Maya Berichten Dagelijkse gids voor zelfbekrachtiging Dag 245 / Woensdag 20 januari 2016

Maya Berichten
Dagelijkse gids voor zelfbekrachtiging
Dag 245

Woensdag 20 januari 2016

Chicchan 11  Verlichting

Groeten, dierbare. Ik ben CHICCHAN 11 (Rode Slang) Nogmaals willen wij jullie bedanken voor de tijd en moeite die jullie nemen om het beste te worden wat jullie kunnen zijn. Hoe dichter een ieder van jullie in eenheid met elkaar komt, hoe eerder de planeet in staat zal zijn om haar ascentie proces te voltooien. Het is onze hoop dat iedereen  ervoor zal kiezen om naar het licht te komen, en afstand te doen van hun behoefte om anderen te controleren en om zichzelf toe laten om de liefde van de Bron te accepteren. We weten dat er in het volledige spectrum, niet zoiets is als de duisternis, maar dat het in jullie rijk van geloof bestaat, alsof het echt was, waardoor het zo is. Binnenin jullie ligt de mogelijkheid om jezelf te veranderen. Dit kun je bereiken door te accepteren dat je leven een illusie is. Hoewel het lijkt heel echt, is een leven op Aarde slechts een knipper van een oog. Als jullie doorgaat met negatief denken en gedrag gebouwd op angst en onjuiste overtuigingen los te laten, zullen jullie dit beter gaan begrijpen. Tot dan, geloof dat alles binnen jullie macht ligt om jezelf te vormen tot de persoon die jullie kiezen.

Er is niemand die jou gedachten kan veranderen, hoewel ze kunnen proberen om dit te doen, wanneer zij hun geloof delen met jou. Tenzij je je in een gevangenis milieu bevindt, is er niemand die je kan dwingen waar te gaan, wanneer arriveert, wat je moet zeggen, etc. Al deze keuzes zijn van jou. We moedigen jullie aan om oude huiden van wantrouwen, onvrede, machteloosheid, vergelijkingen en alle dingen die ervoor zorgen dat je het gevoel hebt afgescheiden te zijn van anderen en De Bron, af te werpen. Dit zijn allemaal illusies, een deel van het spel waar jullie in betrokken zijn. Op elk moment kunnen jullie je bewust verbinden met de Bron. Jullie zijn altijd omringd door Engelen Wezens die wachten op jullie verzoeken om hulp om jullie wensen te vervullen. Niets kan of zal interfereren met jullie keuzes. 

We kunnen alleen bemiddelen als jullie ons daarom verzoeken doen we dat. Als jullie doorgaan met gedachten te hebben van: “Wee mij, alles wat ik ooit heb is pech.” Weet dan dat dit een keuze is en inderdaad, creëren jullie zelf deze werkelijkheid. We kunnen alleen maar helpen bij die dingen waarvan wij weten dat jullie gepassioneerd over zijn. Dus, als jullie voortdurend gedachten uitstralen en gevoelens van gezondheid, schoonheid en geluk, kunnen we jullie naar deze dingen leiden door intuïtie, gedachten en synchroniciteiten. Jullie moet kiezen en geloven welke koers jullie wensen te nemen.


Wees duidelijk over wat je wilt ervaren en hoe je het wenst te ervaren. Laat het ons weten door jullie je verzoeken aan ons duidelijk te maken. Daden spreken luider dan woorden. Wanneer je emoties overeenkomen met je daden en woorden, kunnen we helpen bij het creëren van jouw visie. Wees bewust van wat je denkt en voelt als je probeert om gedrag te veranderen. Hou je gedachten positief, verval niet in oude patronen van: “Wee mij; Ik moet dit of dat doen. “Ben blij met elke keuze die je maakt, bij het kiezen van alleen die dingen die je wilt ervaren. 

Wanneer gedrag veranderd moeten worden, wees dankbaar voor elke stap die je neemt, hoe angstig of uitdagend dat ook mag zijn. Blijf in het moment, met dankbaarheid, en je zult zien dat gedrag met weinig inspanning veranderd kan worden.

Je bewust zijn van wat je zegt en doet is verhelderend. Dingen veranderen die jou niet langer dienen is verlichting.

Licht op en ervaar het leven ten volle! Jullie hebben alles wat je nodig hebt binnenin je om de huiden van manipulatie en negativiteit af te werpen. Wikkel jezelf in je nieuwe huid, elk deel van je nieuwe zelf liefhebbend. Deel wat je leert met anderen, hen de hoop gevend dat ook zij, hun gedragingen die hen in een staat van afscheiding houden af kunnen werpen. Onthoud altijd dat jullie volledig verbonden zijn met de Bron, die niet door een koord, maar binnen elke cel van je lichaam. Je bent een deel van God, niet alleen een zoon van God. Binnen elk onderdeel van je fysieke Wezen en energieveld is het holografische beeld van de Ene. Dit verweeft je met alle anderen, want ook zij zijn een deel van God. Dit is de Eenheid waarvan wij spreken. Jullie zijn niet alleen broeders en zusters, jullie zijn je broeder, jullie zijn je zuster, jullie zijn de bomen, jullie zijn de vogels.

Overdenk deze woorden tot jullie de betekenis ervan volledig begrijpen.

Selamet! Chicchan 11

Vertaald: wakkeremensen.blogspot.nl