Ben De Verandering Die Je In De Wereld Wilt Zien – Reading Voor 2022 / Door: Semele Xerri

Ben De Verandering Die Je In De Wereld Wilt Zien – Reading Voor 2022

Door: Semele Xerri – 3 Januari 2022 – Triple Moon

Mijn hart werd opgetild toen ik deze prachtige kaart voor 2022 omdraaide, die zoveel nuttige adviezen bevat over hoe dit nieuwe jaar aan te pakken.

Laten we eerst eens kijken naar het element. Ze is een Prinses van de aarde, en dus legt ze de nadruk op de planeet, geld, je lichaam en de gezondheid ervan, je baan, voedsel, huis, en alle praktische middelen die je in je dagelijks leven gebruikt.

Ze vertelt je dat je op dit moment op de drempel staat van grote veranderingen en een nieuw begin in deze zaken, en je bent zwanger (zoals de zwellende buik van de Prinses laat zien) van het potentieel daarvan. Ik zeg jullie, want hoewel ik geloof dat deze kaart spreekt over wereldwijde mogelijkheden, wijst ze ook op het feit dat we allemaal individueel verantwoordelijk zijn voor het manifesteren van deze veranderingen in elk van onze huiselijke sferen – op ons eigen kleine stukje aarde.

Ik ben blij te kunnen zeggen dat we dit jaar in de beginfase zijn van de ontwikkeling van nieuwe benaderingen van alle zaken die we als belangrijke kwesties voor het overleven van de mensheid hebben gezien: voedselproductie, financieel beheer en verdeling van rijkdom, persoonlijke veiligheid en gezondheid, de zorg voor onze planeet en het juiste gebruik van haar hulpbronnen. En hoe kun jij hier het meest effectief aan bijdragen?

Laat de Geest je inspireren

De figuur staat in een heilig bosje van bomen en als je goed kijkt zie je achter haar de oprijzende hellingen van een berg. Ze houdt een staf in haar hand met een krachtig, helder kristal aan het uiteinde dat ze in de aarde inbedt. Deze beeldspraak vertelt je dat je geleid en geleid kunt worden door de hoogste wijsheid en het licht van Spirit om dit nieuwe potentieel binnen te brengen. Luisteren naar de intuïtieve stem is essentieel, maar dan moet je het kanaal zijn waardoor deze visie kan worden verankerd in het fysieke vlak. Dus welke groei ook voelbaar wordt, het is van vitaal belang dat je ook een praktische stap zet om het te manifesteren. Ik zeg niet dat je een volledig functioneel eerlijk financieel systeem of methode van sociaal bestuur moet creëren, hoewel als je je geïnspireerd voelt om dat te doen, ga je gang want ik steun je de hele weg! Onthoud dat dit de drachtfase is, dus nu is de tijd om de intentie te zetten, de droom te koesteren, te plannen, je voor te bereiden en de mogelijkheid aan te moedigen zodat het overleeft om in de toekomst geboren te worden. Er is een belofte van overvloedig nieuw leven in het verschiet, hoe doods en weinig belovend de dingen er nu ook uitzien, zoals de kale, winterse scène op de kaart laat zien.

Blijf Geaard

Verandering en de gedachte aan het nieuwe kan altijd desoriënterend en verwarrend zijn, dus tijd doorbrengen buiten in de natuur, en met bomen in het bijzonder, zal helpen om je voeten stevig op de grond te houden. We zijn Spirit, ja, maar we zijn ook fysieke wezens, en het is door onze menselijke voertuigen dat we dingen laten gebeuren op deze aarde. Diep in de aarde geworteld zijn betekent dat je gefocust en krachtig kunt zijn in je intenties en acties in plaats van een ineffectieve dromer.

Beoefen Balans

Je zult opmerken dat onze prinses haar hand laat rusten op een yin yang symbool. Ze herinnert jullie eraan dat innerlijke balans en harmonie de manier is om sterk en geaard te blijven. Je moet zowel het vrouwelijke ontvankelijke aspect van je wezen gebruiken om open te blijven staan voor het nieuwe, alsook het mannelijke aspect om in staat te zijn dat potentieel vorm en structuur te geven.

Iets anders waar ik in mijn healingwerk steeds weer op word gewezen is de noodzaak om zowel het licht als het duister in onszelf te begrijpen en te accepteren, wat op zijn beurt zal helpen om de collectieve schaduw die we op dit moment zo actief zien te verdrijven. Ik moet denken aan Persephone die de helft van het jaar in de duistere onderwereld doorbrengt voordat ze voor de andere helft terugkeert naar de oppervlakte en de levengevende lente brengt. Het is absoluut noodzakelijk dat je je eigen schaduw kent, zodat je de “ander” die er een andere mening op nahoudt of een andere god aanbidt, niet demoniseert.

Je zult leren en groeien door open te staan voor tegenstrijdige ideeën en gedachten die je eigen ideeën in twijfel trekken. Pas ook op dat je niet obsessief gefocust raakt op één ding, met uitsluiting van al het andere. Neem de tijd en de ruimte om te genieten van en waardering te hebben voor alle gevarieerde wonderen van het leven die in elk moment aanwezig zijn. Dit houdt je verbonden met jouw innerlijke vitaliteit en levenskracht, die vervolgens jouw creatieve stroom voedt.

Blijf in de juiste relatie

Vanwege haar innerlijke balans is deze Prinses gevoelig voor de behoeften van anderen en zorgt ze ervoor dat het welzijn en de bloei van al het leven in haar creaties wordt opgenomen. Of het nu de aarde is, de dieren en planten waarmee je haar deelt, of de mensen in je lokale en bredere gemeenschap, een “wij” in plaats van een “ik” benadering van elke nieuwe onderneming zal het meest generatief zijn.

Dus ik zie deze kaart als ongelooflijk bemoedigend voor 2022. Hoewel dit misschien niet het jaar is waarin we zichtbare resultaten boeken, suggereert het dat verandering ten goede al aan de horizon is, en we hebben allemaal een belangrijke rol te spelen in het tot stand brengen daarvan in de komende 12 maanden.

Door: Semele Xerri

Triple Moon

Vertaling: Martien / voor wakkeremensen.org

♥  ♥  ♥

Uw bijdrage ter ondersteuning van ons werk
is belangrijk en wordt door ons zeer gewaardeerd.

Wanneer u ons werk waardeert, overweeg dan
 ons te ondersteunen door middel van een vrijwillige donatie.
Meer informatie over het doneren kunt u HIER vinden.

In Liefde en Licht, Ine & Martien