De Grootmoeders: Wie Wij Zijn

De Grootmoeders: Wie Wij Zijn

Door: Sharon McErlane – 18 Juli 2021

“Nu is zo’n tijd,” zeiden ze. “Val niet in slaap, laat je niet in slaap wiegen door de gedachte dat het leven weer op weg is naar ‘normaal’, dat alles weer zal worden zoals het was. Dat zal het niet!” verklaarden ze. “Overstromingen, branden, oorlog, genocide. Dit en nog veel meer trekt over de wereld.

“Er is onlangs een beetje rust geweest voor sommigen van jullie … maar dat is alles wat het is. Dus, kom op zulke momenten op adem, rust uit, dank voor de goede dingen in het leven, en, tegelijkertijd, HERINNER je wie je bent. Jullie zijn een groots wezen van licht, een ankerpunt voor licht op aarde. Dus, veranker het licht!” riepen ze. “Doe dit alleen of doe het samen in groepen. Kom in diep contact met de Aarde en veranker het Net van Licht zodat het overal kan doordringen, alle wezens kan ondersteunen en zegenen. Jullie zijn hier om dit te doen. Wij hebben jullie geroepen om dit werk met ons te doen, dus vergeet het niet.

“Verandering en beroering zijn nu overal omdat dit de tijd is voor radicale verandering op Aarde. Jullie zijn hiervoor geboren,” zeiden ze, “en als jullie standvastig willen blijven in wankele tijden, moeten jullie je herinneren wie jullie zijn.” Toen voegden zij eraan toe: “Het is omdat jij je herinnert in het licht te staan, dat anderen zich ook kunnen herinneren dit te doen. Telkens wanneer jullie het stralende Net van Licht werpen voor hen die lijden, profiteert de wereld daarvan. Wat jullie doen met zulke bedachtzame, biddende daden is geen kleinigheid. Wij zeggen jullie dat dit is wat de Aarde stabiel zal houden.

“Begin elke morgen met een gebed of een lied. Roep het Net van Licht aan zodra je wakker wordt en spreek het uit voor alle wezens – voor al het leven. “Mogen alle wezens in alle werelden gelukkig zijn”. En dat betekent alle mensen, alle dieren, planten, mineralen,  aarde, wateren, lucht, vuur en ether. Sta stil en denk voor een moment aan het stralende Net van Licht dat iedereen en alles verheft. Herhaal dit de hele dag door, en als je ’s avonds naar bed gaat, zend dan opnieuw deze zegen uit.

“Jullie zijn op dit moment hier op Aarde om een lichtanker te zijn. Wij hebben jullie hiertoe opgeroepen, dus doe het!” Toen hieven de Grootmoeders hun hoofden op en zeiden: ” Jullie werk met ons is nog niet voorbij.”

https://vimeo.com/215448726

Kannal: Sharon McErlane

Vertaling: Martien / wakkeremensen.org