Maya Berichten Dagelijkse gids voor Zelfbekrachtiging Dag 235 / Zondag 10 januari 2016

Maya Berichten
Dagelijkse gids voor Zelfbekrachtiging
Dag 235

Zondag 10 januari 2016

Men 1  Heb Vreugde in Elk Moment

Groeten,Ik ben Men 1 (Blauwe Adelaar) en vandaag zouden we graag beginnen met jullie te bedanken dat jullie gekomen zijn. We weten dat een ieder van jullie een heel druk leven heeft, en doet wat belangrijk is en wat niet belangrijk is. Het belangrijkste is dat jullie plezier vinden  in alles wat jullie doen. We beginnen dit bericht met een wens voor jullie om vreugde te vinden in elk moment (in-vreugdevolle-momenten).
Als je wakker wordt in de ochtend, voel dankbaarheid voor alles in je leven; Dit zal je vreugde brengen. Wanneer jullie opstaan ​​en overgaan op uw ochtendroutine, ben dan dankbaar voor alles met inbegrip van je tandenborstel, water, handdoek, voedsel, dranken en scheermes. Als jullie je voor bereiden om te gaan beginnen met jullie dagelijkse taken, ben je dan bewust van alles wat je aanraakt: je auto, telefoon, lichtschakelaar, sleutels, etc. Alles wat je gebruikt is aangeraakt door anderen; stuur ook zegeningen naar elk van deze mensen.

Voel vreugde in alles wat je doet: afwassen, luiers verschonen, het repareren van dingen en jullie werk, ongeacht hoe alledaags. Wees dankbaar dat jullie het vermogen en de vaardigheden hebben om deze dingen te doen.

Besteed aandacht aan je lichaam,  laat zien dat je dankbaar bent door het te voeden met  voedzame voedingsmiddelen en veel vers water. Houd zijn temperatuur gematigd met de juiste kleding. Rust als dat nodig is. Voel de vreugde in de vrijheid die je hebt om je ledematen te bewegen of te lachen naar een ander. Dank je innerlijke Zelf voor het begeleiden op je pad. Wees dankbaar naar God dat Hij jouw toestaat de gelegenheid te hebben om op Aarde te zijn in deze tijd. Dank je Spirituele Gidsen voor hun hulp.
Wandel in de natuur, geniet van de schoonheid en de overvloed van alles. Stuur liefde naar de vogels, katten, honden, eekhoorns, alle dieren die je tegenkomt. Wees dankbaar voor de wespen, bijen, kolibries en andere bestuivers die de voedselproductie mogelijk maken.
Wanneer jullie rusten in de avond, wees dankbaar voor drukpersen en degenen die het mogelijk maken voor jullie om van kranten, tijdschriften en boeken te genieten. Wees dankbaar dat je een bed hebt om in te slapen, dekens om je warm te houden en een dak boven je hoofd hebt.
Hebben jullie ooit de tijd genomen om je te realiseren hoeveel mensen zijn betrokken bij zoiets simpels als een t-shirt maken? Het idee begint met een ontwerper, dan de katoenboeren, degenen die de tractoren maken, de oliebronnen die de brandstof produceren om de trekkers te laten draaien, zij die het katoen verven en in garen spinnen, de kleermakers en gebouwen om het shirt te naaien en te fabriceren, de kopers, de winkeliers en degenen die hun winkels bouwden, de vrachtwagenchauffeurs en degenen die betrokken zijn in de auto-industrie, etc.
Hoeveel moet je als vanzelfsprekend beschouwen als je een enkel t-shirt gaat kopen?
Vreugde is een houding. Het is een keuze die men ieder moment maakt. De sleutel tot vreugde is dankbaarheid. Wanneer je dankbaar bent voor wat voor ervaring je ook hebt, opent je hele wezen energetisch naar de mogelijkheid van het voelen van vreugde.
We moedigen jullie aan om deze week tijd te besteden aan het zijn in vreugde, op elk moment. Ga door met deze oefening tot het een gewoonte wordt. Je kwam uit een plaats van vreugde en al snel zul je terugkeren naar die plek. In de tussentijd heb je het recht om te worden gevuld met vreugde. Het is jullie keuze!
Ben in vreugde! Wees vreugde!
Men 1
Vertaald: wakkeremensen.blogspot.nl