Aluna Joy Yaxkin Wereldwijde Lichtportalen Landen Misschien Spoedig! 2 December 2014

Aluna Joy Yaxkin
Wereldwijde Lichtportalen Landen Misschien Spoedig!
2 December 2014


Deze afgelopen maand werden wij langzaam bevrijd van verstrikte gevoelens en aangrijpende lamlendigheid dat aanvoelde als emotioneel en fysiek drijfzand. Er is nochtans een diep cellulair gevoel overgebleven. Gedurende de laatste paar weken, hebben we de cellen in onze lichamen voelen sidderen, rock and roll, en dit is geen aangenaam gevoel. Diep binnenin, voor geen enkele reden van buitenaf, voelen wij dat er iets groots GAANDE is! Als je een verbintenis aangaat met angst en de slachtoffermentaliteit, mogen jouw conclusies jou niet in vervoering brengen. Maar als je vanuit Liefde en meester-bewustzijn komt, dan houd jij je adem in blijmoedige verwachting in. Ik verwacht dat de meesten van ons ergens in het midden zijn terwijl onze ziel de activiteit verhoogt voor een krachtige landing van Licht, terwijl onze lichamen helemaal over de rooie gaan door alle veranderingen.
Sinds 1986, hebben wij gereisd door de Melkweg en diens donkere transformationele centrum. We leerden over ons diepgaande Licht gedurende deze “een eenmaal in je leven” gebeurtenis. We bereikten de buitenste band van de Melkweg in 2012. Het is een rotsachtige en sterachtige reis geweest door deze band. Weldra zal De Aarde de Melkweg en diens levensveranderende energie verlaten. Deze buitenste band is zoals een enorme grote spirituele bergpas waar wij doorheen moeten reizen. Dit is het omdraaien van de Himalaya’s jongens! Het goede nieuws is dat wij nu de top van deze berg gekuifd hebben die wij in 2012 begonnen te beklimmen. Het gaat gemakkelijker worden aangezien wij de vruchten van onze werken zullen beginnen te zien. Het is onophoudelijk zwaar werk geweest. Wij gaan nu over de kolossale bergtop heen met de verwachting voor wat er verderop en aan de andere zijde is. Wat wij nu voelen is een nieuwe en vreemde onbeschrijflijke energie welke door onze lichamen heen siddert. Maar dit is waar we op gewacht hebben.

Ik heb enige aanwijzingen gezien dat de fysieke werkelijkheid op het punt staat om te veranderen. Ik was in mijn tuin na Thanksgiving en was de winterschoonmaak aan het doen. Ik was een struik aan het snoeien en hapte naar lucht toen ik een elektrische blauwe hagedis aan me voorbij zag schieten. Nu ben ik niet bang van hagedissen, maar ik hield een dodelijke snoeischaar in mijn handen, en ik wilde het geen pijn doen. Ik zag het slechts gedurende een korte seconde, en het was weer weg. Ik had flitsen van de film Avatar. Het was prachtig. Toen zag ik een andere in mijn keuken! Deze glimpen hebben mijn laten zien dat wij dus zeer dicht in de beurt komen van de landing van het paradijs … een tijdperk van Licht. Heb jij interessante en prachtige dingen vanuit de hoeken van je ogen gezien de laatste tijd?
Welnu … Er is heel veel dat niet samen met ons in/naar dit tijdperk van Licht over wil steken. We kunnen de nieuwskoppen bij langs gaan om te zien dat velen niet zo goed omgaan met de aankomst van deze nieuwe, zuivere en hogere frequentie energie. Het gekste komt naar buiten. Mensen verliezen het helemaal. Levens zijn aan het veranderen. Kwesties komen naar boven naar de oppervlakte om voor eens en voor altijd opgeruimd te worden. De meest lagere inborsten zullen niet in staat zijn om veel verder te gaan nu. Wanneer wij eenmaal over de top van de berg heen zijn en onze afdaling beginnen in/naar Shangri-La, zullen de nieuwe wetten iedere verkeerde creatie uit ons wezen vandaan strippen. Tijdens ieder stap van onze reis, worden wij gezuiverd.  
Sinds 1986, ben ik me bewust geweest van een stad van Licht dat boven Palenque Mexico zweefde. Ik was in Palenque gedurende de historische, Maya datums van 21 december 2012 en keek naar het afsluiten van dit oord en de oude rasters van de Aarde. Wij leefden (overleefden soms nauwelijks) door een kolossale wereldwijde en Universele herstart heen. Ik zal in Palenque terug zijn voor 12 december 2014 en ik ben nu aan het pakken. Ik werd sterk opgeroepen om terug te keren en voel de goddelijke creatieve kracht van het Licht dat daar, voorafgaand aan vele andere plaatsen, terug zal keren. Dit is de terugkeer van het goddelijke vrouwelijke. Ik hoop dat dit het tijdstip is (vingers gekruist).
Ik heb verhalen gehoord over een Stad van Licht welke met Kerstmis naar Sedona terug zal keren. Gisterenavond, hadden wij een zeer zeldzame 4.7 aardbeving tussen Flagstaff en Sedona. Het is grappig dat we een oproep hadden gisteren om naar dat ravijn te rijden. De energie sidderde ongemakkelijk hard in onze lichamen. We voelend ons alsof we nog net aan onze vingernagels hingen. De dag ervoor was kalm en rustig. Dus was het interessant om de radicale verschuiving te zien. Ik speelde muziek en had een oproep om te spelen, “Waar wachten jullie nog op?” door Nickelback, een zeer ander genre van mijn favoriete melodieën van Liquid Mind. Wij zongen onze weg omlaag door het ravijn.
De laatste grote aardbeving in Sedona was in 1959 en was een 5.6 magnitude. Dus de meeste dorpsbewoners hebben nog nooit eerder een aardbeving gevoeld. Ik groeide op in zuid California, dus ik ben aardbeving slim. Maar blies de energie weg als aardbeving energie, omdat Sedona geen aardbevingen krijgt. Dus vraag ik me deze ochtend af … Is deze beving een aanwijzing voor deze Lichtstad om te arriveren? We hopen het! En betekent dit dat andere Lichtsteden ook zullen landen en verankeren? Ik denk aan mijn oude thuisbasis van de Berg Shasta CA, alsook aan de Tetons WY, Tucson AZ, Taos NM, enz…. En deze zijn alleen nog maar in de Amerika’s.
Er zijn Aarde raster acupunctuur punten over de gehele Aarde heen. IK NODIG JULLIE UIT om … heilige gebieden waar jullie bekend mee zijn op te schrijven in de commentaren op onze facebook!  (Facebook  https://www.facebook.com/alunajoyyaxkin) (Sorry we hebben momenteel geen werkende commentaar box op de site). Het zou fantastisch zijn als we ruimte vasthielden voor al deze gebieden van nu doorgaand naar 12-12-2014 (de dagen naar de Goddelijke Moeder),  en meteen doorgaand naar Kersmis (de dagen van de Verlichte Christus) op 25-12-2014! Zullen jullie je bij MIJ en onze wereldwijde familie van rondom de Aarde AANSLUITEN? Zoals Nickelback’s lied zei … WAAR WACHTEN WE NOG OP?!
Vertaling: Cobie de Haan – http://www.denkmetjehart.blogspot.nl/
Copyright Guidelines: Aluna Joy Yaxkin © www.AlunaJoy.com 1995-2014 – Unauthorized use and/or duplication of any material on our web site without express and written permission from its author and/or owner is strictly prohibited. Violators will be reported to the DMCA. Please respect our work, that we intend to continue to offer to you freely. http://www.alunajoy.com/