NASA Satellietbeelden laten Schokkend Bewijs zien van Klimaat Engineering – HAARP Golven / Vrijdag 11 november, 2016

NASA Satellietbeelden laten Schokkend Bewijs zien van Klimaat Engineering – HAARP Golven
Vrijdag 11 november, 2016


by Dane Wigington, October 5th 2016
 
 Zoals het spreekwoord zegt, een foto zegt meer dan duizend woorden. De foto’s hieronder werden genomen uit NASA-satelliet bronnen en ze zijn echt alarmerend. Deze beelden bieden schokkend en onweerlegbaar bewijs van het aanhoudende wereldwijde klimaat engineering / geoengineering / zonnestraling beheer aanval op onze planeet en de leven ondersteunende systemen. Zeer giftige zware metalen en chemische producten (die systematisch worden gespoten in onze atmosfeer vanuit straalvliegtuigen als onderdeel van de geo-engineering / SRM-programma’s) worden gemanipuleerd met extreem krachtige radiofrequente signalen. Deze signalen worden doorgegeven vanuit talloze locaties over de hele wereld vanuit verschillende soorten transmissie platforms (ionosfeer verwarmer installaties zoals HAARP, SBX radar, NEXRAD, etc.). De impact van de microgolf transmissies op wolkenformaties is diepgaand en zeer goed zichtbaar (square cloud formations are created under some scenarios). 
geoengineeringwatch-org-106
In de reeks van NASA-satelliet beelden hieronder, kunnen veel verschillen van radiofrequentie cloud effecten worden waargenomen. De mate waarin de aanhoudende klimaat engineering / klimaat / interventie / weer oorlogsvoering de atmosfeer van de Aarde en leven ondersteunende systemen verstoort is al meer dan katastrofischen gebeurt over de hele Aardbol.

Klik op een van onderstaande foto’s om te vergroten

geoengineeringwatch-org-104

West coast of Africa
geoengineeringwatch-org-103

Off of east coast of Australia
geoengineeringwatch-org-106

California coast
geoengineeringwatch-org-119

Off Africa’s west coast
geoengineeringwatch-org-105
South of Spain in the Alboran Sea
geoengineeringwatch-org-115

Off Africa’s west coast
geoengineeringwatch-org-116

South of Spain in the Alboran Sea
geoengineeringwatch-org-108

Off Africa’s west coast
geoengineeringwatch-org-117

Off Africa’s west coast
geoengineeringwatch-org-112

The northwest coast of Australia
geoengineeringwatch-org-109

Off Africa’s west coast

geoengineeringwatch-org-110
Off Africa’s west coast

geoengineeringwatch-org-111
Eastern Pacific ocean west of Baja California

geoengineeringwatch-org-123

The Southern Ocean near Antarctica

Orkaan onderdrukking / manipulatie is een aspect / agenda van de klimaat ingenieurs. 85% van de orkanen die invloed hebben op de VS vanuit Afrika. Lagedruk systemen migreren naar het westen, weg van de kust van Afrika. Een groot deel van klimaat engineering / interventie vindt plaats in deze regio, dus een aantal van de satelliet foto’s getoond in deze post zijn daar genomen. In de poging om de klimaat interventie activiteit te maskeren, wordt de cycloon onderdrukking die optreedt voor de kust van Afrika officieel toegeschreven aan “stof”. Natuurlijk is er geen erkenning van de aanhoudende klimaat techniek wreedheden. Onderstaande citaat is een uittreksel uit een FOX nieuwsartikel.

Op dit ogenblik zijn veel van de Golf van Mexico en Caribische gebieden iets warmer dan normale oceaan temperaturen die normaliter zouden helpen bij tropische ontwikkeling. Maar er is zoveel stof en droge lucht in de atmosfeer dat stormen verstikt raken voordat ze zelfs beginnen. 


geoengineeringwatch-org-120

Hoewel sommigen misschien opmerken dat cycloon onderdrukking gunstig is, heeft zo’n verstoring van de natuurlijke ritmes en systemen van de Aarde een lange lijst van katastrofisch benedenstroomse effecten. Uit beschikbare gegevens blijkt dat in andere scenario’s de klimaat ingenieurs eigenlijk cyclonen vermeerderen en sturen om hun eigen agenda te dienen. “Hurricane Matthew” is misschien een voorbeeld van het weer oorlogsvoering op een onvoorstelbare schaal. Is orkaan Matthew zwaar gemanipuleerd en aangestuurd door de klimaat ingenieurs? Het bewijs blijft zich opstapelen. Hieronder is een satellietfoto waarop duidelijk atmosferische ‘golven’ te zien zijn rondom orkaan Matthew. 


SpaceWeather.com heeft deze aangeduid als “de zwaartekracht golven”, maar is dat wat deze zichtbare ‘golven’ eigenlijk zijn? De satellietfoto’s reeds in dit bericht getoond onthullen zonder twijfel zware atmosferische manipulatie van extreem krachtige radiofrequentie / magnetron transmissies en atmosferische aërosolen. Deze transmissies laten een handtekening patroon achter op hoog niveau wolkenformaties die zijn verzadigd met elektrisch geleidende zware metalen nanodeeltjes die worden verspreid vanuit vliegtuigen als onderdeel van de lopende klimaat techniek waanzin.

78k
Laat de foto hierboven echt “gravitatiegolven” zien rond orkaan Matthew? Of laat het ons het signiture patroon van uiterst krachtige radiofrequentie / magnetron transmissies zien in interactie met vliegtuigen verspreide atmosferische aërosolen? Beide elementen zijn een belangrijk onderdeel van het klimaat en de storm manipulatie en besturing. Foto: SpaceWeather.com
De mondiale machtsstructuur heeft lang geleden de keuze gemaakt om onze planeet te onderwerpen (en het hele web van het leven dat het ondersteunt, met inbegrip van het menselijk ras) aan een onvoorstelbaar grote en vernietigende klimaat interventie / weer oorlogsvoering aanval. Dit besluit is genomen zonder medeweten of toestemming van de wereldwijde bevolking. Als we niets doen en de decimering van het klimaat techniek krankzinnigheid toestaan door te gaan, zullen zeer binnenkort de Aarde systemen die het leven ondersteunen onomkeerbaar en niet meer te herstellen zijn. Dit is geen speculatie, maar een wiskundige zekerheid. Help ons met de meest kritische strijd om de klimaat interventie/ weer oorlogsvoering aanval bloot te leggen en te stoppen, ieder van ons is nodig in deze strijd.
Mag vrij worden herdrukt, zolang de tekst ongewijzigd is, alle hyperlinks intact worden gelaten, en credits voor het artikel duidelijk worden gegeven aan geoengineeringwatch.orgen de auteur van het artikel met een hyperlink terug naar het oorspronkelijke verhaal.
Vertaling: wakkeremensen.blogspot.nl