Maya Berichten Dagelijkse gids voor zelfbekrachtiging Dag 258 / Vrijdag 5 februari 2016

Maya Berichten
Dagelijkse gids voor zelfbekrachtiging
Dag 258

Vrijdag 5 februari 2016

Etznab 11  Kies Voor Liefde

Ik ben ETZNAB 11 (Witte Spiegel). Dit is mijn laatste bericht voor deze cyclus. Ik kan niet genoeg benadrukken hoe belangrijk het is voor jullie om jullie lichaam te zuiveren van giftige stoffen, om je geest te zuiveren van gedachten die niet gericht zijn op liefde en je omgeving, inclusief relaties, acties en gedragingen die alles behalve vriendelijk zijn te reinigen.
Weet dat binnenin jou altijd de mogelijkheid ligt om te kiezen wat het beste voor je is.
Er zijn veel tekenen die jou in staat stellen te weten wanneer je op het beste pad bent, wat leidt tot wat je kiest, of deze keuzes bewust of onbewust zijn. Deze omvatten een gevoel van alwetendheid, als alles gemakkelijk op zijn plek valt, lichtkracht (als de dingen lijken te gloeien), kippenvel, buitengewone gebeurtenissen, toevalligheden en synchroniciteiten, om er enkele te noemen.

Kies voor liefde in alle situaties. Als de liefde ver buiten je bereik lijkt te zijn, richt je dan op vriendelijkheid, voor jezelf en anderen.
Wees in vreugde.
Vraag advies aan anderen die hebben overwonnen waar jij mee worstelt.

Neem de tijd om te mediteren, verander je leven tot een van voortdurende gebed van dankzegging en dankbaarheid.
Zoek naar het positieve in alle dingen.
Doe wat vreugde brengt naar je hart en de passie verhoogt voor die dingen waar je van houd.
Het leven op aarde staat op het punt drastisch te veranderen. Velen van jullie voelen dit, sommige zijn gevuld met angst, terwijl anderen zijn gevuld met opwinding. De uitkomst die je ervaart zal worden beïnvloed door de manier waarop je je voelt op dit moment en het volgende.
Kies het gevoel van opwinding, in de wetenschap dat wat daarna komt mooier en magischer is dan jij je kunt voorstellen.
Wees bereid om jouw hoop en boodschappen van liefde met anderen, die bereid zijn om te luisteren, te delen. Houd voor degenen die nog niet klaar zijn, gewoon de liefde in je hart en weet dat het zal worden gevoeld op een niveau zij kunnen ontvangen.
Alles is goed. Niemand weet op welke dag of tijd de “Eind Tijden” zullen beginnen.
Het is niet nodig je zorgen te maken of je aandacht daarop te focussen, want dat is buiten jou controle. Echter, leven in het moment, het kiezen van vreugde, liefde en vrede is binnen jouw controle en is de sleutel tot het openen van de deur naar jouw ascensie.
Zie je in de volgende ronde!
Etznab 11
Vertaald: wakkeremensen.blogspot.nl