De stappen die je kunt nemen om jouw Zielsmissie te vervullen / Door: Cendrine

De stappen die je kunt nemen om jouw Zielsmissie te vervullen

Door: Cendrine – 18 September 2023

Om onze zielsmissie en zielsdoel te vervullen, is het belangrijkste wat we elke dag kunnen doen het vinden van ziel en zielhart uitlijning.

STAP 1: OEFENING VAN DE ANKERS VAN DE ZIEL

Schrijf elke dag in je gebed en meditatie het volgende op om verbinding te maken met je ziel en je missie:

“Ik ben (naam), en als goddelijke ziel ben ik vrij. Ik ben vrij van pijn, twijfels, uitstelgedrag en angst. Ik ben moedig en sterk en ik weet waarom ik hier ben. Ik heb een eindeloos aantal middelen, machtskennis, intelligentie en vertrouwen en geloof in mezelf om elke dag mijn pad te kunnen bewandelen. Dit is wie ik ben”

Schrijf het elke dag op en zeg het hardop. Je kunt jezelf zelfs opnemen terwijl je de Ankers van je Ziel uitspreekt en elke dag naar de opname luisteren. Als je dit doet, wordt jouw onderbewustzijn opnieuw aangesloten op de waarheid van jouw goddelijkheid.

Dit wordt ook wel de Ziel’s Anker-oefening genoemd. Meer informatie over hoe je dit doet en het werkblad downloaden kun je hier vinden .

STAP 2: BLIJF GECENTREERD EN VERHONGER HET PIJNLICHAAM

Het volgende dat je kunt doen, is jezelf in het middelpunt van jouw fractal plaatsen en jouw mens observeren. Vanaf hier kun je de kloof zien tussen de ware goddelijke ziel die je bent en je mens. Onze mens ervaart twijfels, angsten en beperkende overtuigingen, onze mens voedt en kauwt op het pijnlichaam.

Hierdoor blijft het pijnlichaam levend en groeit het en wordt het een levend wezen. Het pijnlichaam van de mens kan dan onze goddelijke ziel overnemen en ons leven sturen. Als we ons identificeren met het pijnlichaam en de mens, zal het tempo laag zijn.

Vanuit het middelpunt van je fractal kun je je mens observeren en wat je mens verlamt. Niet jij als de goddelijke oneindige ziel die je bent.

“Mijn mens is verlamd door twijfel, mijn mens stelt uit, mijn mens weet niet wat hij moet doen. Wat heeft mijn mens nodig?”

Zo praten we tegen onze mens. Door dit te doen kunnen we precies vaststellen wat onze mens nodig heeft, zodat jij daadwerkelijk verder kunt met jouw zielsmissie.

STAP 3: COMMUNICEER MET JE HART

Je hart is de waarheid van je eigen goddelijkheid. Het is jouw ziel. Jouw hart is hierbij heel belangrijk!

Het hart zal delen en mooie dingen zeggen om je mens gerust te stellen. Het hart zal altijd compassie tonen voor jouw situatie, zonder enig oordeel. Het hart zal ons zien, horen en steunen.

Maar het hart zal je ook precies vertellen wat je moet horen, dat je je zielsmissie moet volgen, omdat dit de enige manier is waarop je werkelijk vervuld zult worden, omdat je daarvoor geboren bent.

Als we naar ons hart luisteren of ons hart kanaliseren, moeten we opschrijven wat het zegt.

STAP 4: LEER DANSEN TUSSEN DE GEEST EN HET HART

De geest zal binnenkomen met zeer logische en overtuigende redenen om onze zielsmissie niet te volgen. De geest komt binnen met alle ‘maren’.

Vervolgens mogen we leren dansen met het hart en de geest.

Het hart zou kunnen zeggen : “Vertrouw, heb vertrouwen, laat alles vallen, het komt goed met je”.

Dat is geweldig, maar de mens bevindt zich misschien nog niet in het stadium waarin het zenuwstelsel sterk genoeg is om alles te laten vallen, zijn baan op te zeggen, het land te verlaten, alles te verkopen, enzovoort.

De mens is in paniek, dus de geest zal ons helpen bepalen welke stap we als eerste moeten zetten. Onze geest helpt ons de stappen af te breken die nodig zijn om de kloof tussen het menselijke en ons hart, onze goddelijke ziel, te dichten.

STAP 5: BEGIN MET HET BEHEREN VAN JOUW DOELEN, TAKEN EN TIJD

We hebben onze zielsmissie en ons doel waar ons hart ons naar toe leidt.

Vervolgens kunnen we een strategie bedenken om daar te komen.

Vanuit de strategie gaan we in op de tactiek. Tactiek is wat we elke dag doen.

Vanuit de tactiek komen we bij zelfdiscipline.

Spirituele zelfdiscipline is uiterst belangrijk en zal alles veranderen.

Het is belangrijk om doelstellingen te hebben, vooral als uitstelgedrag een probleem is.

Elke dag dien je iets te doen voor je zielsmissie, hoe klein ook. Zorg ervoor dat jouw doel niet overweldigend is; het moet haalbaar zijn, zodat je je er consequent aan kunt houden.

STAP 6: VIER JEZELF

Kijk altijd terug op je dag en voel je trots en dankbaar voor jezelf. Dit is zo belangrijk.

Vier jezelf, ook al is het iets heel kleins. Vier jezelf en hoe geweldig je elke dag bent!

Je hebt al alles wat je nodig hebt!!

We beschikken al over alle hulpmiddelen die we nodig hebben om te komen waar we heen willen. Er is niets dat we missen.

Als we onbeschaamd in onszelf geloven, zullen we in staat zijn om door alle dichtheid heen te dringen.

Wij zijn God, Bron, goddelijk bewustzijn – er ontbreekt niets. Er is niets kapot aan onszelf dat ons ervan weerhoudt te krijgen wat we willen.

Onthoud dat onze verlangens er zijn om een pad van vrijheid, overvloed, geluk, liefde en verbinding te creëren.

Onze waarde wordt niet gemeten aan de hand van de dingen die we bereiken. Onze waarde wordt gemeten door elke dag de gelegenheid aan te grijpen om de beste versie van onszelf te zijn.

Met goddelijke liefde,

Cendrine

Bron

Vertaling: wakkeremensen.org