Portal 2012: Een korte boodschap aan de oppervlaktebevolking

Portal 2012
Een korte boodschap aan de oppervlaktebevolking

Geplaatst: 21 aug 2020 03:26 PM PDT

De komende twee weken zullen enkele beslissende momenten bevatten die in grote mate zullen bepalen hoe de strijd tussen de positieve en negatieve tijdlijnen zal verlopen.

Hoewel het positieve eindresultaat verzekerd is, is dat niet de weg daarheen, en de Lichtkrachten vragen iedereen om de Flower of Life meditatie net zo vaak te doen als ze zich geleid voelen, vooral in de komende twee weken:

https://www.welovemassmeditation.com/2019/08/daily-flower-of-life-meditation.html

Ze vragen de mensen ook om het Flower of Life raster te visualiseren dat de planeet omvat en dat helpt om de situatie te harmoniseren:

Het visualiseren van de planeet Aarde en vooral het planetaire oppervlak dat volledig is ondergedompeld in roze Licht is ook nuttig.

Er zullen twee belangrijke momenten zijn waarop meer massale deelname aan de Flower of Life meditatie geadviseerd zou worden.

Het eerste is het moment van het Mars Saturnus vierkant dat op maandag 24 augustus om 18.19 uur GMT /is 19.19 uur Nederlandse tijd plaatsvindt. Een Flower of Life meditatie op dat moment zal helpen de gewelddadige energie in het planetaire energieveld, dat op dat moment zijn hoogtepunt zal bereiken, te verdrijven.

De tweede is het moment van het heliocentrische Eris Pluto vierkant dat op maandag 31 augustus om 12.00 uur GMT / is 13.00 uur Nederlandse tijd plaatsvindt. De Flower of Life meditatie op dat moment zal helpen bij het ondersteunen van de Lichtkracht vloten die betrokken zullen zijn bij kritieke operaties in het Zonnestelsel en in de sublunaire ruimte op dat moment.

Overwinning van het Licht!

Vertaling: Martien