen ontdekt.
  • We reizen door een fotonengordel van lichtdeeltjes die de vibratie van de planeet verhogen en planetaire transformaties in gang zetten, zoals blijkt uit alle huidige veranderingen op aarde en in het klimaat. Wetenschappers hebben ook veranderingen ontdekt op alle andere planeten in ons zonnestelsel.
  • Terwijl de vibratie van de planeet stijgt, gemeten door de Schuman Resonantie, stijgt ook de vibratie van het fysieke lichaam, dat ook in de staat van transformatie is, wat de overvloed aan ongewone pijnen en pijn van ons lichaam verklaart.
  • Tijd versnelt zo snel dat het begint te vervormen, niet langer de oude lineaire tijdslijnen handhavend. Als gevolg daarvan voelen we ons gedesoriënteerd, met geen idee van hoe laat het is, verlies van stukken tijd, of verlenging van extra lange dagen.
  • Terwijl de tijd versnelt, verandert het tijd/ruimte continuüm en zijn we bezig een sprong te maken van een op dualiteit gebaseerde werkelijkheid naar het kwantum, dat alleen in het huidige moment opereert, zonder verleden of toekomst. Het voelt alsof we in oscillerende realiteiten lopen, net als bij dementie, met verlies van geheugen en niets meer om ons aan vast te houden.

Dit is slechts een kleine lijst van wat de wetenschap nu aan het ontdekken is. Dit zijn opwindende tijden van ontdekking en transformatie voor de mensheid en alle levende wezens in de kosmos!

Er zijn momenten dat mijn menselijke geest deze belangrijke transformaties als een grote uitdaging ervaart. Vooral omdat er zoveel wegvalt en er niets meer is om aan vast te houden. Ik moet mezelf eraan blijven herinneren dat ik niet mijn menselijke geest ben. Ik ben ZO veel meer dan een menselijke geest. Met elke uitbreiding van bewustzijn herinner ik me elke dag meer van Wie IK BEN.

Er worden veel geschenken aangeboden tijdens deze transformaties, als we bereid zijn te vertragen en ze te beseffen. Deze perioden van tijdsvervorming en oscillerende realiteiten verwijderen ons van onze oude gewoonten en patronen. Zo ontstaat er ruimte om de Aanwezigheid van de Ziel zich vollediger in ons fysieke lichaam te laten verankeren.

Het is altijd de taak van de Ziel geweest om al onze ervaringen te distilleren tot onze eigen goddelijke Wijsheid. Het verlies van geheugen is niet echt een verlies. Wat we verliezen zijn de “verhalen” en emoties gecreëerd door de menselijke geest. Wat we winnen is de Wijsheid die door de Ziel wordt gedistilleerd uit al onze ervaringen. Wanneer men spreekt van een oude Ziel, is dat iemand die de Wijsheid van vele ervaringen heeft opgedaan.

Dit distilleren van onze menselijke ervaringen is het natuurlijke proces dat plaatsvindt tijdens het proces van de menselijke dood als we overgaan van het fysieke naar het niet-fysieke. In dit leven wordt ons het zeldzame geschenk aangeboden volledig in contact te kunnen treden met de Wijsheid van onze Ziel terwijl we nog in ons fysieke lichaam zijn. Om dit te kunnen doen, moet men bereid zijn om weg te stappen van de media en het collectieve bewustzijn, in zichzelf te gaan waar de Ziel verblijft, en deze natuurlijke en aangeboren transformaties te laten plaatsvinden zonder de weerstand van de menselijke geest.

Hierin ligt de uitdaging. Want de menselijke geest heeft al eeuwenlang zijn programma uitgevoerd. Het kent geen andere manier. De enige manier om los te komen van de oude programmering is door los te komen van het oude tijd/ruimte continuüm waar het programma draait.

Dit is wat we nu ervaren terwijl we door de fotonengordel zweven, met de stijgende vibratie van de planeet en onze fysieke lichamen. Het kan een natuurlijk proces zijn als we het toestaan. Want het IS aan het gebeuren, of we ons er nu van bewust zijn of niet. Het enige dat het tegenhoudt is de poging om vast te houden aan het oude, wat weerstand creëert tegen het toelaten van het nieuwe.

Zeer weinig mensen zijn zich zelfs maar bewust van deze transformaties, en velen die zich ervan bewust zijn, reageren met angst. Er is een element van dood als we overgaan van de ene staat van bewustzijn naar de andere met deze daaruit voortvloeiende kwantumsprong. En de meeste mensen vrezen de dood. Daar komt nog bij dat wanneer de trilling van het lichaam toeneemt, deze trilling vreemd aanvoelt voor het limbisch brein, wiens taak het is ons veilig te houden. (zie dit eerdere artikel over het limbisch brein) Het hele neurologische systeem gaat in de vecht of vecht modus, wat irritatie veroorzaakt in onszelf en bij andere mensen. We moeten onze aandacht verleggen van de buitenwereld naar onze innerlijke wereld en doen wat we kunnen om onze lichamelijkheid te kalmeren tijdens deze overgangen.

De wereld moet zijn eigen transformatie doormaken, net als ieder individueel mens. Er is geen normaliteit meer in ons dagelijks leven. Daarin ligt de uitdaging: niet proberen terug te keren naar de oude normaliteit. Maar om onszelf voortdurend opnieuw te herinneren aan de illustere wezens die Wij werkelijk Zijn, wezens die eenvoudigweg zijn vergeten dat wij de IK BEN zijn van Al-Dat-Is. Wij zijn de scheppers van het nieuwe, simpelweg door aanwezig te zijn in de volheid van Wie Wij Zijn.

Het is alleen door mijn eigen waarneming dat ik in staat ben vrede in de wereld te ervaren en die vrede resoneert van binnenin mij. Als ik geniet van de Vrede die alle begrip te boven gaat, word ik de Vrede van de Wereld. Daarin ligt mijn vrede in deze uitdagende tijden. (zie dit eerdere artikel over het verzekeren van onze vrede)

Dikke knuffels voor allen die volharden in het uitdragen van een voortdurend verruimd bewustzijn. En een overvloed van dankbaarheid voor jullie “Aanwezigheid” hier, want wij zijn de herinneringen en reflecties voor elkaar om voort te dragen in Liefde en Vreugde.

*

Sharon Lyn Shepard

Website

Dankbaarheid voor het kunstwerk van Orit Martin

Deze Boodschappen zijn mijn Heilige Geschenk aan jou.

Als je hier vrede, liefde, vreugde of inspiratie vindt, overweeg dan alsjeblieft om je Dankbaarheid te delen met een Liefdesoffer om deze pagina te steunen om 100% gratis te blijven voor iedereen. Ik dank je voor je Zielsomhelzing en moge je gulheid vermenigvuldigd in veelvoud naar je terugkeren!

~DONEER~

Vertaling: Martien – wakkeremensen.org