Maya Berichten Dagelijkse gids voor zelfbekrachtiging Dag 251 / Donderdag 28 januari 2016

Maya Berichten
Dagelijkse gids voor zelfbekrachtiging
Dag 251

Donderdag 28 januari 2016

Chuen 4  Schakel Jouw Hart Licht Aan


Groeten dierbare, ik ben CHUEN 4 (Blauwe Aap).
Terwijl we aan het einde komen van de Tzolkin cyclus, hopen wij dat jullie zullen doorgaan als de nieuwe cyclus begint. Ga bij elke cyclus, dieper in jezelf, en heb de moed om de pijnen onder ogen te komen die blokkades hebben gecreëerd om rechtstreeks energie te ontvangen van de Bron.

Het is het gevoel alsof je afgescheiden bent van God wanneer je lage energie emoties zoals woede, angst, depressie en verwaarlozing ervaart. Wanneer je jezelf voelt uitglijden  uit vreugde of vrede, neem dan de tijd om naar binnen te gaan. Adem en ontspan, totdat je jezelf weer gecentreerd voelt.

Er zijn vele manieren om je bewust te verbinden met de Bron. Hoewel je nooit echt losgekoppeld was, emoties van lage densiteit maken dat het voelt alsof je dat bent. Probeer een verscheidenheid van methoden totdat je er een vindt die jou direct kan herverbinden, en jou eraan herinnert dat je een schitterend, Spiritual wezen bent die een korte periode van de mensheid op Aarde ervaart.

Een manier om verbinding te maken is om stil te worden. Focus op de dingen die je gelukkig doen voelen. Haal gevoelens van dankbaarheid naar boven, terwijl je je focust op je zegeningen. Als een negatieve gedachte je geest binnenkomt, wijs het af en kies een ander dat je vreugde brengt. Het is door middel van dankbaarheid dat de liefde wordt uitgedrukt. Als de liefde wordt uitgedrukt, is de deur naar het ontvangen van liefde geopend en kan een toevloed van hoog niveau energieën je Wezen doordringen.


Mediteer dagelijks, al is het maar voor 10 minuten. Kies ervoor iemand te worden die actief mediteert, gefocust op wat vreugdevolle is, liefdevol en vredig in elk moment van je leven. Er zijn vele Avatars die op aarde lopen die dit niveau van bestaan ​​hebben bereikt. Ze zwoegen niet langer zwoegen voor werk dat ze ooit hebben veracht. Ze zijn in uitstekende gezondheid, en kiezen alleen voor voedsel dat het welzijn van hun lichaam verhoogt. Ze staan toe dat alle andere wezens doen wat ze kiezen, ze grijpen alleen in als ze worden opgeroepen om dat te doen. Ze hebben het niveau van begrip dat alles goed is. Wat er ook gebeurt om hen heen, ze hebben het vermogen om zich te concentreren op de schoonheid van elke ervaring.

Oefen elk moment leef het leven van een Avatar totdat je er zelf een wordt. Ieder van jullie heeft de mogelijkheid om dat te doen. Echter, velen zijn geblokkeerd als gevolg van oude overtuigingen en gedragingen. Kijk elke dag diep in jezelf, en heb de moed om de schaduwen binnenin je onder ogen te komen. Schijn je licht op hen door te accepteren wat er gebeurt en alle laag niveau energieën in verband met hen los te laten.

Wanneer jullie een lichtschakelaar inschakelen, wordt de duisternis geëlimineerd. Wanneer jullie het licht uitschakelen, komt de duisternis terug. Het is hetzelfde in jullie elektrisch systeem. Jullie kunnen niet op hetzelfde moment het donker en licht hebben. Jullie circuit is ontworpen om licht door elke cel in je lichaam te laten stromen. Wanneer jullie je richten op de duisternis in jezelf en anderen, trekken jullie meer van die energie aan.

Als jullie een leven vol liefde en vreugde willen hebben, plaats je aandacht dan elk moment op. Elk moment dat jullie je aandacht richten op de schaduwen, zullen jullie meer van hen naar jullie toetrekken. Om deze reden is het noodzakelijk om de gebieden te vinden die jullie circuits blokkeren en om de nodige acties te ondernemen om de verlichting weer in te schakelen.

Neem de tijd om naar binnen te gaan vandaag en zegen jouw schaduwen. Laat de donkere schaduwen los die jou niet langer dienen. Zet uw hartlicht aan en ga weer genieten van elk moment met een hart vervuld van liefde en dankbaarheid. Niet alleen zal dit jou leven veranderen, maar je zult ook alle andere zielen in het universum beïnvloeden, want we zijn allemaal met elkaar verbonden.

Vrede zij met u! Chuen 4

Vertaald: wakkeremensen.blogspot.nl