Maya Berichten Dagelijkse gids voor zelfbekrachtiging Dag 255 / Dinsdag 2 februari 2016

Maya Berichten
Dagelijkse gids voor zelfbekrachtiging
Dag 255

Dinsdag 2 februari 2016


Men 8  Tien Sleutels tot Ascentie
Ik ben Men 8 (Blauwe Adelaar).Dank voor jullie komst bij ons deze dag. Op dit moment, zouden we willen zeggen bedankt dat jullie er voor hebben gekozen om naar de Aarde te komen. Met deze keuze, hebben jullie besloten om veel dingen te doen, terwijl jullie hier zijn.

Degenen van jullie die deze woorden lezen hebben het Pad van Verlichting gekozen. In zekere zin, zijn jullie al perfect en zuiver, maar in een ander opzicht, is er veel dat jullie willen ervaren, dus hebben jullie jezelf tijdelijk afgescheiden van de Bron.

Weet dat je niet echt bent afgescheiden, want binnenin jou woont de Eenheid van de Bron. Je hebt voor individuatie gekozen, maar slechts voor een tijd. In het Aardse Rijk, werd besloten dat dit gevoel van scheiding zou mogen bestaan​​. Hoewel niemand er bewust voor gekozen heeft zich afgescheiden te voelen, is het toegestaan te gebeuren als jullie keuzes maken in jullie evolutie als ras.

Velen van jullie voelen dat de tijd zijn einde nadert en jullie zijn jezelf dus voorwaarts aan het voortbewegen met een snelheid die nog nooit is geregistreerd in de geschiedenis van het universum. Er is veel interesse van jullie sterrenbroeders als ze kijken naar de zich ontvouwende gebeurtenissen op aarde en in jullie zelf.


Om zo goed mogelijk jullie succes te garanderen in deze inspanningen, terwijl belichaamd in menselijke vorm, overweeg het volgende.

Rust als je moe bent.

Eet voedsel dat zo dicht mogelijk bij hun natuurlijke staat als mogelijk is.

Wees lief voor jezelf en anderen.

Lach vaak.

Geniet van het leven.

Kies een baan die je vreugde geeft.

Wees respectvol ten aanzien van de overtuigingen van anderen.

Besteden veel aandacht aan je eigen overtuigingen.

Bid vaak.

Voel dankbaarheid in elk moment.

Dit zijn de tien belangrijkste ingrediënten in je ascensieproces. Ontwikkel je dagelijkse routines om hen heen en zie hoe je leven zich voor je ontvouwt zo mooi als de opening van de lotusbloem.

Selamet! MEN 8

Vertaald: wakkeremensen.blogspot.nl