Vrijheids Vlam Transmissie

Vrijheids Vlam Transmissie

12 januari 2021 door Tiara Kumara

Vrijheids Vlam
Transmissie

Laten we NU in Actie komen!

STREAM OR DOWNLOAD

Zegeningen Strijders van het Licht,

Deze tijdelijke transmissie geeft een enorme steun aan de tumultueuze gebeurtenissen die momenteel in de VS en in de rest van de wereld plaatsvinden.

Onze overwinning in het licht is echter verzekerd, er is een grote en wankele brug over te steken. Namens de Opgestegen Meester Saint Germain roept dit de lichtbrigade op om te helpen de nodige versterking te brengen in een zeer kritische overgang.

Help alstublieft met al jullie macht, met al jullie gebeden en aanroepingen voor de Goddelijke Interventie. Doe alstublieft voortdurend die oproepen, elke dag, om steun, bescherming, kracht en verlichting te brengen aan al diegenen die zo hard werken om de nodige balans en hervormingen op Aarde te brengen.

Deze maand is bijzonder kritisch voor ons lichtwerk. Doe deze transmissie zo snel mogelijk en gebruik het op elke manier die jullie als onderdeel van jullie missie geïnspireerd voelen.

Wij hebben de collectieve kracht om verandering te brengen. Wij zijn de verandering. Waar wij één gaan, gaan wij allemaal.

God zegene u en God zegene de mensheid.

Tiara Kumara

GA NAAR DETRANSMISSIE

Vertaling: Martien