12/12/2021 Voltooiing, Eenheid, Co-Creatie / Door: Sandra Walter

12/12/2021 Voltooiing, Eenheid, Co-Creatie

Door: Sandra Walter – 11 December 2021

Zegeningen Geliefden

De 12.12 Poort is een veelbelovend en krachtig onderdeel van deze Heilige December-januari passage.

Unieke Ascensie-energieën overspoelen de planeet, en wij openen onze harten en de Kosmische Sterrenpoorten om deze Goddelijke frequenties namens allen te ontvangen, te verankeren, te activeren en uit te zenden.

Dit jaar synchroniseert met het oorspronkelijke 12.12.12 toen de Kosmische Sterrenpoorten zich op één lijn brachten, dienstdoende harten het nieuwe licht in de Kristallijne kern brachten, en Gaia haar Opgestegen rijken aan velen onthulde.

Het is een gunstige dag voor Sterrenpoortwachters. Een nieuwe stap in deze rijk-verschuivende passage.

We ontvangen en verankeren deze plasmagolven opnieuw. Open harten, wij zijn geleiders van de kosmische instroom.

Voltooiingsenergieën zijn er in overvloed.

Het is negen jaar geleden sinds de oorspronkelijke 12.12.12, negen jaar sinds de oorspronkelijke 12.12.21. Het getal Negen bevat voltooiingsenergieën, en we kunnen dit gebruiken om ons te verenigen met de Hogere Rijken in het co-creëren van gloednieuwe trajecten die het geheel ten goede komen.

Heb je gemerkt hoeveel voltooiing zich aandient in je levensstroom? Volg die stroom; een levendige impuls voor het NIEUWE is aan de andere kant van deze Heilige doorgang. Overgave van de oude illusie moet. eerst. komen. Welke sluiers je ook gecreëerd hebt om je Goddelijkheid te verduisteren, het is tijd om ze los te laten.

ZONDAG 12 december: Het 12.12.21 Portaal Hoe gezegend is het om de 12.12 op een ZONDAG te hebben, versterkt door onze Meditaties voor de Eenheid van de Wereld!

Net als de oorspronkelijke 12.12, moeten de energieën openlijk ontvangen worden door zuivere harten.

Poortwachters en Rasterbewaarders, wij zijn op het land om deze influxen te ONTVANGEN en ze te verankeren in de Kristallijne Zonnekern van Gaia namens allen.

Iedereen is in staat om dit te doen.

  • Maak je ruimte leeg. Creëer een kristalraster of ceremonieel altaar voor de 12.12.
  • Ga het land op als de 12.12 zich ontvouwt om te ontvangen. Eer de dag, houd de hoogste intentie.
  • Doe mee met de ZONdag Meditaties. Ze zullen sterk zijn. Probeer te synchroniseren met de 5AM, 8AM of 11AM PST wereldwijde sessies.

Neem deel aan de Meditaties voor de Eenheid van de Wereld om te helpen bij het co-creëren van de hoogste ervaring voor alle betrokkenen. Gezegend zijn de Vredestichters, lieve harten. Allen zijn nodig in gedachte, gevoel, woord en actie. Details op  https://www.ascenionpath.com/unity

Oneindige Dankbaarheid aan allen die deze Heilige Doorgang Verankeren

Heb een mooie en transformerende 12.12 Doorgang.  Laat ons de mensheid tonen wat mogelijk is met Ascensie!

In Liefde, Licht en Dienstbaarheid,

Sandra

Bron Vertaling: Martien / voor wakkeremensen.org