Maya Berichten Dagelijkse gids voor zelfbekrachtiging Dag 243 / Maandag 18 januari 2016

Maya Berichten
Dagelijkse gids voor zelfbekrachtiging
Dag 243

Maandag 18 januari 2016


Akbal 9  Verbinding met de Bron

Groeten dierbare, Ik ben AKBAL 9 (Blauwe Nacht).  Opnieuw, zijn wij dankbaar voor deze tijd met elkaar. Binnenkort zal deze cyclus van het jaar eindigen, en een nieuwe cyclus beginnen om dieper te gaan. Het is onze hoop dat jullie voor de rest van jullie tijd op Aarde onze berichten zullen blijven bestuderen, en steeds verder gaan om binnenin de geaccumuleerde angsten en negatieve gedachtevormen los te laten.
Wij hopen dat jullie ervoor kiezen om binnenin verder te gaan om je te verbinden met God de Bron en Al Dat Is. Als jullie blokkades zuiveren van de elektrische circuits in je lichaam, zal dat jullie vermogen om af te stemmen op God de Bron, je Hoger Zelf en Spirituele Gidsen verhogen.
Weet dat jij elk moment in jouw leven, achter het stuur zit. Je hebt de vrije wil om de emoties en gebeurtenissen te kiezen die je wenst te ervaren. Hoewel jullie enigszins worden belemmerd als gevolg van de regels van jullie universum en interacties met andere wezens, kiezen jullie nog steeds hoe jullie op elke situatie reageren.

Wij raden jullie aan vol overgave te werken om jullie vermogen te verhogen door alle wezens en ervaringen onvoorwaardelijk lief te hebben, zonder enige vorm van oordeel. Sta allen toe ​​te zijn. Net zoals jullie verlangend zijn naar de mogelijkheid om jullie vrije wil uit te drukken en te doen waar jullie voor kiezen, en anderen dezelfde vrijheid toe te staan.

Wees voorzichtig en beoordeel niet de keuzes van anderen, want je weet niet de volledige redenering achter hun keuzes en de groei die kan optreden tussen deze partijen. Voor jezelf, als je voor liefde, vrede en vreugde kiest in elke situatie, zal je lichaam vibrationeel verhogen en je ervaringen zullen zich nu op manieren manifesteren die jullie verstand te boven gaan.
We moedigen jullie aan om een emotie of een situatie te kiezen die je naar het licht wilt brengen. Kies een van de methoden die we hebben voorgesteld of een andere die je verkiest en ga naar binnen. Verbind je met God de Bron, je Hoger Zelf en Spirituele Gidsen, met de vraag om wijsheid om te kiezen wat voor jou hoogste goed is en voor het hoogste goed van alle betrokkenen op een gracieuze manier.

Trek de negatieve gedachtevormen eruit die ongewenste overtuigingen op zijn plaats hebben gelijmd. Vervang ze door gedachten van liefde, vrede en vreugde. Geef dankbaarheid voor ervaringen uit het verleden en voor alle zegeningen die u ontvangt op dit moment. Laat de pijn en angst van vroeger los en laat de zorgen voor morgen los . Trek jezelf in elk moment, dankbaar voor elke ervaring op Aarde.
Je hoeft niet buiten jezelf te zoeken naar geluk of iets dat van vreugde is, want God woont in je en jij bent een deel van deze Bron. Je bent altijd verbonden, samen verankerd voor altijd. Vergeet dit nooit. Breek vrij van gedachten van afscheiding. Je bent nooit alleen, alleen is er soms een gebrek aan herinnering . Verbind elke moment met dankbaarheid en de wens om de verbinding en de heiligheid te herinneren die jij bent.
Gaat heen vandaag in vreugde, zegen alles wat je tegenkomt, ondergedompeld in de stralen van de liefde van alle Wezens die in staat zijn om het zelfde te versturen naar jou, want wij zijn velen!
Selamet! Akbal 9
Vertaald: wakkeremensen.blogspot.nl