11:11 Activeringsvolgorde / Door: Gillian MecBeth Louthan

11:11 Activeringsvolgorde

Door: Gillian MecBeth Louthan – 5 November 2022

11:11 is een krachtige nummerinitiatie. Het geeft aan de Avatar-reeks binnenin aan dat het tijd is om wakker te worden en de kosmische koffie te ruiken. Elke keer dat je 11:11 op een klok, een nummerbord of een kassabon ziet, krijg je de kans om een ‘Poort van onmiddellijke Manifestatie’ binnen te lopen.

Het universum heeft zojuist een momentopname gemaakt van je gedachten, die zich per onmiddellijke gedachte manifesteren in het fysieke domein. Telkens als ik 11:11 in welke vorm dan ook zie, stop ik onmiddellijk en stem me af op het licht en de gedachte die geboren moet worden.

De periode van 11 november tot 11 januari wordt beschouwd als de heilige drie maanden. Alles bij elkaar is het een goddelijk decreet en een gelegenheid die zegt: let op hoe je je leven vormgeeft. Het roept Wakker worden, en word je ware licht. Elf-elf is het getal van Lichtmeesters. 11:11 is een gecodeerde lichtstructuur van Herinnering, het activeert de Lichtmeester die we altijd zijn geweest. Dit is een Biologische Ascensie, en 11:11 is de Ascensiepoort.  Wij stijgen en dalen voortdurend woord voor woord, gedachte voor gedachte. Ascensie komt voort uit elke ademhaling, elk woord en elke handeling.

De 11:11-Toegangspoort begint zijn galvanisatie op 11 november 2022 tot 11 januari 2023 en is een poort naar je hoogste potentieel als mens die goddelijke herinnering zoekt. Eén is een singulariteit binnen ‘al wat is’. Het ‘ene’ zoekt zichzelf via een spiegelachtige reflectie van de wereld eromheen. Deze deuropening biedt een mogelijkheid om alle beperkingen die je onbewust voor jezelf hebt vastgesteld te overstijgen. Eén op één naar de eenheid die diep in je wezen verborgen ligt.

Getallen en mensen gaan hand in hand. Vanaf het begin der tijden zijn we gedefinieerd door een getallenvergelijking, of het nu gaat om leeftijd, geboorte, gewicht of het aantal kamelen dat we in onze bruidsschat hebben, getallen zijn altijd onze stille partners geweest.  Tegenwoordig krijgt een kind bij zijn geboorte als eerste een nummer dat hem de rest van zijn leven zal volgen tot aan zijn dood, waarna hij een nieuw nummer krijgt om hem te definiëren.

De nummers op onze klokken vertellen ons wanneer we moeten gaan, wanneer we moeten stoppen, wanneer we koffie moeten drinken en wanneer we moeten slapen. Nummers zijn net zo goed een deel van ons als ons vlees. De getallen zijn optische downloading….de ogen zijn een verlengstuk van de hersenen en wanneer de ogen deze getallen zien en de codering in de hersenen wordt geactiveerd, stop je met piekeren en geniet je er gewoon van.

Het getal 11:11 werd in november 1991 naar de aarde gestuurd en volledig geactiveerd in november 1992, waardoor een levende numerieke handtekening ontstond. Een doorgang of poort naar je hoogste potentieel als mens die op zoek is naar goddelijke herinnering. Eén is een singulariteit in het ik, zoals de kleur wit is het gevuld met onzichtbaar potentieel. Het ‘één’ zoekt zichzelf via een spiegelreflectie. Deze deuropening biedt een mogelijkheid om alle beperkingen die je onbewust voor jezelf hebt vastgesteld te overstijgen. Ga een voor een voor een de ‘Eenheid van het Al’ binnen die diep in het centrum van je ziel in je oorspronkelijke cel verborgen ligt.

Gillian MecBeth Louthan

Vertaling: wakkeremensen.org

♥  ♥  ♥

Uw bijdrage ter ondersteuning van ons werk
is belangrijk en wordt door ons zeer gewaardeerd.

Wanneer u ons werk waardeert, overweeg dan
 ons te ondersteunen door middel van een vrijwillige donatie.
Meer informatie over het doneren kunt u HIER vinden.

In Liefde en Licht, Ine & Martien