De 12 Stralen Van 2012 En Daarna / Door: Diana Cooper

De 12 Stralen Van 2012 En Daarna

Door: Diana Cooper – 9 Augustus 2023

12-stralen -van-Zon

Ik heb oorspronkelijk de informatie over de Stralen in 2012 en daarna opgenomen en ze zijn niet veranderd. De meeste mensen werken op één straal en dragen de energie ervan. Een paar mensen worden beïnvloed door twee of zelfs drie stralen. Welke zijn dat en op welke zit jij?

Deze hoogfrequente lichtstralen zijn strengen van Godskracht die nu in de Aarde worden gegoten ten voordele van iedereen. Bovendien fuseerde in 2008 de Zilveren Straal, de Goddelijke Vrouwelijke Straal, met alle andere stralen om ze in evenwicht te brengen. De aartsengelen werken vaak aan een ander aspect van de stralen dan de Meesters, daarom hebben sommige stralen meer dan één kleur.

STRAAL 1 is Rood en de Meester is El Morya, die mensen beïnvloedt om hun goddelijke wil te gebruiken in plaats van hun lagere wil en om zichzelf te bekrachtigen. Aartsengel Michaël werkt aan het blauwe aspect van straal 1.

STRAAL 2 is Geel (soms blauw) en staat onder leiding van Lanto. Het is de straal van liefde en wijsheid, want zijn frequentie helpt mensen om Waarheid wijs te communiceren. Aartsengel Jophiël, engel van wijsheid, werkt op de gele straal.

Straal 3 is Goudgeel en de meester is Paul de Venetiaan. De vibratie van deze straal van intelligentie en creatieve activiteit brengt creativiteit naar voren en helpt wetenschap en wijsheid in gang te zetten. Aartsengel Chamuel, engel van liefde, werkt op het roze aspect van deze straal.

STRAAL 4 brengt harmonie en balans op een amethist en witte vibratie onder leiding van Serapis Bey. Aartsengel Gabriël, engel van zuiverheid en helderheid, werkt op het zuivere wit van deze straal.

STRAAL 5 is Oranje en de Meester is Hilarion. Deze straal helpt spirituele technologie en wetenschap naar voren te brengen, waarvan alle geheimen verborgen liggen in de natuur. Aartsengel Rafaël, engel van genezing en overvloed, werkt aan het smaragdgroene aspect van deze straal.

STRAAL 6 is Indigo onder leiding van Maria Magdalena en opent de wereld voor ware spiritualiteit. Aartsengel Uriël, engel van vrede, werkt aan het gouden en paarse aspect van deze straal.

STRAAL 7 is Violet onder leiding van Vrouwe Nada. Deze frequentie brengt de vroegere heilige wijsheid, intuïtie en hogere psychische energieën naar voren. Aartsengel Zadkiel werkt ook op het violette aspect van deze straal om transmutatie te brengen.

STRAAL 8 is blauw topaas. Deze staat onder leiding van Kumeka, de Heer van het Licht, die mijn gids is. Deze straal brengt verlichting en transmutatie van het oude. Aartsengel Butyalil werkt aan het witte aspect van deze straal.

STRAAL 9. Dit is de gele straal van harmonie, die in 2001 de planeet binnenkwam en de geest en ziel van de mensheid in evenwicht brengt. Vosloo, de grootste Hogepriester in Atlantis, is de Meester van deze straal. Seraphina, van de seraphim frequentie, is het engelachtige wezen dat op deze straal werkt en zij vibreert op elke kleur.

STRAAL 10. Dit is de citrienstraal, die eind 2001 de planeet binnenkwam en mensen helpt hun praktische doel in het leven te vinden. Het draagt de Boeddha-energieën en Heer Gautama heeft de leiding over deze straal. Aartsengel Sandalphon werkt met de eenhoorns op deze straal met zwarte en witte energie. Abraham werkt met Boeddha.

STRAAL 11. Deze heldere smaragdgroene straal brengt helderheid, mystiek en genezing. Het brengt spiritualiteit naar dogmatische religies en helpt ons om de hogere energieën die binnenkomen te accepteren. Deze straal kwam eind 2001 de planeet binnen en Rakoczy is de Meester ervan. Aartsengel Christiel werkt op deze straal op de kleur ijswit, getint met blauw.

STRAAL 12. Quan Yin is de meester van deze straal van onvoorwaardelijke liefde, die in 2003 de planeet binnenkwam. De kleur is helder cerise roze. Het draagt een frequentie om vrouwen opnieuw te bekrachtigen en de vrouwelijke wijsheid in mannen naar voren te brengen. Aartsengel Metatron werkt met zijn oranje licht op deze straal.

Diana Cooper

Vertaling: Reinier