Maya Berichten Dagelijkse gids voor zelfbekrachtiging Dag 242 / Zondag 17 januari 2016

Maya Berichten
Dagelijkse gids voor zelfbekrachtiging
Dag 242

Zondag 17 januari 2016

IK 8  Spiertest Voor Twee Personen

Ik ben IK 8 (Witte Wind). Bedankt dat jullie opnieuw bij ons zijn vandaag. Door te komen opdagen, verklaren jullie dat jullie op zoek zijn en er klaar voor zijn om veranderingen in jullie leven te maken. Door deze veranderingen te maken, laten jullie zien dat jullie de moed hebben om je angsten onder ogen te zien en door hen heen te drukken. Weet dat er aan de andere kant van elke angst vrijheid is. Als je in de spiegel kijkt en ziet wat er binnenin jezelf is, zul je beter in staat zijn je werk te doen om je uiterlijke image uit te beelden naar anderen.
Velen hebben het pad voor jullie gebaand om te volgen. Er zijn talloze boeken, video’s en cd’s beschikbaar om je te helpen op je pad. Soms kan het overweldigend zijn om te weten welke informatie het beste voor je is. De makkelijkste manier is om je intuïtie te volgen en synchroniciteiten op te merken. Als je nog niet hebt geleerd hoe je duidelijk kunt communiceren met je Hoger Zelf, zijn er een aantal methoden die je kunt gebruiken om te helpen onderscheid te maken welke informatie het beste is voor jou.

Een betrouwbare methode wordt “spiertesten.” genoemd. Een nauwkeurige methode omvat jou met een andere persoon. Alles heeft een energieveld om zich heen. Dit veld interageert met jouw energieveld In de onmiddellijke nabijheid. Wanneer je een object naast jouw hart houdt, zal de energie die het uitstraalt reageren met de energie van je hart, lichaam en chakra’s. De spiertest bepaalt welke energievelden jouw energie veld versterken of verzwakken.

  
Plaats de arm van jouw dominante hand recht vanuit de zijkant van je lichaam. Maak een ontspannen vuist met deze hand. Houdt met je niet-dominante hand, een voorwerp (boek, medicijn, kruid) naast je hart. De andere persoon gebruikt twee vingers en met een zachte druk op de top van de pols van de uitgestrekte arm, probeert hij je arm naar beneden te duwen. Tegelijkertijd, probeer je de druk te weerstaan ​​door te proberen de arm gestrekt te houden.
Als de energie van het object je energie veld versterkt, zal je arm gestrekt blijven, zelfs terwijl de tester jouw pols naar beneden duwt. Omgekeerd, als het energieveld van het object je energieveld verzwakt, zullen de spieren in je arm worden verzwakt en je arm zal gemakkelijk naar beneden kunnen worden geduwd met de druk van twee van de andere vingers.
Met behulp van deze methode kunt je er achter komen welke boeken, voedsel, medicijnen, sieraden, kruiden, kleding, cd’s of wat dan ook, jouw energieveld versterkt of verzwakt. Er zijn andere methoden van wichelroede lopen, zoals het gebruik van pendels en roeden (zie Dag 190) en kinesiologie (zie Dag 191) die ook nuttig kunnen zijn. Het doel is om je blokkades en innerlijke circuits te zuiveren zodat je gewoon weet wat op elk moment het beste voor jou is.
Ga vooruit vandaag en beoefen de vaardigheden die jou leiden in de richting van een helderder pad, vrij van obstakels. Geniet van elke stap en ben dankbaar voor elke ervaring die op je pad komt!
Tot de volgende cyclus, Selamet! iK 8

Vertaald: wakkeremensen.blogspot.nl