Begin van de Reis van 2024 – Het Blauwe Ritmische Stormjaar / Door: Gillian MecBeth Louthan

Begin van de Reis van 2024 – Het Blauwe Ritmische Stormjaar

Door: Gillian MecBeth Louthan – 13 Juni 2024

Het is tijd om evolutionaire golven van transformatie en regeneratie van het volgende niveau te verwelkomen door synchroon te lopen met de organische balans van het leven. Het hele leven is een vormveranderende dans van momenten. Het enige waar je daadwerkelijk controle over hebt, zijn je innerlijke en uiterlijke reacties op de voortdurende flux van het bestaan. De Galactische Frequentie van dit Jaar roept je op om veerkrachtig door de stormen van het leven te rijden binnen je eigen interne lichtschip. Je kunt dit soevereine voertuig – dit mobiele innerlijke heiligdom – bouwen door evenwicht in je eigen energielichaam te cultiveren. Dit vereist een consequente audiëntie van je eigen spirituele hart in gemeenschap met het Mysterie. Stap voor stap wordt het leerplan van je eigen ziel geopenbaard terwijl je onze bereidheid om te groeien, stromen, verschuiven en herijken verdiept.

Het Stormthema van dit Jaar stuurt je aan om je moed te activeren; om je rechtstreeks te verbinden met je eigen belichaming van Bronenergie; om de subtiele en gedurfde bliksem van je unieke schittering te ontketenen; om te weten dat donderachtige uitbarstingen en loutering zuiverend kunnen zijn; om je alchemistische krachten te hanteren om een heldere “Wereldveranderaar” te zijn – een bewuste katalysator voor positieve innerlijke en uiterlijke verandering en vernieuwing. De Ritmische Toon van dit Jaar adviseert: Beoordeel de ritmes waarmee je leeft. Kijk hoe je meer balans kunt brengen in je dagelijkse reis. Eer de essentiële rol van onderhoud. Omarm dat het hele leven een proces is. Onderzoek hoe je een dynamische organisatie kunt creëren in de manier waarop je je zaken regelt.

Laat de ritmes van verantwoordelijkheid zich organisch openbaren en leer zo hoe je synchroon kunt lopen met het steeds veranderende leven. Zet je in voor juiste relaties en juiste wederkerigheid. Zorg maar zorg niet te veel; geef maar geef niet te veel. Vul je beker regelmatig met vreugde, spel en rust, zodat je genoeg brandstof hebt om op een gezonde manier in je leven te staan. Uiteindelijk hebben we allemaal dezelfde kracht en plaats, ongeacht onze verschijning. Alle momenten, wezens en omstandigheden zijn gelijk. Blauwe Ritmische Storm nodigt je uit om kosmisch te denken en lokaal te handelen. Verander de wereld door je weldadigheid te laten circuleren! Met liefde zijn alle dingen mogelijk. Met liefde worden alle dingen getransformeerd… Dit nieuwe galactische jaar zal als geen ander zijn.

*****

Volgens de Hopi profetie zal, kort nadat de Blauwe Ster Kachina voor iedereen zichtbaar is en de Dag van Zuivering is aangebroken, de Ware Witte Broeder naar de aarde komen op zoek naar Hopi “die standvastig vasthouden aan hun oude leer”.

De Blauwe Ster Kachina profetie is een openbaring van de Hopi over het komende einde van de beschaving op aarde. De profetie beschrijft een hemels wezen genaamd de Blauwe Ster wiens aankomst op Aarde het begin van de eindtijd zal inluiden. De Blauwe Ster Kachina heeft een tweelingbroer, de Rode Ster Kachina, wiens komst later zal komen en de vernietiging van de aarde zal brengen. De Hopi’s zullen ondergronds gaan (mythe van het mierenvolk) en de Apocalyps overleven en weer tevoorschijn komen als de tijd rijp is. Nadat ze uit het binnenste van de aarde zijn gekomen, zal een wezen genaamd de Ware Witte Broer komen om de Hopi overlevenden te beoordelen. Als hij oordeelt dat ze het waard zijn om de nieuwe wereld te bewonen, zal hij ze laten blijven.

De blauwe ster verwijst naar een sterrengeest die in de vorm van een blauwe ster zal verschijnen om het begin van de nieuwe wereld aan te geven. De blauwe ster is het negende teken in de Dag van Zuivering, een profetie die voorspelt dat de wereld zal eindigen zoals wij die kennen. De oudsten zeggen: “Weet dat de rivier zijn bestemming heeft,” we moeten de oever loslaten, ons afzetten in het midden van de rivier, onze ogen openhouden en ons hoofd boven water houden.

WIJ ZIJN DEGENEN OP WIE WE HEBBEN GEWACHT: Profetie van Hopi Ouderen.

Gillian MecBeth Louthan

Bron

Nederlandse vertaling: wakkeremensen.org