NASA toont per ongeluk BEWIJS van grootschalige weermanipulatie in satellietbeelden / Zondag 17 september 2017

NASA toont per ongeluk BEWIJS van grootschalige weermanipulatie in satellietbeelden
Zondag 17 september 2017
(Stillness in the Storm Editor) Het volgende is een artikel dat we al eerder hebben gedeeld, maar met een ander perspectief op dezelfde informatie. Dit kan handig zijn om te delen met anderen die de weerbesturingswerkelijkheid, bekend als geoengineering, nog niet begrijpen.

door Ivan , 16 september 2017

Is dit een enorme samenzwering? Of is het mogelijk dat NASA echt met ons weer op Aarde speelt? Veel mensen zouden het waarschijnlijk eens zijn, dat we kijken naar een enorme samenzwering, terwijl anderen geloven dat het bewijs juist voor ons ligt. Dit jaar heeft het Caribische orkaanseizoen het ‘weer’ veranderd in een dominant onderwerp in de wereld. We zijn getuige geweest van katastrofale schade in het Caribisch gebied, waar  hele eilanden door de ongelooflijke kracht van de Moeder natuur werden weggeveegd. Maar is dit gewoon Moeder natuur, of is er nog iets anders? Al decennia lang hebben ‘samenzweringstheorieën’ over de weersomstandigheden zich over het internet verspreid, en geruchten van weer controle door de regering zijn nog nooit zo populair geweest.

Wat werd beschouwd als een onmogelijke prestatie, is vandaag de dag mogelijk dankzij de decennia lange Geoengieering inspanning die ons de mogelijkheid hebben gegeven om het weer te beheersen, een tweerichtingsstraat die onze planeet zowel kan vernietigen als helpen.
Klimaat engineering, algemeen bekend als Geoengieering, ook wel bekend als klimaatinterventie, is de doelbewuste en grootschalige interventie in het klimaatstelsel van de Aarde, met het doel om de ongunstige opwarming van de aarde te beïnvloeden.
Dus waar is dat BEWIJS? Waar kan ik met mijn eigen ogen zien dat ons weer daadwerkelijk wordt gemanipuleerd?
Nou, kijk zelf maar.
Gelegen net buiten de kust van Afrika. Het veranderen van het weer is een realiteit voor de mensheid geworden, maar het lijkt erop dat we het niet echt kunnen beheersen, wel dan?
 
Net buiten de kust van Australië tonen deze beelden hoe slecht het kan worden. De bovenstaande afbeelding, legt perfect uit wat Dane Wigington, die voor Wakeup-World schrijft, en Davide Wolfe beschrijven als “veel variaties van radiofrequentie wolk effecten”

Deze afbeeldingen tonen de kust van Californië. Misschien is het tijd om weermodificatieprojecten te stoppen voordat we het klimaat van de Aarde voorgoed verknoeien.
Buiten de westkust van Afrika. Zijn we in gevaar om de controle te verliezen?
Een andere foto van Afrika’s Westkust
 
Weer controle voor de kust van Spanje. We veranderen het weer, en het is niet ten goede van de menselijke bevolking.
Hier is een andere foto van de Afrikaanse kust.
 
Kustgebieden van Afrika zijn een Hotzone voor de weer geoengineering inspanningen hoewel ze door de mainstream media in de lucht worden aangeduid als niets meer dan het resultaat van “stof”, merkt Dane Wigington op die een fragment uit een Fox9 News artikel citeert:
“Op dit moment, veel van de Golf van Mexico en delen van het Caribisch gebied hebben iets warmere dan normale oceaan temperaturen die normaal gesproken zouden helpen bij de tropische ontwikkeling.
“Maar er is zoveel stof en droge lucht in de atmosfeer dat de stormen worden verstoord voordat ze zelfs beginnen.”
Dane geeft aan hoe radiofrequente transmissies wolkformaties kunnen veranderen, en dat is het gevolg van de “spuiten van toxische elektrisch geleidende zware metalen”. Doe nu een wilde gok en stel je alles voor wat we inademen.
 
Is HAARP echt verantwoordelijk voor weersveranderingen? In dit volgende beeld wijst Dane er duidelijk op hoe een raadselachtige set wolken in de buurt van een HAARP-station zich vormde, die uiteindelijk het unieke wolkpatronen genereerde.
Bekijk deze video:
 
Wat zijn jouw gedachten hierover?
Bron en verwijzing: David Wolfe-Wakeup-World-Fox9 News
Bron:
Vertaling: Martien