Ascenderen naar Non-Dualiteit / EraOfLight – 23 November 2020

Ascenderen naar Non-Dualiteit
EraOfLight – 23 November 2020 

De jaren van polariserende verdeeldheid bereiken hun hoogtepunt. 2020 wordt het jaar van de Grote Onthulling! Alles wat verborgen is, komt aan het licht. Dit omvat onze eigen persoonlijke vervormingen, kernwonden en begraven trauma’s. De weg naar een hoger bewustzijn vereist emotionele genezing en het neutraliseren van innerlijke polariteiten. We overstijgen het ‘wij – vs – hen’ tijdperk van de slachtoffermentaliteit en evolueren naar de eenwording van alle aspecten van zijn.

De recente 11:11 energieën versterken de circuitverbinding tussen yin en yang, tussen mens en ziel. Het is de vereniger en de gelijkmaker. In de oude mythologie vertegenwoordigt de heilige geometrie van 11:11 de mannelijke en vrouwelijke schakelingen die met elkaar verbonden zijn in een eeuwige verbinding! Sinds de 11:11 Gateway activeringen was er een massale opruiming van gepolariseerde chaotische wanorde uit ons lichaam en uit het aardse lichaam.

Dit is het moment om een kwantumsprong te maken naar non-dualiteit en eenheidsbewustzijn. Quantum Access® maakt gebruik van oude kennis uit de Mysteriescholen om vervormde patronen uit de buffervelden te verwijderen, het harmonisch evenwicht te herstellen (Oneindige Lus) en een nieuwe combinatie van gekristalliseerde energiegolf patronen te alchemiezeren om te materialiseren in materie.

De geometrische Oneindigheidsfiguur Figuur-8 stelt het Coherentieveld voor dat bereikt wordt door de toonzetting van de Universele Harmonische Orde. De Oneindigheidsfiguur-8 activeert meer evenwicht, eenheid en harmonie, maakt polaire tegenstellingen los en creëert een neutraal stilstaand punt. Een samenhangend veld fungeert als de verenigingsbrug tussen het fysieke lichaam en het lichtlichaam van de Ziel.

2020 initieert de afbraak van vervormde systemen, structuren en schaduwelementen in het veld. Het werkt als een sloopkogel die de weg vrijmaakt voor een nieuw paradigma. In plaats van zich te verzetten, gemakkelijk in het ontdoen van alle niet-essentiële bagage. Los de magnetische spanning van de polaire tegenpolen op, laat de verdeelde strijd los. We zijn hier niet om het duister te bestrijden. We zijn hier om licht uit te stralen en het bewustzijn te transformeren.

Over twee weken komt het Eclipsseizoen met een krachtige Volle Maan Maansverduistering op 8° Tweelingen (teken van polaire tegengestelden) op 30 november aan. Alle maansverduisteringen hebben betrekking op het emotionele lichaam, omdat het heersende teken van Kreeft de emotionele omgeving beïnvloedt. Daarnaast bevat deze maansverduisteringsgrafiek ook het Venus vierkant Uranus dat de relaties en financiën beïnvloedt. De Tweeling maansverduistering benadrukt de vaste stijfheid, spanning en onevenwichtigheid in de liefde, emotionele connecties, relatiepatronen, geldstroom en het in evenwicht brengen van polariteiten.

Er is veel schaduw geopenbaard in het zich uitbreidende LICHT voor transmutatie. Alles wordt naar de oppervlakte gespoeld terwijl de LICHT elke cel van ons wezen doordringt. Dit is een krachtige tijd voor genezing, terwijl we ons voorbereiden op de krachtige Eclipsen.

Met liefde, Meg

Copyright (c) 2020 Meg Benedicte * Alle rechten voorbehouden * U mag dit materiaal kopiëren en verspreiden zolang u het op geen enkele wijze wijzigt, de inhoud volledig blijft en u deze copyrightvermelding opneemt.

Vertaling: Martien