Andrew’s Bartzis’ Inzichten: Bericht Aan de Voorouders / 22 januari 2016

Andrew’s Bartzis’ Inzichten: 
Bericht Aan de Voorouders
 22 januari 2016
En zo begint het. Dit bericht is aan onze voorouders, in het verleden, heden en in de toekomst. Dit bericht is een multi-dimensionaal, multi-galactisch, multi-universeeel  bericht aan alle delen/facties die het op zich hebben genomen om ons hologram voort te stuwen van gedeelde, niet-soevereine werkelijkheid.
Aan al die zelf-veronderstelde aangewezen leiders van deze generatie van de grote droom-tijd die aan het ontwaken zijn en aan alle delen/facties die werken in de ruimte van de aarde droom die het natuurlijke co-creatieve pad van onze soort en van de planeet manipuleren en verdraaien, ik zeg tegen jullie het volgende:
We verwerpen de afdwaling die gekend word als wereld media machine, die leugens en verzinsels uitspuwt zodat jullie beïnvloede geloofsstelsel de macht kan vast houden van al degenen die zich niet bewust zijn van hun ware menselijke potentieel in deze werkelijkheid, wat nu gedeeld wordt tussen de ontwaakten en zij die aan het ontwaken zijn.

We verwerpen de constante aanvallen van propaganda die in de hoogste dichte energie niveaus van onze zielen wordt getrokken. We verwerpen jullie stelsel van overheersing en controle. Wij spuwen jullie natrium fluoride en GMO graankorrels uit. Wij danken jullie ID’s en paspoort stelsels af. We verwijderen jullie goedgekeurde munten en valse schuld die geschapen is. We verwerpen het begrip van jullie valse wetenschap van wereld opwarming. We verwerpen jullie foute vergelijking van ernst en de werkelijkheidsfunctie. We verwerpen jullie zin van cultuur die zegt dat wij een door het mannelijke gedomineerde gemeenschap zijn.

Wij verwerpen jullie en alles waar jullie voor staan.
Wij kennen liefde. Liefde is wat het is. Het is (een) ervaring, en in deze specifieke werkelijkheid is liefde de funderende regel die zij willen veranderen. Liefde is moeder en vader. Liefde is de aarde. Liefde is Gaia. Liefde is de wind, de oceaan, de regen, het verloop van de seizoenen en het voorbijtrekken van de sterren. Dat alles is een uitdrukking van liefde.
Als wij willen leven in deze wereld met volle liefdesuitdrukking, dan heeft overheersing en controle hier geen plaats. Wij zijn onbeperkte wezens. We hoeven niet naar een oorlog te gaan. We hoeven ons niet te verdedigen. We moeten onze geschiedenis leren. We moeten naar onszelf kijken en naar ons DNA en de heilige geometrie stelsels apart nemen en die terug zetten naar een nulpunt van evenwicht.
Soevereiniteit begint in je hart en welke je uit je denken moet halen, je zit in het zaad van je hart en je realiseert je dat je de leiding hebt van dit hologram in deze wereld, in dit moment van het nu.

“Soevereiniteit begin in je hart…”     
Andrew Bartzis