Maya Berichten Dagelijkse gids voor zelfbekrachtiging Dag 248 / Maandag 25 januari 2016

Maya Berichten
Dagelijkse gids voor zelfbekrachtiging
Dag 248

Maandag 25 januari 2016

Lamat 1  Bagage Controle

Groeten, en begroetingen, ik ben LAMAT 1 ( Gele Ster)  

We zijn zeer dankbaar voor dit moment om bij jullie te zijn. Ieder van ons is blij dat jullie de tijd nemen om naar binnen te gaan en de bagage opruimt die jullie overbelast en neergedrukt heeft gehouden. Hoe kan men zo gemakkelijk gebukt gaan in dit rijk? Negatieve overtuigingen zijn als magneten, en brengen hen tot meer negatieve gedachten en overtuigingen. Weet dat wanneer we zeggen “negatief” wij niet te oordelen over het woord, maar een poging doen om verbinding met jullie te maken in woorden die jullie zullen begrijpen. Deze negatieve gedachtevormen kleven op elkaar, en creëren een hele massa van verstrengelde energieën die uitsteken, als antennes, naar het universum, zeggende: “Hier ben ik, kom bij mij!” Zodra men begint de aard van gedachtevormen te begrijpen en hoe ze zich manifesteren in fysieke werkelijkheid, kan men beginnen met de verstrengelde puinhoop te ontrafelen, een laag per keer totdat deze volledig is opgelost.


Net als elke leegte op aarde, nadat er iets is verwijderd, probeert iets anders de leegte te vullen. Derhalve is het belangrijk om het gat van de ongewenste gedachtevormen met die van aantrekkelijker zijn te vullen. Gedachtevormen creëren werkelijkheid, dus kies degene die jullie zullen leiden tot de uitkomst je wenst. Als je een gedachte hebt die verontrustend of ongewenst is voor jou, denk onmiddellijk opnieuw door te kiezen voor gedachten die je zullen leiden in de richting van de door jou gekozen bestemming.

Lage dichtheid gedachtevormen trillen op een lagere snelheid. Deze langzame snelheid maakt het mogelijk om met fysische materie te verkeren. Op deze manier worden ziekten geboren.


Hogere frequentie trillingen die door het lichaam lopen, verzenden vonken van licht en liefde als het er door stroomt. Op deze wijze, wanneer jullie deze lagere gedachtevormen uitwisselen met degenen van een hogere frequentie, zoals liefde en vrede, verlichten jullie in wezen jullie lading. Jullie zullen door jullie dag heen vliegen met minder gewicht wat jullie laag houd.

Als jullie energie trillingspatronen verhogen, zullen jullie tot jullie soortgelijke situaties en mensen naderen. Je zult merken dat veel dingen die je voorheen deed niet langer aantrekkelijk voor je zijn. Je zult jouw relaties leuker en volwassener vinden, en dat je minder tijd door zult doorbrengen met mensen die trillen op lagere dichtheden. Jou belangen in recreatie, werk, waar je woont en wat je doet zal beginnen te veranderen als je de hogere vibraties opzoekt.
Je zal ook beginnen veranderingen in je keuze van voeding en de wijze van leven op te merken. 

Dingen die je ooit gevangen hielden zullen wegvallen als je leert om je keuzevrijheid en methoden van ontspanning te oefenen. Het leven zal een nieuwe betekenis nemen als je de ideeën en overtuigingen loslaat die je tijd en energie consumeren. Je passies zullen bloeien als je jouw hernieuwde energie neemt en kanaliseert in dingen die je vreugde en plezier brengen.

Je zult beginnen te begrijpen dat je een bent met het universum en al haar inwoners. Zodra deze realiteit zinkt in het geheugen van je cellen, zul je geduld en acceptatie leren van alle dingen. Jullie zullen je niet langer zorgen hoeven te maken over de “wat als” van de toekomstige mogelijkheden van negatieve gebeurtenissen. Jullie zullen meer van je energie richten op het “wat als” van de toekomstige mogelijkheden van positieve gebeurtenissen.

Al deze mogelijkheden beginnen op dit moment. Wat is het dat je wenst? Welke stappen kunt je nemen op dit moment om je in de richting van het gewenste doel te leiden? Hoe kunt u deze doelen verkrijgen? Begin met jouw pad te bewandelen, waarbij je de zijpaden naar wens neemt, altijd terugkerend naar het hoofdpad zodra je de vaardigheden hebt verworven en de zijpaden hebt ervaren die je aangeboden zijn.

Maak jezelf geen zorgen om de “wat alsen” die je energieveld inkrimpen. Focus alleen op de “wat alsen” die je in staat stellen om uit te breiden. Het is jouw tijd om te vliegen. Geniet van het leven met volle teugen. Wees vriendelijk en respectvol naar jezelf en anderen. Weet dat je lot in jouw handen ligt. Er zijn velen van ons aan de andere kant die elke kans om te helpen verwelkomen als je keuzes maakt die je lasten verlichten. Kom met ons mee en vliegt door de eeuwigheid als we steeds dichter bij de manier van leven zoals de Bron bedoeld heeft, met pure liefde voor iedereen.

Selamet! Lamat 1

Vertaald: wakkeremensen.blogspot.nl