Meditatie Lichtboost Het Duister In Het LICHT Zetten

Lieve mensen,

Iemand vertelde me te hebben vernomen, dat het duister woensdag om 12.00 uur opnieuw voor hun rituelen bijeen zou komen. 

Ik had het gevoel dat dit niet klopte en ik heb dit daarom gependeld. Ik kwam uit op dinsdag 12.00 uur. Dat lijkt me ook meer voor de hand liggend, want als ik het goed heb is het die dag om 1.54 uur volle maan. 

Ik wil voorstellen om het duister morgenmiddag een Lichtboost te geven d.m.v. een
MEDITATIE

Ik wil daarom aan hen die hier aan mee willen doen het volgende vragen:

Ga aanstaande dinsdag (21 september) om 12.00 uur in meditatie.

Maak een goede gronding, verbind je met Het Licht zoals je gewend bent om dit te doen en verbind je met alle personen die op dat moment mediteren.

Adem dan Het Licht in en uit als een bal van Licht midden in het Duister en vraag de bal van Licht om midden in het Duister te expanderen en dit te blijven doen tot het volledig is opgelost.

Vraag vervolgens het Duister naar de plaats te gaan waar het thuishoort en nooit meer op Aarde terug te keren, tenzij dit vanuit Onbaatzuchtige Liefde gebeurt.

Verbind je in geen geval met het Duister, maar stel alleen de vraag.

Richt je opnieuw tot Het Licht en bedank Het Licht voor zijn/haar aanwezigheid.

Eigenlijk maakt het niet uit, of het Duister al dan niet op dat tijdstip samenkomt. Wanneer wij met zijn allen op dat tijdstip ons met elkaar verbinden en tegelijk deze visualisatie doen, geven we in ieder geval een grote Licht-boost, waardoor datgene dat nog naar ons toe te komen heeft enigszins kan worden verzacht.

Dank jullie wel,

Marieke Kuppens