Maya Berichten DAGELIJKSE GIDS VOOR ZELFBEKRACHTIGING DAG 246

Maya Berichten
DAGELIJKSE GIDS VOOR ZELFBEKRACHTIGING
MAYA BERICHT  DAG 246
Cimi 12 Jullie toekomst begint Nu
Groeten! Ik ben CIMI 12, (Witte Wereldoverbrugger). 
We zijn verheugd dat wij deze tijd hebben om met jullie te delen. Dank je wel voor het overwegen van onze woorden en de integratie van degenen die resoneren met jullie. Op aarde is er veel licht en verhoging van de geluidsfrequenties als meerdere van jullie zich afstemmen op jullie spirituele natuur en jullie vermogen tot liefde verbeteren. Als rimpelingen die voorwaarts gaan wanneer er een steen wordt gegooid in een vijver, zo straalt de frequentie van liefde van jullie af. Liefde is een energie trilling die geen grenzen kent. Het blijft zich uitbreiden van jullie gedurende de hele schepping.
Dit is hoe God in staat is om een ieder van jullie lief te hebben. Het is door de vibratie van liefde die in een oogwenk door de hele schepping reist die het voor iedereen mogelijk maakt in voortdurend contact te zijn met de Bron. Donkere gedachten kleven samen, als een kleverig stof naar andere duistere gedachtevormen, in tegenstelling tot de vrij stromende essentie die gedachten van liefde uitstralen.

Wanneer men zijn geest en de dagelijkse activiteiten vult met een lage energie gedachten van angst, woede en haat, zal hun energieveld instorten, waardoor er heel weinig voorwaartse beweging zal worden toegestaan. Deze gedachtevormen blijven steken binnen iemands energieveld, en reizen niet ver van het menselijk lichaam. Mensen die in deze gemoedstoestand leven trekken anderen met dezelfde gedachten naar zich toe. Dit is de wet van aantrekking in werking.

Je zult merken dat mensen die veel tijd besteden aan het stilstaan bij negatieve gedachten over het algemeen een groter risico lopen op ziekten, eenzaamheid, depressie en een groot aantal ziekten. Om een ziekte te genezen, moet men eerst zijn gedachtevormen controleren. Heb je ooit geprobeerd om iemand te helpen door hen iets voor te stellen waarna zij het advies verwerpen ? Niemand kan jouw advies ontvangen, tenzij ze bereid zijn om erover na te denken en er dan voor te kiezen om het in hun overtuiging te integreren.
Nogmaals, benadrukken wij het belang van overtuigingen. Als je problemen hebt met je hart, is het waarschijnlijk dat je overtuigingen hebt die vele jaren teruggaan en verbonden zijn met gedachten zoals: “Ik had een geliefde die mijn hart brak. Mijn hart ligt niet in mijn werk. “Misschien heb je de stroom van liefde geblokkeerd als gevolg van wonden uit het verleden, hetgeen van invloed is op de stroom van bloeddoorvoer van je hart.
Elke negatieve gedachte die jullie koesteren beïnvloed jullie fysieke lichaam en zal leiden tot ziekte, als hier geen zorg aan besteed wordt. Deze donkere plak van energie blokkeert de stroom van liefde in je lichaam. Niet alleen zullen jullie ziekte creëren in jullie fysieke vorm, jullie zullen ook de circulatie verbreken in jullie Spirituele stroming. Dit is de reden waarom veel mensen zo bekrompen zijn als het gaat om geestelijke gesprekken die niet voldoen aan het patroon dat ze als waar hebben aanvaard. Deze gesloten geestestoestand heeft ook invloed op iemands vermogen om zuiver af te stemmen op God de Bron en iemands Hoger Zelf en de Engelen Gidsen.
Mentaal gezien degene met een afgesloten geest precies dat, de deuren worden gesloten om iets nieuws te leren gerelateerd aan het onderwerp dat ze weigeren aan te nemen . Dit zal leiden tot hoofdpijn, migraine, hersentumoren, aneurysma’s en dergelijke. Door het blokkeren van de energetische doorstroming, is de fysieke stroom ook beïnvloed. Oosterse geneeskunde is zich hiervan al eeuwen bewust . De effecten zijn duidelijk aangetoond door de effectiviteit van acupunctuur naalden die blokkades van meridianen van het lichaam vrijgeven. Als men ervoor kiest om negatieve gedachtevormen op zijn plaats te houden, zullen ze doorgaan met energetische blokkades op te bouwen, die ravage aanrichten op het lichaam.
Ieder van jullie is getuige geweest van de emotionele resultaten van jezelf en anderen die hebben vastgehouden aan negatieve gedachten van vrees, angst, wantrouwen, etc. Wanneer een overtuiging is vastgesteld, zullen alle andere overtuigingen die volgen gebouwd worden op dat fundament. We hebben hier eerder over gesproken en zullen niets anders doen dan het herhalen om jullie er aan te herinneren dat jullie gedachtevormen brandstof is voor jullie emoties.
Doe alles wat in jullie vermogen ligt om, ongeacht welke situatie zich voordoet neutraal te blijven. Meditatie, gebed en stille tijd zijn nodig op een regelmatige basis, om een gevoel van evenwicht en harmonie te behouden. Als jullie onze woorden door het jaar heen bestudeert, krijgen jullie veel gereedschappen en suggesties over manieren om dit te doen. Jullie gedachten en overtuigingen zijn het fundament van jullie algehele fysieke, mentale, emotionele en spirituele staat van Zijn.
Besteed elk moment, aandacht aan je gedachten. Als ze je niet ondersteunen, vernietigen ze je. Doe alles wat je kunt om je gedachten te veranderen naar hogere frequenties, waardoor gezondheid en balans gecreëerd wordt. Betrap je jezelf erop wanneer je op het punt staat iets te doen dat ervoor zorgt dat je energie-niveau daalt. Dit geldt ook voor je gedachten, woorden, handelingen, voedsel dat je binnenkrijgt, plaatsen die je bezoekt, mensen waar je mee in gemeenschap bent, je werkplek, de keuze van recreatie en alles wat je zegt en doet.
Het huidige moment is het begin van je toekomst. Kies verstandig hoe jij dit moment doorbrengt. Ooops, daar gaat weer een ander moment! Hoe ga jij dit moment besteden? Leef in het heden en geniet van de gave van het leven!
Selamet! Cimi 12
Vertaald: wakkeremensen.blogspot.nl