De Nieuwe Goddelijke Mensheid ~ Eeuwige Liefde Door Vorm / Bron: L’Aura Pleiadian

De Nieuwe Goddelijke Mensheid ~ Eeuwige Liefde Door Vorm

De geest bestrijdt zijn angsten. Het grijpen, het verzet, de gehechtheid aan het resultaat. Allemaal de oorzaak van de geest uit angst, niet willen loslaten van zijn kracht door de angst die het bestendigt, als zijn zelf.
Niemand kan vrij zijn in het gemoed dat zijn strijd voor de macht over het hart voert.

Vrijheid is alleen mogelijk door de aanwezigheid van het Hart ~ Dat is het Eeuwige Zelf, dat aanwezig is en de geest Meester is, leeft door deze eeuwige stroom terwijl hij op Aarde is.

Dit zijn de verlichte MEESTERS en GODEN, hier NU aanwezig, die de liefde en de kracht van deze VESTIGING VAN DE LIEFDE uitstralen, waarin alles wat schoonheid en glorie is, door bestaat.

Het SOLIDE fundament van ASCENSIE en de Evolutie van ALLES op Aarde is het proces dat goed op weg is ~ het herinneren door het hart van de ware oorsprong van het zijn, LIEFDE.

Dit oorspronkelijke Goddelijke zelf is de NIEUWE GODDELIJKE MENSHEID en het is door de Liefde alleen dat men bevrijd is om het ware eeuwige zelf te zijn terwijl men in vorm is.

Het licht van de ZON en de spirituele ZON voedt het Hart in zijn glorie en in de herinnering aan de Liefde en baant de weg naar zijn rechtmatige plaats op de troon van het hart.
Alle Wezens gaan door hun eigen proces van ontwaken en worden bevrijd door het hart.

Op het eeuwige podium en de troon van LIEFDE stralen we nu naar iedereen. Het helpen bevrijden van het bolwerk van de geest, dat leeft door angst alleen. De weg vrijmaken voor het enige ware WEZEN. De Eeuwige God zelf van LIEFDE door het Hart.

Hierdoor ontwaken en activeren wij de Nieuwe Goddelijke Mensheid NU.

Vertaling: Martien – wakkeremensen.blogspot.nl

   
Uw bijdrage ter ondersteuning van ons werk
is belangrijk en wordt door ons zeer gewaardeerd.
Wanneer u ons werk waardeert, overweeg dan
 ons te ondersteunen door middel van een vrijwillige donatie.
Meer informatie over het doneren kunt u HIER vinden.
In Liefde en Licht, Ine & Martien